2008 Kasım Anneleri

zeynoş hadi birlikte zayıflayım topiği menspları yakınada seni o camdan atabilirler..dikkatli ol şekerimmklava:kötükedihüso

sabah sabah içimiz açıldı güzell

günaydın fıstıklar
dün öğleden sonra doktora gittik kızımı kendi doktoruna götürdük doktor enfeksiyon kaptığını söyledi ve bizden akciğer filmi istedi çektirdik kızımın ciğerlerine atlamamış öksürük çok şükür balgam parçalayıcı verdi balgamını atamadığı için birde kan sayımı istedi vucüdündaki kanda demir miktarı az çıktı bu yüzden gecikmelide olsa demire başlattı bizi şimdi kızım çok da iyi çok şükür
bu arada yavru kuşum 8,500 gr 67 cm olmuş
doktorumuz 1 yaşındaki bebeğin kilosuna erişmiş hafif de kilolu bir bebeğimiz bu kız dedicokacimcoook
doktordan sonra avmye gittik kızım normalde hiç sevmiyordu dışarıyı ağluyordu ama dün akaşma kadar gıkı çıkmadı kızıma lcwaikikiden çok güzel yazlık ciciler aldım tabi bikaçtanede kendimesengözlerimebaksanabbziden böyle bakalım siz neler konuşmuşsunuz

herkese günaydııın zeyna gene güzelleri koymuşsun gözümüz gönlümüz açıldı valla cokacimcoook

lavinyacım tekrar geçmiş olsun ve maşşallah bebeğine yavrum benim tam sıkmalık okşamalık olmuş artık sadece anne sütü mü alıyor ek gıdada var mı cokacimcoook

gülbeşekercim sana da geçmiş olsun aç bırkama kendini ya güçsüz düşersin

çitoscum çok zorlamamak lazım bebeği akşamalrı alması bile iyi zorla verirsen ondanda uzaklaşabilir belki

günaydın kızlar,
herkese hayırlı cumalar..
hasta olanlara geçmiş olsun..
bendende 200 gram gitmiştir heralde akşam markete bizide götürdü babamız yürüyüş yaptık 7 den sonra hava daha aydınlık oluyor güzel dolaştık geldik..
oğluşlarımın resmini çektim bende..
MİNNOŞUM KEREM OĞLAN..:))

TOSBİĞİM KAAN OĞLAN..:))

lavişciğim geçmiş olsun canım maşallah tosun kızına subhanallah
zeyna kafa gözümüze gözümüze sokmasana olm alla alla :1closedeyes:maşallah kızım nazar değicek sona bak karışmam
kimdi leyyyyn bu bezleri alan çıksın ortaya piroş yada eylülll sizmisiniz yoksam

oyyyy yerim ben onları maşallah subhanallah nazlıcımmmm
kimse bizi kutlamıyo biz birbirimizi kutlayak bariiii
60.yaşlarınıda görürük inşalahhh-tatlicadiarzu-

zeyna hanım poz poz resim koyup gönderince bende kendime güvenemediğim için bugün 6. ayımızda oğluşları koyum bari dedim...
maytabım szinde 6. ayınız kutku olsun vatana millete hayırlı olsun ..inşallah 60. yaşlarını görürük ne diyim..
bende bugün yapacaktım plates tvden bakıp tam kocişin gitme zamanına denk geliyor oğlanlarla yaparım öğlen inşallah..:)))

günaydın epiciğinize
mmmfcim yok anam bende değildim o bezlerden alan ama iyiymiş valla
lavişçim maşşallah kızına tombalak olmuş
zeyna herşeyi yiyosun ama böle zayıf kalıyosun ohhh negüzel benim yerimede ye
nazlıcım senin oğlanlara bayılıyorum zati çok datlular
mmmf,elif ben 1buçuk 2 ay yaptım pilates yapabiliyodumda hee ama bazı hareketler çok zordu yaptıkça alışmıştım onlarıda yapabiliyodum ama bayadır yapmıyom aslında yapmak lazım insan yaptıktan soora çok rahatlıyo

aa çok süper yapıyorum valla zamanla alışıyosun çokta rahatlıyosun oturup kalkarken sadece göbeğin yanıyii cayır cayır acık boyum uzasın diye yapıyom
bi yaştan sonra boyu uzatan tek spor platesmiş sezen aksu bile o yaşta 2-3 cm uzamış mışş

günaydın kızlar çok mutluyum bugün 1 kilo vermişim ya valla çok sevindimm
dün behlül behlül derkene çok yakışıklı adam ona dedim
kayınvalide diyo ki kapının önünde ki sarı köpeklere benzio dedi:roflol:
işte böle bende saat 8 de kalktım şimdi kocişi gönderdim attım kendimi bburaya
MMMF CİMM 6. ayınız kutlu olsun fıstığımm
ZEYNAM güzel kuşum benim çok güsel çıkmışsın
ikizlerede maşallah paşalar gibiler

lokumum o AZO isimli arkadaşımızdı aramayın daha kim kim die
iki canım derkenesırnaşık şey
bende platesten geldim göbeğim çatladı valla yarıda bıraktım onlar hala devam ediyo mannak bunnar

onlar kim loo bende plates yapacam ama bi türlü başlayamadımgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…