2008 Kasım Anneleri

kız eylül ye ye bakalım yakunda 100 olursun tombalak tombalak :
asortik bende iki internet sayfası açuk anam biri hadi zayıflayalkım biri kasım anneleri nasıl ama

iyiyim canim cok saol tsk,ler ..ahhh deniz nasil olabilirki kipir kipir hic durmayan bi cocuk.
aksama kadar inan pestilimi cikartiyor.bu denizler cok sebek oluyorlarrr :))))))))))))

mmf``cim tsk,ler teyzesii buyuyoruz artik,biraz daha sakin olsak belki daha iyi buyuruz ama
sakin olmakta imkansiz yani..

aman kendi baksin kizlara,bu huysuza kim bakarsa yzik kiza artik:))))

hmmmm ellerine saglik yavrum afiyetle indirdin mideye dimi?canim cektii yaaaa

sedosum feci taktin kilo isine hadi hayirlisi diyelim artik..

yine doldurdu bu altini yaa gidimde yikayim bari..

kiz asortikkk ne varmis behlulde?ben hic sevmem o oglani niyeyse.

kizlar oglum yine demin öksürük krizine girdi agliyasim geliyo valla surup verdi doktor ins fayda eder bende demin netten baktim patates püresi koydum gögsüne odasina sogan koycam dogranmis sogan buhar landircam birazda odamizi öyle kötü öksürüyoki gözlerinden yaslar akiyor

elifçim geçmiş olsun cnmcım benimkide az az öksürüyo emerkende boğazına kaçıo nasıl böğürüyo içim gidio valla bugün doktor peditus kullan dedi ama daha yeni kullandım bişey olmaz mı acaba

elifcim cok gecmis olsun canimyaaaa,insl.gecer yakin zamanda.

canim benim aldigimdada 8 aylik yaziyor:)

ama zaten cok vermedigim icin hazim sorunuda olmadi bizde.

elif, seda geçmiş olsun kızlar, benimkide dün öksürür gibi yapıyordu, önceleri boğazına bişey takılmış gibi gelmişti ama sık sık yapınca acaba hastamı oluyor dedim, onun dışında hırıltısı falanda yoktu, oyun yapıyordu heralde, bugünde yapmadı alllaha şükür

gene birileri hasta,hay allah yaa,arkadaşlar çok geçmiş olsun.kusura bakmayın geçmişi okuyamıyorum.duru okyanustan anca gece rahat oluyorum.o da çabuk çabuk bakıp yatıyorum çünkü şu an uyku gözümden akıyo.
hava şahaneydi bugün izmirde,yaz gibiydi.sahilde keyif yaptık,yürüyüş yaptık,sonra eşim geldi bizim aldı avm ye gittik.huggies 4 no 72 lisi 16.95 migros ta haberiniz olsun.ben aldım memnun kalacağımı umuyorum.numunelerinden kullanmıştım.bakalım sızıntılar filan olmaz inşallah primadaki gibi.hadi iyi geceler tatlı rüyalar herkese.dükkanı ilk açanlarada günaydın şimdiden a.s.

cikcikler günaydın
çok güzel bir cuma sabahı
herkese hayırlı cumalar
kızlar biliyomusunuz ramide bi toplantı varmış ürün paketinde falan az defolu bezleri 300- 400 tanesini 30 40milyona satıyolarmış molfiks 48 milyonmuş 1 kolisi kaç tane var bilmiyorum
vardı alan birisi kimdi kızlar diloksla deniz anası arasında gidip geliyorum ama ikiside olmayabilir biri beni aydınlatsınn
valla bezlerde sorun yok diyolar poşetlerinde yırtık falan ambalaj hatası varmış
eğer öyleyse süper gider alırız hemann

gunaydınn

ay bayılazaaağımmmm
cok yorgunum dun yenı daıreye gıttım bırseyler daha toplayayım dedım yorulmusum
ustune eve geldım oglus bır de ustune kocıs olunca pestılım cıktı anam

denızanası kolay gelsın canım
hem ıs hem ev hemde mısafır zor gelıyor bana yaa
valla hafta ıcı mısafırım gelınce cayın yanına hazır seylerle gecıstıryorum valla
yanı bana geleceksenız hafta sonu gelın sankı cok becerıklıyım de

neyse eylulcum mama setını cok begendım
porselen olusunu daha da cok begendım ama ben bulamadım
bıraz daha pıyasa arastırması yapmam lazım sanırım

mmf basılmıs olmana uzuldum canım
ama madem basmıs bır de neden soylerek utandırıyor anlamadım

zeyna dun aksam kı behlulden sonra ayılamadı sanırım dusmemıs buralara

asortı senın kocan kızmıyor mı bu dıyet laflarına falan
cınslerı aynı ya kızar gıbı gelıyor mesela kocıse dıyet kelımesını etsem hemen hoykurur hos ıhtıyacım yok ama

elıfsvde gecmıs olsun canım

azodan sonra julı ve dark ı da devamsızlar lıstesıne eklıyorum
cok ıhmal edıyorlar bızı cokk

günaydın

toptantıyı anladım ama diğerinden haberim yok canım,

benimki dün erkenden uyudu 10 olmamıştı heralde ama sabahta erkenden kalktı lokum hala çok uykum var,

günaydın güzeller
dün öğlenden sonra akşam 6'ya kadar mütefişlerle uğraştım akşamda annemdeydim gece geldim sizlerle ilgilenemedim
beni soran merak eden iki canuma mersü
sizde olmasanız hatıra gelmicem :dilcikar:
bugün öğlenden sonra gene gelecek müteffişler
ne bitmez işmiş yaa

eylülcüm takımınızı güle güle kullanın bizde hafta sonu aldık oğluşuma ama daha faliyete geçemedi

mmmf karusu suratın acaba o akşam nasıldıki anladılar senden du bi tahmin edeyim şölemiydi :1rolleyes: yoksa şöle mi :lepi:
dün oğlum ilk çorbasını içmiş. hemde tel şehriye kaynanam içirmi yarım kase boğulmayada kalkmamış bende akşam tarhana yaptım içecek inşallah bakalım

yok canım bööleydi:icecream::a015:

günaydın hanımlar
ben de çok yorgundum dün itibariyle
dr a gittim
niya mi
anacım şiştikçe şişiyorum
endokrinolojiye bi gideyim ne oluyor bakayım dedim
allah razı olsun dr bey bir sürü tahlil verdi
tahlil sonunda şeker düşmesi ve triod hormanu temvbelliği çıktı
ben tambelim ya hormanlarda ben gibi
çalışmıyorlar...
bir de beni diyetisyene gönderdi
diyetisyeni görünce kaçtım ... ayol kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer
hasbam benden de kilolu...
ben de başka diyetisyene gittim
dr adını verdim
o sda 1500 kalorilik diyet listesi çıkardı
bana resmen öl diyorda ben yok olmaz bebişim güççük diyorum
ve sonuç
açım aaaçççççç aaaaççç aaaaçççç
bu ne ya
bir de sanki çok yemek vermiş miş gibi
günde 1 saat tempolu yürü evde egzersiz yap demez mi
aaaayyyy
saçımı başımı yonacağım
yahu bu millet nasıl hem yiyip hem de zayıf kalabiliyor.....
yıkıln karşımdan gözüm görmesin sizin gibilerini....homini gırtlak götürüp de zayıf olanlar...

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn...Anacığüımın evinden yazıyorum size cumartesiden beri konyadayız oğluşumla..Kociş bıraktı gitti bizi ooh kafa dinliyoruz oğluşla..Buralarda ne var ne yok geçmişe bakamıycam..

Bu arada oğlum beni emmeyi bıraktı,memeye yaklaştırınca çıldırmış gibi bağırıp kendini geri itiyor.Ancak uyku arasında emziriyorum.Gündüz emmiyor gece emiyor gibi oldu yani..Çok üzülüyorum ama ne yapıcam onu da bilemiyorum
..

geçmiş olsun gülbeşekercim
diyetisyenler genelde millete veriri talkımı kendi yutar salkımı oluyorlar
ben hiç ince bi diyetisyen görmedim hep dobiler
ince zayıf derken şunumu kastettin

çitoscum hoşgeldin
benim oğluşta sadece geceleri emiyo ama olsun en azından gecede olsa anne sütü alıyo
1 damla bile alsa ona fayda
anne evinde olmak gibisi yoktur eminim keyfini çıkar dinlen huzuruna kavuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…