2008 Kasım Anneleri

lelalcim sağol cnm,derincim benimde annem yardım etçekte ablamın çocuklarına bakıyo anca temizliğe gelcek daha sonra kayınvalidemi çağırmayıda ben istemiyorum tek yaparım daha iyi

heytttttttttttt pen celdummmmmmmmmmmmmmmmmm..

napiyonuz bakim nevar neyok..

bizim babamiz bugünde evde o yüzden fazla nete oturamiyorum

herkez iyidir insl.ben bi gecmise bakimmmm

merhaba kızlar

dilekcim allah yardımcın olsun, umarım sadece iştahsız bir bebektirde tatlil sonuçlerınız iyi çıkar,

benimki çok yiyor gibi geliyordu ama şöyle bir baktımda sizinkilerden aman aman fazla değilmiş:) içim rahatladı, tek fark bizimkinde saatler sizlerinki kadar birbirine yakın değil

en az 3 saat genelde 4 saat arayla gün içinde 3 kez 120-150 cc arası biberon maması
1 kaşık maması veya muhallebi
1 sebze çorbası 100 cc kadar
1 meyve püresi 50 cc kadar

aralarda
1 yoğurt 50 cc kadar
ve 1 meyve suyu 100 cc kadar

canım allah kolaylık versın
cok mesakkatlı bır yolculuk senı beklıyor
o kolılerı acıp yerlestırmek ınan toplamaktan cok daha zor yada bana oyle geldı kendım toplamadıgım ıcın

pirayecim gerçekten kolay gelsin sana heralde seni şu sıralar en iyi bilen kalimerodur malum o da taşınıyor ya.. ay valla allah kolaylık versın darısı benım basıma inşallah :)

ben bu hafta buyuk olcude yerlestım ama yardım almayınca ımkansız
sadece detaylı ınce temızlıgım kaldı onumuzdekı hafta onu da halledıcez
ama eger evınden memnunsan ve yıne kıraya gıdeceksen yerınden bıle oynama derım

kaklimerocum sende çok yoruldun valla iş,çocuk bide taşınmak allah sanada kolaylık versin cnm benim
asortiecim yürütecinizi güle güle kullanın bende yürüteç aldım hafta sonu kızıma geri geri gidiyo habire çok komik:))

pirayecim gerçekten kolay gelsin sana heralde seni şu sıralar en iyi bilen kalimerodur malum o da taşınıyor ya.. ay valla allah kolaylık versın darısı benım basıma inşallah :)

ayy taşınmak o döküntü cok zor ama bende evimden menun değilim
çoook eski apartman her şeyi dökülüyo ama işte kendi evimiz diye oturuyoruz
bende taşınmak istiyorum
darısı başımıza inşallah

asorti maşallah eylüle nasılda büyüdüler dimi:)) duygulandım birden

ben yürüteci almış olsaydım koyardım üçer beşer dakika

taşınan arkadaşlar piraye, kalimero allah kolaylık versin kızlar

çilekcim hayırdır neden oldu, benimde içime sıkıntı düştü babaannesi bugün fazla çiş yapmadı dedi, takip edicem bakalım, neden olur bilgisi olan varmı çok endişelendim

bu arada gidip saçımı kısacık kestirdim çoktandır uzun kullanıyordum hafifledim valla:)

merhaba kızlar
çok yorgun ve uykusuzum kızım çok hastaydı gece hep ateşlendi durdu bir lokma bir şey yemedi hemen doktora götürdük üşütmüş bir sürü ilaç verdi gece hep huzursuzdum sabahta uykusuz uykusuz okula gittim akşamada misafir varmış evi biraz toparladım hazır bi şeyler aldım o kadar yorgunumki bir şey yapacak gücüm yok
oğluşta sürekli uyandı bir kıza bir oğluşa babayla beraber perişan olduk allahtan şimdi biraz iyi ama hala çok öksürüyor ve burnu akıyor
inşallah düzelir

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir

canım kendini hiç üzme artık benim sütüm nerdeyse hiç yok çok azaldı sıkıntı yapma sürekli emzir artar

canım benim oğluş biberon mamasını hiç emmedi sevmiyor sabah 7gibi emzirip çıkıyorum b teyzemiz kahvalı kaşık maması veriyor saat 10 gibi 12 de ben gelip emziriyorum saat 3 gibi ben gelince yine emziriyorum ve kaşık maması veriyorum saat 6 gibi yoğurt gecede tahıllı kaşık mamalarından uyudukçada emziriyorum çünkü 2-3 gündür uyanıkken emmiyor ölçü olarak üzerindeki ölçünün yarısını yapıyorum anca yiyor çok iştahlı değil malesef biraz zorla yediriyorum meyve suyuda havuç elma armut suyu veriyorum
canım allah kolaylık versin bebekle çok zordur

bu arada bu da bisim yeni aldığımız yürüteçimiz

bu da kızımın park gezmesinden bir kare

yürüteciniz hayırlı olsun canım harika çıkmış maşallah genç kız olmuş vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…