- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.201
anladım canım, 12 oy almış oğluşum ama tuna olsaydı bizim oyumuz azalırdı
canımcım sende mi katıldın yarışmaya benim senin oğluşunu tanıyamadım yav benimki de yarışma da kaç oy almış en son bakmadım bile en son ikiydi kimse oy vermemiş bize senağlama amaan neyse o işin esprisi oradakilerin hepsi maşallah yani birbirinden güzel bir de tek oy hakkı olunca insan kime vereceğini şaşırıyor
juli canım alemsin ya valla yazık kıyamam sana bıraksalar 2 gün hiç uyanmadan uyur insan demi ama yavrularımız için bi süre daha sabredeceğiz gözümün önüne geldi o halin çok şeker yaaaakaydirigubbakcemile3Napıyorsunuz kızlar. Denizanası oğluşu gördüm gerçekten büyümüş gene görmeyeli.
Ay demin süt sağarken uyudum, düşünebiliyor musunuz :))))))) İki elimde biberon onları tutarken uyumuşum saate bir baktım 10 dakika uyumuşum hem de. Uyuyan sütçü :)) Nasıl iyi geldi. Estiriktim sabahtan beri şimdi sarhoş gibi oldum estiriklik falan kalmadı. Yazılacak onlarca sayfa var. Gideyim onları yazayım. Ne yiyosunuz benim için de yiyin. Güya tatlı yemiyorum ya ben. Kociş kızdırdı gittim 4 tane kurabiyeyi tıkına tıkına yedim sinirden. Nedense sinirlenince canım çok tatlı istiyor. Ya da bahanesi oluyor :) Ay acık daha uyusam noooolur ki :)
ya bunların hepsi fıstık yaaaaa erkeklerde pek yakışıklı maşallah duru kızımaay çok fenayım resmen darlandım artık ve gözüm hiçbişey görmüyorr ..
denizinanası :) cuma günü inşallah bir aksilik olmazsa levent tarafına geçmeyi planlıyorum. mutlaka haberleşiriz madem sende bu taraftasın benım yarın aksam zaten durumum bellı olur .
bu arada bilmem becerebildim mi ama bu da benim cimcimem
canım sana allah kolaylık versin ama az kaldı yakın zamanda rk gıdalarla geçecek inşallahcanım benim..:1rolleyes:
aslında koyacaktım ben de resim ama valla artık yazdıkça yuhh diyeceksiniz ama tuna çok yoruyor beni..kahrolası mamadan nefret ediyor..gündüz emmiyor...doktor mama dedi...ama biberon maması..biberon almıyor..kaşıkla mama bitmiyor yarısı üzerine dökülüyor..sebzye geçemedim toparlanmaşlı diye bu ay..
yoğurdu çok seviyor..dün de kavanoz mamaları aldım..yani meyve püresi ve armutlu muh..sevdi ama yarısını..buna da şükür..diğerlerine düzenli geçersek öbür ay kahvaltı falan mama sayısı azalır ben de rahatlarımo da.ayy yine döktüm içimiiiii....yine yazdım....
geçmiş olsun damadıma sevindim iyileşmesine saçlarda boyandı sen şimdi tam fıstık olmuşundurgüle güle kullan saçını canım dünürüm: ))))slm kızlar ardam çok şükür düzeldi dilekleriniz için teşekkür ederim cuma günü düğünümüz var annemlerde kalıcaz cuma gününe kadar buarada saçlarımı boyattım fotoğraflarımı koyarım en kısa zamanda hepinizi kocaman öpüyorum beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?