2008 Kasım Anneleri

elmalıcım yılan yağı iyi geliyo diye duydum bi tanıdığımın saçları çok seyrekti o kullandı çoğaltmış ama ben şampuanın iine katacağım tembel işi bişey arıyorum.yağ sür kafana gez öyle bi saat saonra durula falan zor geliyo bana.

Duru hanım iyi tatlım ama çok fena bişey oldu tam ısırmalık yemelik hallerde .. bazen diyorum bu kıza benim nazarım değiyordur en çok diye .havalar biraz daha toparlasa cuma günü bu tarafa getiricem sana da haber veririm kızları buluştururuz :)

Eminim çok tatlı olmuştur. En güzel zamanları şimdi. Tadını çıkar şekerim...

Bu arada Duru ile Bengisu'yu buluşturma fikri süper :) Senden haber bekliyorum canım...

KIZLAR,
benimde çok saçlarım dökülüyo. bebek anneyi tanımaya başladığı zaman annenin saçları dökülürmüş. burda öyle diyolar bilmiyorum.ama normalde benim saçım dökülmezdi.son 2-3 ayda çok dökülüyo. oooo bu dökülen saçları toplasaydım yastık olurdu sanırım..

saç dökülmesini sanırım %75 imiz yaşıyo
ben bi çok ürünü 15 gündür düzenli kullanmaya başladım
umudum var çünki tavsiyelerine güvendim
isteyen olursa burda reklam olur marka çünki özelden yazarım
ama en başta saçlarnızı kısa kestirmekle başlayın
uzun saç daha çok vitamin gerektiriyo ve şu an bünyemiz
bunu karşılayamıyor

kızlar hem çok pratik hemde çok etkili bir ürün buldum internette.dökülmeyi kesin çözüyo.adı keramine h hem şampuanı hem de serumu var.şampuanla saçı yıkadıktan sonra ıslak saça masaj yaparak serumu sürüyosun ve kendi kendine kurumaya bırakıyosun durulama falan yok.1.kürde dökülmeyi kesiyormuş 2.ve 3.kürde de yeni saçların çıkmasına başlıyomuş.hepsiburada.com da yorumları okudum kullanan herkes çok memnun fiyatı da 90ytl ama bir kür sanırım 2 ay kullanılıyormuş.bi deneyin isterseniz ben bundan alıcam

Yaa cnm benimkiler çok uzun belimde nerdeyse. kıyamıyorum ki....uzatmak için çok uğraştı ama. zaten hem çalışıyorum hem ev işi, hem bebek gerçekten zor. banada yazarmısın neydi kullandığın..

hatunlar günaydın işlerimi bitirdim düştüm buralara
batu beyi ve ilke deniz beyi kocamannn öpüyorum maşallah subhanallah yavrulara
zeyna asorti denizanası ve yasmincim 5.aylarınız kutlu lsun şekerler
bugün hiç bi işim yok erkenden yaptım heryer mis gibi yemek derdim yok memette 7de kalktı 12yi 20 geçe anca daldı alt tarafını tamamen soydum öyle oynaya oynaya uyudu bi huysuzluk var ama anlamadım
çorbası pişiyo bugünde pırasa kabak ıspanak patates havuç mercimek irmik koydum 1 çimdikte tuz koydum yoksa yemiyo valla kalkınca o çorbasını yiicek bende onu bütün günüm onun evdende çıkmııcam kimsede gelmezse bütün gün sevişcez oğluşumla

mmmfcim senin oğlana da maşallah nasıl şeker bişey bu böyleeee bende kocaman öpüyorum kuzucuğunuuuu.

gülçiçekçim ben kendimi bildim bileli saçlarım hep belimdeydi hatta daha uzundu çok havalıydım ama doğumdan sonra çocuğu düşünerek kestirdim kütten biraz daha uzun oldu.acayip moralsiz dolaşıyorum ama tek avuntum ya bu saçlarla o dökülmeyi yaşasaydım çocuğun boynundan elinden koca saç kılları toplamak daha kötü sonuçta.hem saçların daha sağlıklı uzar gür olur böyle teselli et kendi,ni ben öyle yaptım:)))

slm kızlar
5.ayını bitiren bebişleri kutluyorum booll boooll öpüyorum
atatanem,denizanası çok güzel oğluşlarınız maşallahhh
piraye yi uyuttum ama kesin uyanır şimdi süpürgeyide açamıyorum uyancak diye işler duruyo oturdum kaldım

ayy benimde saçım çok dökülmeye başladı ve belime yakın o kadar uzattım şimdi kestirmeye hiç kıyamıyorum,bazen diyorum yapıyım bi çılgınlık kestiriyim:)) bide boyatıyım ama ne renk boyatırım ona karar veremiyorum bi türlü cesarette edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…