2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun lavişcim
inşallah kısa sürede balgamıda atarlar canım
tosun olmuş yani senin kız maşallah subanallah
sağol canım teşekkürlerrr:1hug:
mmmf cnm ben de değilim hayatım..bilgim yok

lavişim maşallah kuzuna..öperim onu ben
sağol canım bende tunayı öptüma.s.

ayyy yerim ben onalrııı ya bende kaana bitiyorum çok masum gözküyor kerem beyyy çok zıpır yanılıyor muyumsengözlerimebaksanabmaşallah ikisinede
azoydu canım o
sağol piraycemima.s.

mmf ve nazlı melek canlarım 6.ayınız kutlu olsun sizin mikroskobikler paşa oldu paşa öpüyorum üçüğnğüde teker teker

sedacım sanada helal olsun canım tebrik edrim azimli arkideşerim asortie ve seda bekleyin bende geleceğimmmmmmlaelaelaelaelae

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Asortie, beyazmelek, çitos, eylül166, gulbeseker, LAVıNYA4134+, PirayeHira, seda_1983, yakamozcuk, zeyna+

beyazmelekçim eymen çok tatlı olmuş takvimdeki resimden farklı büyümüş yakışıklı oğluşun
zeyna senin oğlanada maşallah nasıl kendine benzettin bu kadar yavv,benim kızım bana benzemiyo çok

laviş sağol canım evet kerem bey zıpırın önde gideni...:)) kaan oğlum masumdur nazlıdır..mirmirmirmir
bizde yağmur cemre hanımı öptükkk...a.s.
zeynacım senin oğlanıda öpüyorum maşallah...

oooo seda yavrum azimle s..çan duvarı delermiş ,yavaş gel kaydirigubbakcemile3 ben sana tatlı tarifi veriyodum dün yarım kaldı eeeee 1 kilo şeker ................................... :teytey:

TEŞEKKÜRLER KIZLAR EVET BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİYOR BİZİM SIPALAR

VALLA KIZLAR AZMİNİZE HAYRAN KALDIM YAZA KALMAZ HERBİRİNİZ FİLİNTA GİBİ OLACAKSINIZ TÜ TÜ TÜÜÜ MAŞALLAH

EYLÜLCÜM BOY TAMAMDA ENDAM SENDE BİRAZ FAZLA KAÇMIŞ :icecream:

EVET KIZIMIZ BONUSTUR Bİ GÖRSENİZ VARYA KIVIR KIVIR KARMAKARIŞ AMA ÇOK GÜZEL OLUYO YIKANDIĞINDA

HİÇ BENZEMEZLER KIZ KARA BENİMKİ SARI YOLDA GÖRSELER KUZEN DENEMEZ

bakiyorumda cok merak etmisiniz beni,eksik olmayinn gayet iyiyim ben..senağlama

resimlerdeki böcüklerr cok tatlidi.beyazmelek,zeyna,nazlimelek hepsi birbirinden güzellerr.

6.ayda olanlari kutlarim..kocisim temizlik yapiyorrrrkaydirigubbakcemile2 deli bu adam yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…