2008 Kasım Anneleri

nazlımelek ve mmmf cim maşallah 6. aynız kutlu mutlu olsun inşallah nice nice 6 aylar geçirin yavrularınızla

nazlımelek nasıl tatlı bişey olmuş senin oğlanlar öyle ama kaanım yavrum nasıl masum,kerem biraz fırlama gibi duruyor :icecream:

mmmf, nazlımelek 6. ayınızı kutlarım şekerler

nazlımelek maşallah paşalara, ikiside süper ama ben kereme bitiyorumm

zeyna sende pek güzelsin maşallah sanada canım,

lavinya geçmiş olsun tatlım

daha vardı bişeyler ama unuttum:) az önce dedesi geldi lokumu aldı bende rahat rahat hazırlığımı yapıcam , bakarım yine size, öpüldünüz

çok teşekkür ederiz kızlar oğlumla sizi öpüyozzz
asortik canikom aydınlandım sağol hayatım azoyu nerden bulucam neyse abimoğluna alsın bende beğenirsem alırım

evveeett günaydın aklımda kalanlar şunlar

1- nazlımelek maşşallahn oğluşlarına 6. ayınızı kutluyorum

2-mmmf cim sizinde 6.ayınız kutlu olsun ..biz trakyalılar 6. ay kınası yaparız gelin kınası gibi eğlenilir
kına yakılır.6. ayımızda yapıcaz inş..

3-beyaz melek maşşallah oğluşuna pek şaşkın bi o kadarda yakışıklı

4-millet bebeğinin resmini koyar bu zeyna hatun habire kendini koyuyo e sanada maşşallah

5- o bezleri alan ben değilim

6-unutmadan llavişin kızada maşşallah ..unuttuğum varmı bilmiyom

bende yok plates topu topla çalıştıkları gün ben normal hareketleri yapıyodum,lastik olarakta kalın lastikle yapmıştım don lastiğimi deniyo ona :))ama varya gerçekten çok fazla enerji sarfediyosun lastikle

1- nazlıcım ve beyaz melekcim maşallah tosunlarınıza

2-benim oğlum çok yakışıklı ona nazar deymesin diye kendi resmimi koyuyorum :icecream:

3-beni görün gaza gelin diye yapıyo olabülürmüyüm naniknanik

4-kıskanmaaaaaaa :dilcikar:

sağolun kızlar..
beyazmelekcim maşallah senin oğlanada çizelgendeki resimden sonra çekilmiş değişmiş hali heralde saçları var yeni resimde....
oğlanlara muhallebi yedirip geliyorum..

teşekkür ederiz teyzeleri sırnaşık şey

nazlımelekcim evet o çizelgedeki resimde 1,5 aylık falandı saçlarının arkası vardı önü yoktu koca adamlar gibi kaydirigubbakcemile3 şimdi artık önünde de saçlar çıktı uzamaya başladı

elimizde fotoğraf makinasını görünce ona dikkat kesliyor mümkün değil gözlerini alamıyoruz şaşkınlıkla onu izliyor sonra tutmaya ağzına götürmeye çalışıyor o yüzden son fotolarının çoğunda böle şaşkın bakıyor hayretle makinayı izliyor kaydirigubbakcemile3

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ulen 70,5 2 kilom gitti rekor bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daha kahvaltımı bilem yapmadım gidipte yapiim sonra okurum geçmişi

ne kıskancam nan bende boy pos endam o biçim olmasa kıskanırdım :dilcikar:
bende trakyalıyım ama bilmiyorum bu 6.ay kınasını-tatlicadiarzu-eylül sen benden daha trakyalı oldun hee tam 3 5:))

kıs genelde o işi edirne ,tekirdağ taraflarında yapıyolar e bize de eğlenmeye bahane lazım :teytey:hadi yapalım dedik daha doğrusu ben dedim kimsenin bişeyden haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…