- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.321
evet kimse yok bugün ,sanırım yavaş yavaş terkediliyor site ,her geçen gün azalıyor kişiler ,bizde 2007 anneleri gibi ayda bir yazıcaz heralde 2009 annelerine bırakıcaz buraları
elmalı ve denizinanası :)) ben cuma günü 2,30 dan sonra levent tarafına geçebilirim kızlar görüşürsek süper olur gerçekten yarın akşam son durumu netleştiririz o halde.
elmalıcım geçmiş olsun fıstıkıma sadece kuru öksürük mü var yoksa hrıltı burun akıntısı falan da var mı canım?
canım ımage dan dırekt sayfaya goruntulemek ıstıyorum ama sayfa hata verıyor
sanırım benım pc den kaynaklanıyor
Kızlar bir şey sorucam;
Benim kızım yaklaşık 2 aydır falan gece beslenmeyi bıraktı. En son 11-12 gibi sütünü içip yatıyo sonra sabah 9 gibi ben kaldırıp besliyorum. Bıraksam kaça kadar uyur bilmiyorum da bu şekilde 9-10 saat aç kalıyo nerdeyse... Ne yapsam bilemedim, sabah daha erken kalkıp beslesem mi yoksa tatamaiylşe ona mı bıraksam... Sizde durumlar nasıl?
denizanasi gecmi kaldi bugün?hala yok ortalikta..
birde kaz zamandir darkcimda yokkk,gelsede yazissak biraz.
ee mmf hatun kesin gezmededir yoksa gelirdi coktan
kızlar ben oğluşun kabızlığından perişanım günde 1 defa zor yapardı 2 gündür yine yapamıyor zeytin yağıda veriyorum ama bu gün artık yarım deveci armudunu püre halinde verdim zeytin yağıda verdim inşallah yapar çok sıkıntı çekiyor kuzum
ELMALI CANIM GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM BENİM KIZIMDADA VAR AYNISI İNŞ.DÜZELİR YAVRULARIMIZZZZKusura bakmayın şekerler, günaydınsız bi giriş oldu demin...
İyidir herkes umarım... Fazla geçmişi okuyamadım ama Zeyna'yı yakaladım hemen, geçmiş olsun canım...
Bu arada benim kızım hala tek tük öksürüyoİlerlemez inşallah...
canım çok geçmiş olsun dedğini gibi rabbim kimseyi sınamasın evladıylaaaamerhaba kızlar dÜn Çok kÖtÜ saatler geÇİrdİm yaa kızımı hemen hazırladım kocİŞİ aradım doĞru hastaneye
gÖtÜrdÜk neyse gÖz kapakları falan ŞİŞtİ Çocuk gÖzÜnÜ aÇamadı burnu tıkalı allahım
yaŞadıklarım kabus gİbİydİ Çok korktum neyse gÖtÜrdÜk doktora acİl doktoru vardı
Çok İyİ bİrİsİydİ Çok ŞÜkÜr her yerİne baktı bİŞey dokunmuŞtur ya da grİbal enfaksİyonlar bÖyle Şeyler yapabİlİr dedİ
dıŞarı Çıktıysa olabİlİr dedİ senİn bİ kıyafetİn parfÜmÜn herŞey dokunabİlİr dedİ
İlaÇ vermek İstemİyorum Şİmdİ dedİ burnuna serum
fİzyolojİk verdİ
sabaha kadar geÇmezse getİr dedİ Çoook ŞÜkÜr kİ geÇtİ ama bende bİttİm
sanırım yedİĞİ bİŞey dokundu yaa ama ne mamadan yoĞurt yaptım bİ onu vermİŞtİm bİrde karıŞık sebze pÜresİ verdİm kavanoz hangİsİ oldu bİlmİyorumm off Çok kÖtÜydÜ kızlar ya
allah kİmseyİ evladıyla sınamasım o gÖzlerİnİ gÖrÜnce bİr de hastanede bana bİ bakıŞı vardı
tutamadım kendİmİ bende aĞladımm
valla bizim kız 11de yatıp 4-5e kadar yatıyor tabi bazen 3te bile uyandığı oluyor sonra sabah 8.00de ya kendi uyanıyor ya ben alıp babannesine indiriyorum vallahi maşallah kuzularımıza sede endişelenme canım o düzenini çoktan kurmuşKızlar bir şey sorucam;
Benim kızım yaklaşık 2 aydır falan gece beslenmeyi bıraktı. En son 11-12 gibi sütünü içip yatıyo sonra sabah 9 gibi ben kaldırıp besliyorum. Bıraksam kaça kadar uyur bilmiyorum da bu şekilde 9-10 saat aç kalıyo nerdeyse... Ne yapsam bilemedim, sabah daha erken kalkıp beslesem mi yoksa tatamaiylşe ona mı bıraksam... Sizde durumlar nasıl?
bu benım yakısıklı oglum
bu da yenı aldıgım cantam merak edıp gormek ısteyenler ıcın
merhaba kızlar
her zamanki gibi okuldan geldim karnımı doyurdum bebişi doyurdum onunla geçmişi okuduk uyuttum ve burdayım çok yorgunum ve bu gün hiç keyfim yok okulda canım çok sıkıldı bir öğrencimin anne ve babası ayrılıyorlar çocuk nasıl ağlıyor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama bir yerde söz bitiyor çocuğun o hali gözümün önünden gitmiyor
bu yetmiyormuş gibi birinci sınıf öğrencilerimizden çok güzel bir kızımız vardı onada lösemi teşhisi konmuş bütün gün ağladım okulda sonra bizim üzüldüğümüz şeyler aklıma geldi yemek yemiyor pişik oldu...diye üzülüyoruz allah hiç birimizin bebeğine dermansız dert vermesin
neyse benim canım çok sıkkındı paylaşmak istedim ama sizide üzmeyeyim
canım anne baba ayrılığını çok iyi bilirim bende annemle babm ayrıldığında daha 4.sınıfa yeni başlamıştım bende çok üzülmüştüm hatta saçlarım dökülmüştü tepem kel kalmıştı neden anne babaların sıkıntısını çocuklar çeker ki çok zor bu arada o küçük kızada çok üzüldüm rabbim derman versin inşallah
Senelik 700-800 den başlayıp 3-4 bine kadar gidiyo. Yaptırmak istediğin pakete bağlı. Örneğin sadece yatarak almak istersen 1000 lirayı aşmaz, ama muayene de girsin dersen rakamlar uçuyor...
Kızlar bu arada benim sütüm de bitiyo galibaAkşamları zaten yetmiyodu, şimdi bi de gündüz yetmemeye başladı... Allah'tan önceden sağıp buzluğa atmıştım da bebişimi doyurabildim.. 6 ayı çıkaramıycaz biz bu gidişle sanırım senağlama
gezin bakalım bakırköyü karıştırmayın heeeeeeselam millet biz bu cumartesi seda ile bakırköyde buluşuyoruz ..gelmek isteyen varsa haberleşelim ok..
piroşun dediği gibi herkes gezmede herhalde bundan sonra sayım yapacağım hereks burda olsunnnnevet kimse yok bugün ,sanırım yavaş yavaş terkediliyor site ,her geçen gün azalıyor kişiler ,bizde 2007 anneleri gibi ayda bir yazıcaz heralde 2009 annelerine bırakıcaz buralarıklava:
[
Geldim canım anca gelebildimdenizanasi gecmi kaldi bugün?hala yok ortalikta..
birde kaz zamandir darkcimda yokkk,gelsede yazissak biraz.
ee mmf hatun kesin gezmededir yoksa gelirdi coktan
Devamsızlıktan kalcam galiba bendark nerde acaba yine bu aralar giremiyor
Benimde bitti bitecek daha 5,5 aylık kuşum yaSenelik 700-800 den başlayıp 3-4 bine kadar gidiyo. Yaptırmak istediğin pakete bağlı. Örneğin sadece yatarak almak istersen 1000 lirayı aşmaz, ama muayene de girsin dersen rakamlar uçuyor...
Kızlar bu arada benim sütüm de bitiyo galibaAkşamları zaten yetmiyodu, şimdi bi de gündüz yetmemeye başladı... Allah'tan önceden sağıp buzluğa atmıştım da bebişimi doyurabildim.. 6 ayı çıkaramıycaz biz bu gidişle sanırım senağlama
Geçmiş olsun canım.kızlar ben oğluşun kabızlığından perişanım günde 1 defa zor yapardı 2 gündür yine yapamıyor zeytin yağıda veriyorum ama bu gün artık yarım deveci armudunu püre halinde verdim zeytin yağıda verdim inşallah yapar çok sıkıntı çekiyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?