2008 Kasım Anneleri

ay kızlar bu kız emmeyi bırakıyor galiba
aç aç duruyor şimdi mama vermeyeceğim
o ağlıyor ben bakıyorum azıcık emziriyorum ağzından atıyor
inatla başaracağım
az da olsa emecek
delimisin kızım swen yahu içsene cillop gibi taptaze süt işte ...:)

selamlar,
denizanası ve atatanem maşallah çok tatlı çıkmış oğluşlarınız...
denizanası zeyna ve yasmin ve asortie 5. ayınız dolmuş kutlu mutlu olsun...
bizde bugün babamız evde birazdan dolaşmaya çıkacağız..

bizde uyandik geldik...bugün cok güzel bi kahfalti yaptik

yumurta,peynir,devam mamasi karsimi ve icine azcikta misirli bugdayli kasik mamasi koydum

üzerinede cok az keci boynuzu pekmezi döktüm bayila bayila yedik.

oynamaya gidiyoruz yqzamiyrm yaaaaaaaa

kizlar bebisler bu aylarda memeyi red edebiliyor sakin sütüm yetmiyor diye mamaya agirlik vermeyin sütünüz gider sonra
biz cok terliyoz ya havalar acayip sicak birde deniz kenerina yakin oldugumuz icin hava bunaltiyor nemli hava
bizde piknik yapmaya gidiyoruz kizlari kiramadim

Eminim çok tatlı olmuştur. En güzel zamanları şimdi. Tadını çıkar şekerim...

Bu arada Duru ile Bengisu'yu buluşturma fikri süper :) Senden haber bekliyorum canım...

nerede buluşuyorsunuz? cuma günü bizde emirgana kahvaltıya gidicez, kızların yanına bir erkek lazım dimi onlara sarkan olmasın yakın bir yerse bizde gelelimm

kız zeyna yarı yas 6. ay bıtınce olmuyormu
dur bakalım daha sen suna benım pasta yıyesım var desene

aynı şeyi bende düşünmüştüm yarı yaşımıza daha bir ayımız var, zeyna kesin senin canın pasta çekti

5. ayımızı kutlayan ve güzel yorumlarını esirgemeyen tüm teyzelerimizi öpüyoruz
asorti, zeyna, yasmin sizinde 5. aylarınızı kutlarım öpüyorum bebişleri

atatanem maşallah bebişine, abi olmuş artık:)

saç dökülmesi bendede çok oluyordu kestirdikten sonra iyice azaldı, iki hafta önce bir boy uzununz kestirmiştim, dünden beride iyice az

kızlar merhaba..açtım kaldı sabahtan beri..çok yorgunum..kimlerin resimleri atatanem ve denizin bebeleri mi..ben de görmek istiyorum bulamadım...sayfaya mı eklendi..bakamıyorum yaa

offf bunlar sabah aksam yenmelik yaaa,hakim olamiyorum ben bazen kendimee...

denizanasi co krica edicimmm su deniz kafayi benim icin bi yermisin?

denizcim buldum o arada baktım tam yazıyordum..allllllaaaahhhıımmmm yerim onlarııııııı....çook tatlı olmuş bunlar ...maşallah...

denizcim öyle oturur vaziyette ne kadar duruyor..benim ki biraz durup yıkılıyorr..deniz sanki 40 yıl oturmuşcasına poz vermişş

slm güzel kasım annelerei ve melekleriidün gidecektim kuaföre ama ancak bugün fırsat bulabildim kaşlarımı aldıırdım yüzüm gözüm açıldı valla bide saçımı boyatsam tam olacak
denizanası ve atatanem çok yakışıklı ve tatlı bebişleriniz canlarım allah bağışlasın lokumlarınızı
5,ayını dolduranlara da nice aylar seneler...
ya benimde saçlarım dökülüyo boya istiyo sanırım röfle yaptıracağım ama ne zaman:sm_confused:

offf bunlar sabah aksam yenmelik yaaa,hakim olamiyorum ben bazen kendimee...

denizanasi co krica edicimmm su deniz kafayi benim icin bi yermisin?
ayy yemezmiyim bir kezde senin için yerim şekerim

sağol teyzesi öpüyoruz sizi a.s.
normalde fazla oturamıyor canım birkaç dakika içinde kaykılıyor, ama bazen resimdeki gibi dirseğini dayayıp kendini sabitliyor o zaman daha uzun süre oturabiliyor

selam kızlarr :)) 5. ayını bitiren minnoşlarımızı kacamaaann öpüyorum.maşallah maşallah
saçlar benim de yakında tamamen biticek,dökülcek saç filan kalmıcak.berbat bir durumdayım.atatanem güzel bulmuş netten ama ben bioxinle ilgili bile iyi şeyler duymadım.şampuanından memnun kalıyormuş insanlar ama serumundan memnun kalamıyorlarmış.bizim eczacının söylediğine göre serum kısa saçlı insanlara uygunmuş.yani kısa derken baya erkek gibi olmalıymış ki deriye tam olarak nüfuz etsin.bana çok mantıklı geldi

Napıyorsunuz kızlar. Denizanası oğluşu gördüm gerçekten büyümüş gene görmeyeli.

Ay demin süt sağarken uyudum, düşünebiliyor musunuz :))))))) ıki elimde biberon onları tutarken uyumuşum saate bir baktım 10 dakika uyumuşum hem de. Uyuyan sütçü :)) Nasıl iyi geldi. Estiriktim sabahtan beri şimdi sarhoş gibi oldum estiriklik falan kalmadı. Yazılacak onlarca sayfa var. Gideyim onları yazayım. Ne yiyosunuz benim için de yiyin. Güya tatlı yemiyorum ya ben. Kociş kızdırdı gittim 4 tane kurabiyeyi tıkına tıkına yedim sinirden. Nedense sinirlenince canım çok tatlı istiyor. Ya da bahanesi oluyor :) Ay acık daha uyusam noooolur ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…