- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.041
slm kızlar iki gündür çatalcadaydım halılarımı toplayıp götürdüm anneme yıkasın diye taşınınca temiz seriyim dedim,bugünde tabak çanak bişeyler topladım sardım kutulara koycam,evde tadilat var anca 10 gün sonra filan taşıncam heralde biranönce taşınıp yerleşsem artık,geçmişe bakmaya vaktim yok ama accık bakıyım enazından yakın geçmişe:)
pirayecim gerçekten kolay gelsin sana heralde seni şu sıralar en iyi bilen kalimerodur malum o da taşınıyor ya.. ay valla allah kolaylık versın darısı benım basıma inşallah :)
pirayecim gerçekten kolay gelsin sana heralde seni şu sıralar en iyi bilen kalimerodur malum o da taşınıyor ya.. ay valla allah kolaylık versın darısı benım basıma inşallah :)
ben koymadım daha 6+yazıo die koysam mı günde 10 ar dakika
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirslm kızlar moralim çok bozuk arda sabah emerken ağız dolusu kustu biraz oyaladım tekrar emzirdim tekrar ağız dolusu kustu akşam yatmadan önce emzirdim yine kustu ve kakası inanılmaz şekilde kokuyo doktoru aradım üşütmüş olabilir ishal olmuş olabilir yada balgamından midesi bulanıyor olabilir nane liömon ver peditus ver dedi devam ederse getir dedi izlemedeyim şuanda inşallah en kısa zamanda düzelir yavrum
canım kendini hiç üzme artık benim sütüm nerdeyse hiç yok çok azaldı sıkıntı yapma sürekli emzir artarGÜnyadın kız<lar Çoktandır uĞrayamıyorum usta İŞlerİmİz vardı evde ya moralİm Çok bozuk 3-4 gÜndÜr sÜtÜm Çok azaldı ya sakın yanlıŞ anlamayın kendİmİ 6 ay sadece emzİreceĞİme Öyle ŞartlanmıŞım kİ Çok yanlıŞ dÜŞÜnÜyorum bİlİyorum ama sÜreklİ aklımada acaba sÜtÜm yetecek mİ lafı var mama verİnce kendİmİ suÇlu hİssedİyorum ya nasıl aŞacaĞım bu durumu ben?
canım benim oğluş biberon mamasını hiç emmedi sevmiyor sabah 7gibi emzirip çıkıyorum b teyzemiz kahvalı kaşık maması veriyor saat 10 gibi 12 de ben gelip emziriyorum saat 3 gibi ben gelince yine emziriyorum ve kaşık maması veriyorum saat 6 gibi yoğurt gecede tahıllı kaşık mamalarından uyudukçada emziriyorum çünkü 2-3 gündür uyanıkken emmiyor ölçü olarak üzerindeki ölçünün yarısını yapıyorum anca yiyor çok iştahlı değil malesef biraz zorla yediriyorum meyve suyuda havuç elma armut suyu veriyorumşimdi gelelim benim diyeceklerime..çok canım sıkılıyor..tuna 2 aydır hiç bir öğününü isteyerek almadı..hep zorla...10 gündüğr de mamaya başladık biberonu çekiyor çekiyor en fazla 25 cc sonra bırakıyor..hadi abaklım kaşıkla..yarısı döküldü bir daha...sütüm var emmiyor sağıyorum döküyorum..ya da mamaya falan birşeylere katıyrum..sinirlerim iyice harap oldıu..
doktorun istediği gramı alamazsak tetkik yapacağım dedi.idrar ve kan da temiz çıkmıştı halbukii..yani başka tetkikler!!
kızlar süt ve mama verenler ya da sadece mama verenler sorunm size..günde kaç öğün veriyorsunuz..ama öğün olarak yani..bir de kaç cc..ya da kaç saat arayla besliyorsunuz..yarddıımm
canım allah kolaylık versin bebekle çok zordurslm kızlar iki gündür çatalcadaydım halılarımı toplayıp götürdüm anneme yıkasın diye taşınınca temiz seriyim dedim,bugünde tabak çanak bişeyler topladım sardım kutulara koycam,evde tadilat var anca 10 gün sonra filan taşıncam heralde biranönce taşınıp yerleşsem artık,geçmişe bakmaya vaktim yok ama accık bakıyım enazından yakın geçmişe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?