2008 Kasım Anneleri

teşekkür ederim tatlım .. valla doğurmak kolay oldu canım ya :))))
aa tabiki çınlatırız kulaklarınızı çınlatmazmıyız :)) biz bir buluşalım da inşallah .

anladım canım, 12 oy almış oğluşum ama tuna olsaydı bizim oyumuz azalırdı

canımcım sende mi katıldın yarışmaya benim senin oğluşunu tanıyamadım yav benimki de yarışma da kaç oy almış en son bakmadım bile en son ikiydi kimse oy vermemiş bize senağlama amaan neyse o işin esprisi oradakilerin hepsi maşallah yani birbirinden güzel bir de tek oy hakkı olunca insan kime vereceğini şaşırıyor

bu arada Lelalcim maşallah subhanallah o ne güzellik öyle resmen çitlembik bu yaaa allah nazarlardan korusun pek bir çıtı pıtı pek bir tatlı

öyle canım hepsi maşallah çok güzeller dediğin gibi işin eğlence yanı zaten bende öylesine bir resmini koydum tostosumun .:)) ben kimseyi tanıyamadım ayol, birde genelde uyanık foto görüyoruzya göz şekli ve bakışlar kendini belli ediyor , benimkini kollarının boğumlarından tanıyabililirsiniz:))))

butlari yalnizca hasladim ve yoruldum,gelsin kocis ne yapcaksa yapsin ugrasamam hicc..

lelalcim cok tatli olmus prensesin masallah kuzuna.

dilosum cok zoryaa senin isinde canim Allah kolaylik versin sana Tuna oglanada istah.

slm kızlar ardam çok şükür düzeldi dilekleriniz için teşekkür ederim cuma günü düğünümüz var annemlerde kalıcaz cuma gününe kadar buarada saçlarımı boyattım fotoğraflarımı koyarım en kısa zamanda hepinizi kocaman öpüyorum beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızımın sanki boğazındda bişey varmışta nefes alamıyor yaa bi de boynunun oralarda kırmızı bişeler çıkmış
hafif kabarmış gibi de ne oldu benim kuşuma yaa zor uyuttum valla

piroşum iyi oldu allaha şükür ama inanılmaz kötü oldum anlatamam size yavrum perişan oldu sabaha kadar ateş kusma dışkısı inanılmaz kokulu ama allaha şükürler olsun düzeldi şimdi annemlere gidiorum inşallah orda üşütmem çocuğu yin

kalimerocum çanta almışsın güle güle kullan, nerden aldın ve hangi modeli aldın benimde beğendiğim bir modeli var ama çok pahalı alamam bir süre daha

teşekkür ederiz teyzeleri duru hepinizi koxaman öpüyor :))
sedoşcum geçmiş olsun canım neyseki toparlamış arda paşa ..
eylülcüm hoşgeldin canım.
asortik acaba yediği bişey dokunmuş olabilirmi kızartılar ondan olmuş olabilir veya sıcakladıysa isilik tarzı bişeyde olabilir takip et bakalım ne duruma gelecek.

ha sahi unuttum onları sedaa dikkat et bebişe yazık üst üste hasta olmasın tekrar

asorti geçmiş olsun kızarıklığa dikkat et canım boyunda, ensede, sırt ve karında başlayan döküntüler farklı bulaşıcı hastalıklarn belirtisidir, tek bir kızarıklık şeklinde değildir tabi aklıma gelmişken yazayım dedim

ay sedacım sevindim iyi olmanıza ,lelal ve denizanası maşşallah bebişlere çok tatlı oldu bunlar ya çok ta fenalar tabi..benimki zıp zıp bu ara hiç durmuyo ..

asortie geçen hafta benim kızda da aynısı oldu ..önce bezi bağladığım yerlerde sonra karnında ,sırtında ,bacaklarında derken bi yeri geçiyo başka yerde çıkıyo tabi telaşlandım haliyle ,dr unu aradım meğerse aşı olmuştu gece ateşlenmişti ya ondan olmuş ateş döküntü yapmıştır yada aşıya reaksiyon göstermiştir dedi bi paranox fitil at takip et yarına geçmesse getir demişti,seninki neden olmuş olabilir ,yedirdiğin bişeyde dokunabilir bi düşün bakalım..

juli canım alemsin ya valla yazık kıyamam sana bıraksalar 2 gün hiç uyanmadan uyur insan demi ama yavrularımız için bi süre daha sabredeceğiz gözümün önüne geldi o halin çok şeker yaaaakaydirigubbakcemile3
ya bunların hepsi fıstık yaaaaa erkeklerde pek yakışıklı maşallah duru kızıma

canım sana allah kolaylık versin ama az kaldı yakın zamanda rk gıdalarla geçecek inşallah
geçmiş olsun damadıma sevindim iyileşmesine saçlarda boyandı sen şimdi tam fıstık olmuşundurgüle güle kullan saçını canım dünürüm: ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…