2008 Kasım Anneleri

ne güzel yaa..burada yok öyle yerler..benim eşim ise herşeyi bana bırakıyor..ben de biraz karışsın istiyorum..bizim de isteklerimiz bitmiyor yanii

evet kimse yok bugün ,sanırım yavaş yavaş terkediliyor site ,her geçen gün azalıyor kişiler ,bizde 2007 anneleri gibi ayda bir yazıcaz heralde 2009 annelerine bırakıcaz buraları

yemeği koydum geldim ama kimse yok,dışarı çıktık bugün kızımla markete gittik ama o kadar kalabalıktıki bi muhallebi bile alamaadım kızıma
ecemim zor bi gün olmuş cnm allah acil şifalar versin öğrencine ailesine yardım etsin

selam kızlar bugün hiç uğrayamadım işlerimizçok yoğun bakamıyorummmm eve erken geldim kızımın aşısını yaptırdık onu uyuttum geldim bi baktım bağlantıda problem var neyseki geçde olsa hallolduuu
ya bende rüyamda asortieyi gördüm bu kk hepimizn aklını başından aldıD

herkese merhaba ancak gelebildim,

kızlar biz geçersek sabah saatlerinde orada oluruz, dedimya kahvaltı için gidicez o saate kadar kalamam( çok isterdim sizlerle kızlarınızla tanışmayı

canım ımage dan dırekt sayfaya goruntulemek ıstıyorum ama sayfa hata verıyor
sanırım benım pc den kaynaklanıyor

maşallah tatlım çoook yakışıklı sanki daha büyükmüş gibi duruyor fotoda, saçları doğduğundaki saçlarımı? biz deniz doğmadan görmüştük usg de saçlarını :) şimdi o saçlar çok az kaldı ama yenileri çıktı onlarda uzadı, sapsarı olduğu için çoğu zaman kel gibi görünüyor

benimki ben işe başlamadan önce gece hiç uyanmıyordu sabahta mama yiyip tekrar uyuyordu ama artıkçalışmaya başladığımdan beri sabaha karşı 4 ile 6 arasında bir kez uyanıp mama istiyor, sende merak etme acıksa mutlaka uyanır, boş yere uyandırıp düzenini bozma bebişin maşallah kızımıza

denizanasi gecmi kaldi bugün?hala yok ortalikta..

birde kaz zamandir darkcimda yokkk,gelsede yazissak biraz.

ee mmf hatun kesin gezmededir yoksa gelirdi coktan

ancak geldim canım 10 saat dersim vardı sonrada yemek vs yeni oturabildim

öncelikle hasta öğrencine çok çok üzüldüm allah şifasını versin inşallah, diğerinede üzüldüm,
canım kabızlık bizimde en büyük problemimiz, bazen çok canı yanıyor, ek besinlere başladığımızdan beri iyice sıkıntı yaratıyor, artık patates, pirinç vermiyorum onların yerine farlı şeyler koyuyorum iki gündür iyi, tabi kayısı püresi, armut vs hep veriyorum
geçer inşalalh

sıra alıntı yapmadıklarıma geldi,

asorti çok geçmiş olsun canım ya çok üzülmüşsündür eminim allah bir daha göstermesin

nazlıcım bana sorarsan yüzüstü yatmasında bir sakınca yok benimki ben işe başlamadan önce sabahları yanıma alıp yüzüstü yatırıyordum daha iki aylık bile değildi, tabi sen yine doktorunuza sor

ELMALI CANIM GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM BENİM KIZIMDADA VAR AYNISI İNŞ.DÜZELİR YAVRULARIMIZZZZ
canım çok geçmiş olsun dedğini gibi rabbim kimseyi sınamasın evladıylaaaa
valla bizim kız 11de yatıp 4-5e kadar yatıyor tabi bazen 3te bile uyandığı oluyor sonra sabah 8.00de ya kendi uyanıyor ya ben alıp babannesine indiriyorum vallahi maşallah kuzularımıza sede endişelenme canım o düzenini çoktan kurmuş
bu benım yakısıklı oglum

bu da yenı aldıgım cantam merak edıp gormek ısteyenler ıcın

çok yakışıklı ya maşallah saçlarıda nasıl gür allah nazarlardan korusun kuzunu çantanda çok güzelmiş canım gülel güle kullan

haa bu arada zeyna ve elmalı geçmiş olsun kızlar dikkat edin kennize ve bebişlerinize

kalimerocum çantan çok güzelmiş güle güle kullan fiyatıda iyiymiş

denizanasi gecmi kaldi bugün?hala yok ortalikta..

birde kaz zamandir darkcimda yokkk,gelsede yazissak biraz.

ee mmf hatun kesin gezmededir yoksa gelirdi coktan
Geldim canım anca gelebildim
bizim pc yi virüsler basmış,kardeşim anca temizledi bugün

dark nerde acaba yine bu aralar giremiyor
Devamsızlıktan kalcam galiba ben p

geçmiş olsun canım öğrencinize kıyamam ben ona,Allah acil şifalar versin.Löseminin de çeşitleri var inş. tedaviye olumlu yanıt verir.

Benimde bitti bitecek daha 5,5 aylık kuşum ya(

Geçmiş olsun canım.

Selam kızlar ben geldim,nasılsınız iyisinizdir inş.
beni soran herkese teşekkürler ediyorum.Canlarım benim.

Pc de sorun vardı bugün halloldu

Birde ben halkoyunlarına başladım günde 2 saat baya yorgun geliyorum eve.
Kilolar gider mi acaba bu tempoyla yaza kadar:)):teytey:

Elmalıcım 5. ayınız kutlu olsun.

Kalimeroocum maşallah senin kuzuya.Eşimle anneme gösterdim seninkinin saçı benim kızdan çok fazla.Benimki hala kel :))) Maşallah allahım esirgesin.

Asortiecim baya korkmuş,üzülmüşsün canım benim çok geçmiş olsun.

darkçım hoş geldin öncelikle...
zor bir gün yine..sabah aşımızı olduk..10 gündür mama vermeye başladığım biraz toparlaması uğruna gündüz emmesini bile azalttığım oğlum yine tartıda beni üzdü..ama hiç sorun yapmadan geldim..gün boyunca çok güzel yedirdimtabi kaşıkla,,her yemeden sonra 1,5 saat auyudu..herşey güzel öyle mutluyum ki yedi ve uykusunu aldı diye derken..akşam üzeri durgunlaştı tık yok..öyle memlul memlul duruyor..sonra ateşi çıktı..38.1..kardeşimi aradım ateş düşürücü ver dedi.verdim..5 dakikaya kalmadı neredeyse 1 kase kustu..tekrar verdim..bekledim inmiyor..soymuştum bu arada.dr aradım biraz bekle düşmezse fitil dei.hala düşmedi..verdim fitili..yeme vakti geldi ateşinden veremedim..b37 küdürlerde mam yaptım almadı,emzirmeyi denedim emmedi..emziği verdim biraz sersemledi o halde emzirdim..şimdi uyuyor..takipteyimm..yalnızım...hengi birisine üzleyim bilmiyorumm...gerçekten bilmiyorum..

dilekcim allah yardımıcn olsun canım acil şifalar tunama
bizimde cuma günü son aşımız sonra 6 ay yok 3 yerinden şişlenecek yavrum inşallah problem çıkmaz yaw

Denizanası senin oğlan çok şeker olmuş maşallah göbişinden ısır benim yerime.
Çok yakışıklı kasım erkekleri :)) Hangisine göz koycaz acabaDD

Asortie 5. ayınız kutlu olsun.

Duru bebek de çok tatlı olmuş onada maşallah...

Batu da çok yakışıklı olmuş Atatanem.Maşallah.
Hepsini ısırsam bu minnoşların ya nolur du ha nolurdu DDD (Çok güzel hareketlerden etkilenir bir ses tonuyla)

Sedoş geçmiş olsun Arda inş. daha iyidir.
Düğününüzde hayırlı olsun.

Kızlar en güzel uyuyan bebeiş oylaması bitti mi? bende oy kullanamayanlardanım.
Kasım bebeişlerinden bi kaç tanesini gördüm sanki orda:))) Yerim ben hepsini.
Ya bi yağız delikanlı vardı orda Kasım bebeğiydi ama kiminkiydi çıkaramadım.

Denizanası 5. ayınız kutlu olsun.

Ay Juli yine süt maceralarıyla mı dolaşıyor ortalarda :))) Kıs sütçü nabersinD
benim sütler bitiyo anacım az bizede sağ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…