2008 Kasım Anneleri

eylülcüm güle güle kulanın cicilerinizi anne-kız

ecemim benimkide mama yerken kendisi tutmak istiyor, bir süre sonra kaçırıyor ağzından tekrar bulabilmek için çok çabalıyor bazen gözüne bile sokuyor:))))

benim oğlum z.yağlı kereviz yedi höpürdete höpürdete 2. kaşığı zor bekeldi
havuç pirinç patetes kereviz bezelye vardı içinde blendırla ezip verdim bayıldı valla

kızımı uyuttum ıspanaklarımı ayıkladım yıkadım geldüm,eylül aldıkların çok güselmiş kııızz perşembedenmi aldın bende gitmek istiyom yaa ne güzel şeyler oluyo güle güle kullansın melis hanım

evet yaa hikayenin ortasına düştükadın :)))))))))))
senin suratından anlaşılıyodu mustafadan anlamadımdı dedi ay ben suratıma
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ebet ebet o zaman eylülll istiyorum :)
ebet 24 nisanda oradayım ne de olsa doğru bir aksilik olmazsa :))
tamam cicikom alıyom haftaya :lepi: ikisinden de istiyon mu :uhm:

he kız perşembeden aldım kaydirigubbakcemile3

heheheheh maytabım çok güldüm yüzünün şeklinide merak ettim yavs.. madem anlamış o gece sizde kalmamışmıydı niye kalmış o zaman ...benmi öyle hatırlıyorum yoksa...
bende oğlanları uyutup ıspanak pişirdim şimdi uyandılar ama kociş gelir eli kulağında..

oy oy yerim senin suratini ben,kadindada iyi göz varmis ama he:)))))))))))))))))))))))))

buzlugumda yaprak sarmasi vardi cikardim pimek üzereler..

offf kociste disariya cikmisti gelemedi hala aman bunaldim bea

kizlar mama setleri alinmis biz hala yemiyoz mamayi sevmiyo benim sipam alirken dikkat ediyomusunuz nerenin mali diye birde plastik ya saglikli olmuyo cogu markalara dikkat etmek lazim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…