2008 Kasım Anneleri

benim oğlanlarda kaan 7800 71 cm kerem 6470 64 cm
kızlar bende gidiom oğlanları uyutmaya.. çabuk uyurlarsa bir bakla5ım yoksa daha yemekde yapılacak..
eylülcüm güzelmiş güle güle kullanın anakız aldıklarınızı...

hihoyyytkaydirigubbakcemile3 bizimkinin aynısı bende bayılmıştım buna
ama yemek setiniz süper biz hala göyle bişey alamadık ya

ne oyuncağı kız porselen o plastik değel tikatini çekerük .

lelalcim alırım canım sana istersen haftaya çıkınca ..sen yeterki beğen ..

amin mmmfcim malesef vellilerin bu tip olayları kabullenmesi çok zor oluyor ama tabiki bu doğru yaklaşım değil çocuk bu ama şimdiden ciddi bir konuşma yapılmazsa çocuk yaptığının doğal bir şey olduğunu düşünür ve devam eder

eylül çok güzeller canım Melis Ece güzel günlerde kullansın

anaaaa mama setleri cikmis he ortaya,eylül kokosuu ne guzelmisss kiz setiniz..

banada hediye gelmisti cikaram baride gozunuz bi mama setü görsün ehuehuehu

benim oğluş elinde biberonu su içiyor çok komik hem dişini kaşıyor hem su içiyor ağzından çıkıncada tekrar almaya çalışırken burnuna sokuyor savaşı görmelisiniz çok komik bunlar ya...

len eylül karusu toplamışın herşeyi hepsini güle güle kullanın çok süper bayuldummmm
maytap sende gezenti çıktın
diloks kız öle kendümü zorlamıyom tabii evdeyken düzenli yapıom ama anamlara gittiğimde en sevdiğimn şeyleri yapıolar onlardan da göz payını yerim işte tatmadan olmaz tabüüü şekerim biyerim şişer mazallah
neysem benimkide uyandı az önce tükürüyo her yere eşşek önlük takiiim bi

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ecemim2001, Asortie, denizanasi, diloks, elifdem, eylül166, LELAL, mmmf27, yakamozcuk

anaaa rezil oldum teyzesi geldişimdi eşimin eveli akşambastım sizi ya dedi çokutandım yaw

:roflol::roflol::roflol:ayyy kötü olmuş beee nasıl anlamışş

nazlımelekçim geçmiş olsun canım

lavinya sanada geçmiş olsun canım gerçi neyiniz olduğunu anlayamadım geriye baktım ama bulamadım, dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…