- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.721
bende platesten geldim göbeğim çatladı valla yarıda bıraktım onlar hala devam ediyo mannak bunnar
lokumum o AZO isimli arkadaşımızdı aramayın daha kim kim diecikcikler günaydın
çok güzel bir cuma sabahı
herkese hayırlı cumalar
kızlar biliyomusunuz ramide bi toplantı varmış ürün paketinde falan az defolu bezleri 300- 400 tanesini 30 40milyona satıyolarmış molfiks 48 milyonmuş 1 kolisi kaç tane var bilmiyorum
vardı alan birisi kimdi kızlar diloksla deniz anası arasında gidip geliyorum ama ikiside olmayabilir biri beni aydınlatsınn
valla bezlerde sorun yok diyolar poşetlerinde yırtık falan ambalaj hatası varmış
eğer öyleyse süper gider alırız hemann
iki canım derkenesırnaşık şeygünaydın güzeller
dün öğlenden sonra akşam 6'ya kadar mütefişlerle uğraştım akşamda annemdeydim gece geldim sizlerle ilgilenemedim
beni soran merak eden iki canuma mersü
sizde olmasanız hatıra gelmicem :dilcikar:
bugün öğlenden sonra gene gelecek müteffişler
ne bitmez işmiş yaa
eylülcüm takımınızı güle güle kullanın bizde hafta sonu aldık oğluşuma ama daha faliyete geçemedi
mmmf karusu suratın acaba o akşam nasıldıki anladılar senden du bi tahmin edeyim şölemiydi :1rolleyes: yoksa şöle mi :lepi:
dün oğlum ilk çorbasını içmiş. hemde tel şehriye kaynanam içirmi yarım kase boğulmayada kalkmamış bende akşam tarhana yaptım içecek inşallah bakalım
bende platesten geldim göbeğim çatladı valla yarıda bıraktım onlar hala devam ediyo mannak bunnar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?