2008 Kasım Anneleri

seninki iyi tutmuş benim bu sefer yaptıklarım ikiside üstü mama altı yoğurdumsu bişey olmuştu ilkini döktüm ama ikinciyi karıştırdım içine meyve püresi koyup biberonda verdim severek içtiler. bişey olmuyor hem mama hemde yoğurttan alıyorlar işd..
nazlimelek bencede sen yürütec alma evde carpisan araba oynarlar yoksa :))
bunuda düşünmedim desem yalan olur.. hangi birini zaptedeyim diye hemde kerem oğlan zaten yerde dönüyor ayakları çekiyor 15-20 güne kadar emekler gibi geliyor oyüzden emeklesin parmak ucunda yürümesini istemem..
dün benim dogum günümdü yarinda kizimin daha bisey almadik dükkanlar kapali yumurta bayrami yüzünden yarin alcam ama ne alsam
anakız ikinizide doğum günü kutlu olsun.. nice mutlu yıllara..
kızllarr..babam ve oğlumu izliyorum ..4. olacak bu..en güzel sahnesinde şuan..yaa çok etkiliyor beni..yine ağlayacam galiba.:))))
bende iki kere izledim benimki benim gözlerim dolunca dalga geçiyor bugün bakmadım..:))))

slm kızlar ancak fırsat bulabildim
sedacım canım geçmiş olsun en yakın zamanda atlatırsınız inş.
piroş ve kalimereo sizede allah kolaylık versin şekerler
ecemim sizede geçmiş olsun aynı şeyleri bizde yaşadık şimdilik sadece öksürüğü var geçti sayılır yani darısı başınıza
asortie canım yerim ben o fıstığı yaaaa bu arada yürütecinizi gülel güle kullanın
elifsede canım senin ve kızının doğum gününü kutlarım canım nice senelere inş.
denizanası güle güle kullan canım saçlarını bende 1 haftadır kaş aldıracağım ama nerdeeeeee

tsk ederiz kizlar
bence parmak sokulmamali o parcayi dahada itirebiliriz sirtina vurmak en iyisi ama parca görünüyasa yakindaysa parmakla olurda ilerdeyse sakincali benim kizin bogazina seker kitlemisdi tamda hastaneden geliyoduk hemen geri kostuk doktorlar kosup geliyoduki kustu cikardi ama cok fena olmustum o sakerden daha asla almiyom nerde görsem aklima geliyo su yuvarlak yogurt tadi gelenler varya ondandi

denizanası önce saçına yorum yapacaktım ama vazgeçtim ben ilke denize övgü yağdıracağım
maşallah sana kuzu yerim seni yerim
şaka bir yana yeni imajın hayırlı olsun ee bu durumda ee hadi bir resim ister değil mi arkadaşlar .. milleti de gaza getireyim :))
asorticim yoğurt konusunda yardımcı olmak isterdim ama şuana kadar 3 denemem de başarısızlıkla sonuçlandı ben yoğurt mayalayamıyorum zaten benım kız da sevmioo annanesi yapsın o da yesin ne yapayım :) işin kolayını buldum :)))
zeynacım geç kaldım ben geldim sen yoksun hazır hafta içi biraz alışveriş yapayım dedim kociş aldı beni bir iki mağaza gezdim kızda annemdeyken malum beden büyüyünce hiçbir kıyafetim olmamaya başladı ama bun artık dur dedim olanlarla idare ederken bir iki pnatolon alayım dedim malum işe gidiliyor ayıp olmasın yoksa onları da almazdım valla.
elifsevdecim senin ve kızının doğum gününü kutluyoruz canım..
julii kırma bacaklarımı valla onlarla kıza yetişmek için ne depar atıyorum varya :))öpüyorum canımcım senii :))
bu arada yürüteçte sanırım bahsettiğiniz ilk arabam bende ondan istiyorum yürüteçe nedense sıcak bakamıyorum zaten benimki her bulduğuna uzanıp tutup çekiyor yürüteçle harap oluruz bir de şuan çok aktif yürüteçle acaba tembelleşirmi diyorum amann bilmiyorum şimdilik böyle iyiyiz

sağol teyzesi bizde sizi öpüyoruz lokumumla.))

ya benim için alacak listesi öyle kabardıki neresinden başlasam bilemiyorum, kumaş pantolon sıkıntısı yaşamıyorum, kotonun indiriminden alıyorum hep, malum 34 beden kalıyor:)) ama onun dışında alınacaklara yetişemiyorum valla,

yok valla bende alacaklara yetişemiyorum ama bu sefer aciliyetleri hallettim ..
daha önümüzdeki ay çok kardeşim dediğim çok yakın arkadaşımın düğünü var ve ben ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım. önce nikah ardından yemek malum iki kıyafet ister
yeni sezonlar çıkmış cıvıl cıvıl herşey. insanın içi gidiyor bakalım bir çözüm yolu bulucam ama dediğin gibi iş listeye kaldımı sonu gelmez :))

ya sorma özel bişii banada lazım, ay sonunda bizimde öğrencilerimizin kariyer günü var güzel bişii giymek lazım, aslında mangoda siyah bir elbise gördüm ama biraz kısa gibi geldi, denemeyede fırsatım olmadı modeli çok hoştu valla, allah hepimizin yardımcısı olsun dediğin gibi bende acilleri karşılayım diyorum ama hepside acil

ay iyi geceler kızlar bende yatıyorum artık,bu kız banyo yaptı 10 dan beri uyuyo sabahın köründe diker beni ayağa o yüzden erken yatmam lazım ...

gunaydın. gunaydınnn....
haydı kalk uyan. gel katıl bıze. gır aramıza... hihoyyyt (boyle bır sarkı vardı cocuklugumdan kalma)

neyse baslıyorum
denızanası senın lokum hakıkaten tam ısırmalık lokum yane
senınde saclar gıtmıs maasallah ana ogul podyumlara hazırsınız

elıfsevde senın ve kızının dogum gununu kutlarım

asortıe ben sımdıye kadar oglusa hazıladıgım hıcbır sebze yada meyveyı blendrdan gecırmedım
hep catalla ezıyorum hafıf putur kalıyor cıgnemeye de alıssın dıye yavas yavas verıyorum
ayrıca kızanın ve yurutecı cok super

zeyna kocası basında olmayınca nete akamamıs sanırım erkenden yattı

lelal gule gule kullan canım aldıklarını
benımde uzunca bır lıstem var alınması gereken ama bır turlu alısverıse cıkamıyorum
zaten su sıralar tasınmaydı evın yenılenmesı gerekenıydı falan rotayı sasırmıs durumdayım
ama yıne de dun burberynın cok begendıgım bır cantası vardı ve dayanamayıp aldım
hos kocıs gormedı ama gorunce hıc hos bakmayacagından emınım

julı canım gorusemez olduk gel artık
bende o ılk arabam seysınden alıcam ogluma ınsa allah

bız dun aksam komsumuza gectık oglumla
yakısıklı oglum farklı ortamlarda bulunmaktan cok hoslandı
bır suru cıglıkla konusmamıza bıle engel oldu
babamız gec gelecektı dıye gıtmıstık ama babası erkenden gelınce hemen kalkmak zorunda kaldık

günaydın millet mirmirmirmir yeni uyandımda

ilk önce kalimerocum senin cevabını vereyim ne uyuması kendi kendime gecelere aktım. yalnızım sanıyordum ama kaynanam evde helede o dağ başında yalnız kalamazsın dedi ve hile ile cebren beni evimden küçük eltimin evine transfer etti. gece 1'e doğru kocişle geri geldim konvoy yaparak gamyoncuiremsu

deniz anası maşallah küçük lokuma. boşuna demiyorum bunlar bebe değil herif herif

elifsevdecim senin ve kızçenin doğum günü kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla Şeniz

aslında başka şeylerde okudum ama unuttum kafamı hala toplayamıyorum kusura bakmayın fisfisfis

bugün evdeyim sabah yataktan bilem kalkamadım halada dökülüyorum dinlenmek istiyorum bugün. saat 5'de doktorumda kontrolüm var oğluşumla bi ona gider geliriz valla başka hiçççç bişi yapmayı düşünmüyorum :dilcikar:

hımmmmm CADIARZU
ısın ıcıne kaynana karısınca cebır ve hıle kelımelerı arkasından sıralamak kacınılmaz oluyor sanırım

bugun evdesın demek
allasen sen hangı gunler nasıl calısıyorsun bole
ben kendımı rahat ıste zannederdım ama sen daha da rahatsın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…