2008 Kasım Anneleri

ben geldimmmmmmmmmmmmm:)

lavisscim bisiy olucagini sanmiyorum ohh ne güzeell bol vitaminli bi corba yemis kücük hanim.

ya benim tosunu salincagina koyuyorum kendini iterek inmeye calisiyor..

kemerini takmasam kesin düzer niye böyle yapiyorki?fena ittiriyor kendini.

birde her gördügünü almak istiyor kendine dogru cekiyor cok sebek bisi oldu bu iyice.

sabah yanimdaydi pijamami asiltiyor ac meme istiyorum diye,o kadar hosuma gittiki hareketi

nasil cekistiriyor acamayincada kizip bagiriyor.cokk haydut oldu bu lokummm..

ya bende bişe sorucam bebelac 2 ile kızçeme yoğurt mayaladım ama şöle bişey var ki
kavanoz mamaları var ya o kıvamda olmuş püre gibi versem bişey olur mu acep bilgisi olan varsa bana yardımcı
olabiler mi acep

çilek kafa benim ki de ana kucağında öle yapıyo ben yukarı çekiyorm o kendini aşağı doğru ittirio
kısaca direşiyor

bence kayınvalıdenıze gulmeyın en ınce kılcal damarlardan bulundugu yerlerden bııde el ustlerıdır
bu hıkaye dogrudur yanı
allah korusun
bende kızımı cok hırpalayarak severdım halada oyle sevıyorum:)
ama bu el olayını o kadar kısıden duymustumkı doktorda dogrulıınce es gecıyodum ellerı:)

kızlar kızıma azıcık tarhana çorbası verdim çok az yağ damlattım tuz koymadım ağır gelmez demi?

benimki az önce kurufasülye suyu yedi:) tarhana oldukça masum bunun yanında

juli valla solak olacaklar heralde, benimki sağ eline verdiğim şeyide sola geçiriyor

bu arada teşekkür ederim saç yorumlarınız için

asorti sağol canım

benimkide hemen hemen öyle oluyor , çok çok katı bir yoğurt olmuyor veriyorum, gerçi meve püresi olmadan yemiyorya

bir de kabağı çatalla ezdim yiyebilir mi kii

benimki yiyor öyle ama her bebek farklıdır bişii diyemem, boğazına takılacak olursa parmağınla al:))

teşekür ederim canım denizim anam:) boğaz kısmını yapamam sanırım

allah korusun öyle bir durum olursa aklında bulunsun benim bildiğim en iyi yöntem bu , bugün bir parça kaçtı parmağımı soktum ağzına hemen öğürür gibi yapıp çıkardı

başka bilen varsa yazsın eklere başladık allah korusun başımıza gelecek olursa ne yapmalı

valla en iyi yöntem ters çevirip sırtına sertçe vurmak alimi bende sokamam boğazına ama mecbur kalırsam belki yaparım Allah mecbnur etmesin:Saruboceq:

elifsevde cim senin ve kızının doğum gününü kutlarım ;

asortie bişey olmaz yedirebilirsin ama bence günlük sütle mayalasan çok daha sağlıklı ;

şu boğaza kaçma mevzusunda parmak sokmak son çare olabilir nitekim geçen yaz ablamın kızının hayatını kurtardım bu sayede ,boğazına takılan karpuzu elimle çıkardım..sanırım panik olursam yapabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…