- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.761
sağol canım teşekkürlerrr:1hug:geçmiş olsun lavişcim
inşallah kısa sürede balgamıda atarlar canım
tosun olmuş yani senin kız maşallah subanallah
sağol canım bende tunayı öptüma.s.mmmf cnm ben de değilim hayatım..bilgim yok
lavişim maşallah kuzuna..öperim onu ben
herkese günaydııın zeyna gene güzelleri koymuşsun gözümüz gönlümüz açıldı valla cokacimcoook
lavinyacım tekrar geçmiş olsun ve maşşallah bebeğine yavrum benim tam sıkmalık okşamalık olmuş artık sadece anne sütü mü alıyor ek gıdada var mı cokacimcoook
canım ben hiç ek gıda vermedim ama bikaç kez mamam atkviyesi yaptım öle bir zaman geliyorki gram sütüm olmuyor doktor bile dedi sen bu kızı nasıl doyuruyorsun diyeeeee valla sadece yiyirum fakat bu aralar mesela 3-4 günde 1 mama alıyo 1 haftadır oda 50-60 cc falan yani aldığı kilo anne sütünden
ayyy yerim ben onalrııı ya bende kaana bitiyorum çok masum gözküyor kerem beyyy çok zıpır yanılıyor muyumsengözlerimebaksanabmaşallah ikisinedegünaydın kızlar,
herkese hayırlı cumalar..
hasta olanlara geçmiş olsun..
bendende 200 gram gitmiştir heralde akşam markete bizide götürdü babamız yürüyüş yaptık 7 den sonra hava daha aydınlık oluyor güzel dolaştık geldik..
oğluşlarımın resmini çektim bende..
MİNNOŞUM KEREM OĞLAN..:))
TOSBİĞİM KAAN OĞLAN..:))
azoydu canım olavişciğim geçmiş olsun canım maşallah tosun kızına subhanallah
zeyna kafa gözümüze gözümüze sokmasana olm alla alla :1closedeyes:maşallah kızım nazar değicek sona bak karışmam
kimdi leyyyyn bu bezleri alan çıksın ortaya piroş yada eylülll sizmisiniz yoksam
sağol piraycemima.s.günaydın epiciğinize
mmmfcim yok anam bende değildim o bezlerden alan ama iyiymiş valla
lavişçim maşşallah kızına tombalak olmuş
zeyna herşeyi yiyosun ama böle zayıf kalıyosun ohhh negüzel benim yerimede ye
nazlıcım senin oğlanlara bayılıyorum zati çok datlular
mmmf,elif ben 1buçuk 2 ay yaptım pilates yapabiliyodumda hee ama bazı hareketler çok zordu yaptıkça alışmıştım onlarıda yapabiliyodum ama bayadır yapmıyom aslında yapmak lazım insan yaptıktan soora çok rahatlıyo
AMCASINI KIZI
ŞAŞKINNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?