2008 Kasım Anneleri

sedoşum bence kilo vereceğim fikrini kafandan at önce..öyle ne yediğni hesaplarsan,şundan şukadar bundan bu kadar dersen verirsin ama o sürre zarfında kendini de yormuş olursun..ben diyet yapmıyorum...bence zayıflamada 1.şart nefis kırmaktır..canın çok istiyorsa az da olsa bak tadına.yok yemem deme.mutlaka ye..ammaa akşam sadce meyve yada az birşeyşler..sabah aç kalkmak lazım.tabi emzirme aşamasında zor olur ama çok aç kalmadan yapabilirsin..bu arada evde çok seri ol.eğil kalk iş yaparken hızlı yürü falan..

naçizane fikrim...benim 3 kilom var ama annem gidiyor cumartesi günü ben mayıs sonuna kadar vereceğim..çünkü haziranda bayburta gideceğim..okula başlıorujm bir aylığına..zeyna sormuşltun sanırım..tayinimiz kesinleşti emir yazısı gelmiş ama yer belli değl.mayıs sonu..ev toplayacağımm

benimkinide eli kulaginda teyzesi heran acabilir gözlerini,zaten aciktida lokumum..

uff bugün bi giciklik var üzerimde,agresif kompleksli oldum bugün.

bbu arada dilosum tuna oglaninda sanirim gündüz uykusu benim lokum gibi cok az,hos bizim gece uykumuzda az:)

tsk,ler teyzoslari..

kendini pasa saniyomus eylül teyzesiii:) meliside öpüyormus öyle dedi kulakima..
ay kızımda onu öpüyo en güzel yerinden Şeniz
nerden bildiiinnnnnnn ..dışarı çıktım
kızıma zara ve hello kity marka 2 bluz aldım hemide tanesi 5 tl sırnaşık şey
bide kızartma tenceresi aldım fritöz kıl ediyo beni
sonracıma küçük çaydanlığım yoktu şöle 2 kişilik ondan aldım
son olarak da düdüklü tencere aldım 4 lt büyüğü vardı kullanamıyorum dana gibi bende küçüğünü aldım ..ayy öldüm bittim gezmekten haaa bide kızıma mama tabağı seti aldım çok cici..bı kadaarrrr

ecemim sağol cqnım çok şükür ucuz atlattık..
benimde açık kalmış sayfa misafirim vardı..
zaten çok şeylerde yazılmamış bugün sakin yine buralar..

heh gelebildim nihayet kaç kapı yaptım bende hatırlamıyorum
öncelikle lelalcim iyiki doğdıun canımcım nice mutlu senelere sevdiklerinle inşallahŞeniz
lavişcim geçmiş olsun inşallah önemlibişeyi yoktur kuzunun:ecrin_bebek:
nazlıcım sanada geçmiş olsun kuzum bu tasarruflu ampüller çok tehlikeliymiş diye mail gelmişti bana :1shok:
diloks ve zeyna karuları fıstık gibisiniz
eylül kafa sana bişe demiyom nası taşıdın onca şeyi kızla neyse güle güle kullan şeker
sedacım sizede geçmiş olsun kuşum
aman başka hatırlayamadım balık hafızam var benim
übeni niye kimse merak etmedi :dilcikar::mymeka:

doğum günü çocuğu geldii :))
ay kızlar ya acayip yoğun bir gün daha bitmek üzere ama artık kafam zerre basmıyor yeter yoruldum.
tekrar herkese teşekkür ediyorum en son simini sayamadıgım juli denizanası ecemim mmf başka varmıydı unuttum ama hepinize teker teker çok teşekkürler inşallah hep beraber çocuklarımızla torunlarımızla daha nice sağlıklı yaşlar görürüz :)))
eylül maşallah toplamışsın canım .. buarada hello kity yi merak ettim nasıl bişi çek resimlerini koy bakalım geçen gün annemde salı pazarından almış öle bişey de 5 tl ye acep aynımı diye merak ettim :))

eylülcüm aldıklarını güle güle kullan
mmmf canım ara karneniz hayırlı olsun canım bu karnede öğrencilerin ders başarıları değerlendirildiğinden belki öğretmenleri bahsettiğin durumu göz önüne almamıştır ama doğrusu mutlaka bu konuyu hem çocukla hemde velisiyle uygun bir şekilde konuşmalıydı

annesiyle babasıyla konuşmuş öğretmen okulu yıkıcaklarmış başına kadının yaani kızlarına toz kondurmuyolar daha bir sürü olayları var kızın abuk subuk yalanları var hem yazıyo hem oynuyo yaani daha 7 yaşında yazık
ama anladımki bazı örneklerden ailesi göz yumuyo bazı şeylere görmezden geliyolar
Allah yavrularımıza akıl fikir versin hayırlı evlatlar olsunlar ne zor bişey aslında daha bu yaşta ahlak güzelliği versin aminnnn:Saruboceq:

aklınızdanda olsa beni merak ettiğiniz içün çooo mersüŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…