2008 Kasım Anneleri

asorticim öncelikle tosbaana kocaman bir maşallahhh
yürütecinizde hayırlı olsun canım

elifcim kalimerocum ben evimden rahatım evim güzel ama semt olarak bana pek bi ters o yüzden daha yakın daha merkezi bir yerlere taşınmak istiyorum. ama nasip kısmet şuanda sadece istekte kalıyor icraat biraz zor bu aralar :)

bu arada juliii kulakların çınlasın ama benim mesai bitti canım ben evegeçiyorum artık akşama girebilirsem görüşürüz kızlar

selam
pirayecim çook çok kolaylıklar diliyorum ,taşınmak zor iş ama sen üstesinden gelirsin bu işin yürü be koçum ..gaza bak amaa :)))

asortiecim eylüle maşşallah ben onun o çatık kaşlarını yerim ,
ayrıca yürüteçiniz hayırlı olsun aynısını biz aldık ,sadece oturma yeri farklı renk ,bende koyuyorum ama yürüme girişiminde bulunmuyor sadece oturuyor içinde bide oyuncaklarına vuruyor ..günde 5-10 dakika eğleniyor içinde 6. aydan sonra heralde tam adapte olur ..

asorti bişii soracam hani bir ara bebişlerin gelişimlerine falan baktığımız bir site vardı hangisiydi banada ismini sen vermiştin? bebek kokusu gibi bişeydi ama neydii

evde değilmisin bacum seni aradum az önce

gel birlikte yiyelim çorba-bakla-makarna var
evdeydim cnm duymöadım sonradan gördüm tanıyamadım noyu aramadım geri
bu arada bu da bisim yeni aldığımız yürüteçimiz

güle güle kullan asortiğim bu arada o kızını yiicem heeee
ben koymadım daha 6+yazıo die koysam mı günde 10 ar dakika
ben koyuyorum mikroskobiği valla geri geri baya yol katediyo artık
asorti bişii soracam hani bir ara bebişlerin gelişimlerine falan baktığımız bir site vardı hangisiydi banada ismini sen vermiştin? bebek kokusu gibi bişeydi ama neydii

bende merak ediyomm

elini uzatabilse benjaminimi yolaklııcak ama daha tam uzanamıyo tutturamıyo sinirleniyo gıcık oluyo bunlar uzanmaya başlayınca artık yandık yeğenim 40 gün büyük bugün sürahiyi deviriyodu kafaya allahtan yandan düştü yere

1- maşallah subanallah eylül gelinime

2- güle güle kullansın eylül kızçem yürütgecini bende isterdim ama erkek ya hiç düşünmüyoruz almayı

3- lelalcim akşama muhakak beklerim

4- anladım mmf kafa noyu tanımadığını sağlık olsun

KIZLARRRRRRR BU AKŞAM YALNIZIM EVDE
NE OLUR BENİ YANLIZ BIRAKMAYIN KOKRKUYOM DAAAA kafamçokkarıştı

asortie maşallah eylül'e büyümüş, dudakları çokk tatlı:))
ecemim geçmiş olsun kızına cnm
eylül verdin gazı bütün vitrinleri toplıycam şimcik:))
bende 5-10 dk koyuyorum yürütece daha fazla durmuyo zati ama geri geri bide yana bi itiyoki kendini:))valla benimki fıttırık çok dikkat etmem lazım çeker masa örtülerini üstüne,kucağımdayken de bişey yapamıyorum eller herşeyin içinde mama yedirirken kaşığı tutuyo döktürüyo bana cadı,bikaçgündür de yüzüstü dururken poposunu kaldırıp ayaklarıyla itiyo kendini ne zaman emekliycekler acaba ya da emekliycekler4mi?

Kız Lelal kırıcam bacağını :))))

Asrotiik kız asabi biraz Eylül heralde o ne bakışlar öyle. Dudaklar aynı sen. Maşallah :)))

Ben 9 aylıkken falan içine konulan değil şu market arabalarına benzeyen yürüteçlerden alacağım o bana daha sağlıklı geliyor.

Denizanası ya benim kızım da sol eliyle uzanıyor acaba solak mı olceeek? Babası öyle çünkü.

asorticim yeni yürütecinizi güle güle kullanın eylül hanımada maşallah çok tatlı çıkmış..
denizanası canım yeni saçını güle güle kullan sende .. benimkilerde hem boyanacak hemde kesilecek ucundan .. fırsat bulursam tabii..
kızlar arada ben takılıyorum bebekkokusu.com çok güzel faydalı konular var .. ayrıca orada da arkideşlerim var..:))

kızlar ya ben şimdi kerem oğlanı yalnız bırakamıyorum her fırsatta yüzüstü dönüyor.. bugünde artık uykusunda da dönüyor öyle uyuyor.. bir sorun olurmuki kafayı çeviriyor elinin üzerinde uyuyor yüzüstü..
yürüteç almamaya karar verdim ben çünki yrde az daha geçsin emekliyecek kerem oğlan..

merhaba güzel anneler, izmirden merhaba :))

biz de dede ve nenesine getirdik oğlumuzu, yaklaşık 1 haftadır buradayız ama ancak girebildim nete... gitmeden hemen önce oğlumun vücudu çok kabarmıştı, doktora gittik, bize biberon mamasının dokunabileceğini söyledi, aptamilin ha sını önerdi, allerjik bebekler içinmiş. Elif sormuştu sanırım, doktorların ilk aklına gelen besin alerjisi oluyor, ben deterjandan olabilir mi diye sordum, sanmıyorum dedi. Neyse, mamayı kullanmaya başladık ama bu arada bizi ek besine başlattığı için ben aptamilin sütlü pirinçli muhallebisini de almıştım. Onun içindeki devam maması aptamil de oğluma yaramadı, onu kesince bu yeni ha mamasıyla gayet mutlu şu anda. :)) Buradan salıncak da aldık ona, keyfine diyecek yok. :)) Umarım sizler de, bebişler de gayet iyidir, henüz geçmişi okuyamadım... En büyük korkum da mekan değişikliğini yadırgar mı acabaydı, Allahtan öyle bir şey de yaşamadık hemen adapte oldu. Bir de uçak yolculuğumuz gayet iyi geçti, sürekli biberon emdiği halde iniş sırasında biraz ağladı ama iner inmez o da geçti. Benden şimdilik bu kadar, fırsatım oldukça yazacağım..

zeyna kafa bende yalnızım kıı bizim yürüyen gürültü istanbula yürüyecek yine deli edio beni zati
atla gel bana anam gecelere akarız iki bebeyle puhahaha
ilk arabamdan bahsetmişsiniz kızlar bana şuan oyalanabileceği bişeler lazım o yüzden yürüteç aldımm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…