2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
okuldan geldim şu 23 nisanı bi atlatsak canım çıkıyor vallahi
oğluşum beni özlemiş onunla oynaştık biraz şimdi uyuttum beraber geçmişi okuduk şimdi cevap yazıyorum

kızlar kızıma azıcık tarhana çorbası verdim çok az yağ damlattım tuz koymadım ağır gelmez demi?
canım dün bende tarhana çorbası yapmıştım baharatını katmadan biraz ayırdım içirdim 5-6 kaşık yedirdim çok zorlamak istemedim ağır gelmez hemde çok besleyici bir çorba merak etme canım

merhaba kızlar
okuldan geldim şu 23 nisanı bi atlatsak canım çıkıyor vallahi
oğluşum beni özlemiş onunla oynaştık biraz şimdi uyuttum beraber geçmişi okuduk şimdi cevap yazıyorum

kızlar kızıma azıcık tarhana çorbası verdim çok az yağ damlattım tuz koymadım ağır gelmez demi?
canım dün bende tarhana çorbası yapmıştım baharatını katmadan biraz ayırdım içirdim 5-6 kaşık yedirdim çok zorlamak istemedim ağır gelmez hemde çok besleyici bir çorba merak etme canım

ayyy juli ne güldüm sana,alemsin :)))

benim saclarim sizin bahsettiginiz gibi dökülmüyor kaldiki uzunda.

acaba normal olan sizlerinkisimi yoksa bende bi anormallikmi var anlamadim..

but hasliyorum simdi düdüklüde bunu nasil yapim aksama hadi bana bi fikir verin.

kizartirim diye düsündüm ama kararda veremedim,hadi bakalim marifetli hatunlar

fikir bekliyorum.

ben de yerim çilekçimm..
ecemim canım hadi az kaldı..hiç sevmem ben de ...ben sadec yıl sonu etkinlği hazırlamayı seviyorum..resmi değil ya..çok keyifli oluyor..

denizimanaam çok güsel görünüoo bu bıdık yauww bi de benim için ye de tam olsun

tamammm nasıl olsa benimki ye ye bitmez:)))cokacimcoook

ay denizanası şimdi bidaha baktım deniz in foto.sunada baya baya göbek yapmış senin oğlan bira göbeği gibisırnaşık şey,öperim o göbişindenŞeniz

aa ne diyosun bir ara minik bir buda heykeli gibiydi, küvetine oturduğunda memeleride çıkıyordu, ama şimdi o kadar değil 9 kg olmuştur herlade

juli sağol canım öpüyoruz sizi allah yardımcısı olsun hepimizin

ecemim sanada teşekkür ederiz canım, parmakla almak derken ağzındaki parçadan bahsediyorum boğazına kadar zaten sokabileceğimi sanmıyorum, allah mecbur bırakmasın, hiçbirimizi

çilekçim paneli yapmak istemezsen bir tarifte benden

haşladığın tavukları fırın tepsisine koy, bir kasede bir kaşık salça içine tavuk suyundan iki fincan kadar ekle tuz, karabiber, kekik ve bir yada iki diş sarımsağı ince doğrayıp karıştır, tavukların üzerine gezdirip fırına ver çok güzel oluyor özellikle sosucokacimcoook

ediyordu sanırım tunada varmı hiç tanıyamadım kimsenin bebeğini, zeyna söylemişti burada bir onunkini biliyorum, bu arada görsel yarışma bölümüydü sanırım

slm kızlar dün tatildim bugün de yoğunluktan ancak gelebildim sanki dünün acısını çıkarır gibi o kadar yoğun ki bugün kafam kazan gibi oldu yaa,geçmişi de okuyamadım ne var ne yok herkesler iyi bakiim

ay çok fenayım resmen darlandım artık ve gözüm hiçbişey görmüyorr ..
denizinanası :) cuma günü inşallah bir aksilik olmazsa levent tarafına geçmeyi planlıyorum. mutlaka haberleşiriz madem sende bu taraftasın benım yarın aksam zaten durumum bellı olur .

bu arada bilmem becerebildim mi ama bu da benim cimcimem

anladım canım, 12 oy almış oğluşum ama tuna olsaydı bizim oyumuz azalırdı

canım benim..:1rolleyes:

aslında koyacaktım ben de resim ama valla artık yazdıkça yuhh diyeceksiniz ama tuna çok yoruyor beni..kahrolası mamadan nefret ediyor..gündüz emmiyor...doktor mama dedi...ama biberon maması..biberon almıyor..kaşıkla mama bitmiyor yarısı üzerine dökülüyor..sebzye geçemedim toparlanmaşlı diye bu ay..
yoğurdu çok seviyor..dün de kavanoz mamaları aldım..yani meyve püresi ve armutlu muh..sevdi ama yarısını..buna da şükür..diğerlerine düzenli geçersek öbür ay kahvaltı falan mama sayısı azalır ben de rahatlarımo da.ayy yine döktüm içimiiiii....yine yazdım....

lelalcim bu kadar güzel bir prenses doğurmayı becerdiğin gibi resmi koymayı da becermişsin ..sana yıldızlı pekiyi..öperim kızını ...

buluşunca benim de kulaklarımı çınlatın..vallahi darılırımm..:delikafaduldendelikafadulden

dilek hep söylüyorum senin işin çok zor allah yardım etsin, yemeyen bebek çok zor

lelall maşallah duruya çok güzel allah nazarlardan saklasın

bizde hava güzel olrsa kahvaltı için gidicez inşallah aksilik çıkmaz, eşim bugün gitmiş çok beğenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…