- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.101
seninki iyi tutmuş benim bu sefer yaptıklarım ikiside üstü mama altı yoğurdumsu bişey olmuştu ilkini döktüm ama ikinciyi karıştırdım içine meyve püresi koyup biberonda verdim severek içtiler. bişey olmuyor hem mama hemde yoğurttan alıyorlar işd..ya bende bişe sorucam bebelac 2 ile kızçeme yoğurt mayaladım ama şöle bişey var ki
kavanoz mamaları var ya o kıvamda olmuş püre gibi versem bişey olur mu acep bilgisi olan varsa bana yardımcı
olabiler mi acep
bunuda düşünmedim desem yalan olur.. hangi birini zaptedeyim diye hemde kerem oğlan zaten yerde dönüyor ayakları çekiyor 15-20 güne kadar emekler gibi geliyor oyüzden emeklesin parmak ucunda yürümesini istemem..nazlimelek bencede sen yürütec alma evde carpisan araba oynarlar yoksa :))
anakız ikinizide doğum günü kutlu olsun.. nice mutlu yıllara..dün benim dogum günümdü yarinda kizimin daha bisey almadik dükkanlar kapali yumurta bayrami yüzünden yarin alcam ama ne alsam
bende iki kere izledim benimki benim gözlerim dolunca dalga geçiyor bugün bakmadım..:))))kızllarr..babam ve oğlumu izliyorum ..4. olacak bu..en güzel sahnesinde şuan..yaa çok etkiliyor beni..yine ağlayacam galiba.:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?