- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.281
ben gece en az 5-6 kez kalkıyorum..2-3 kez emzirsem deiğerlerinde beşik sallıyorum,ayaklarına masaj yapıp popodan gaz çıkarıyoruz,kucağımda pışpılıyorum,bu bazen 7-8 i buluyor..ne yapsam ben de sabahtan beri bunu düşünüyorum..
akşam son öğünü az yiyor uykusu geldiğinde yemez..yatırıyorum 1 saat sonra kalkar emziririm..ondan sonra uyur gerçek uykusunu..2-3 saat sonra kalkar ve sonrası hep yat kalk yat kalk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
benim 11 senedir ssk var Allaha şükür devlet bakıyoBenim mortgage'dan dolayı hayat sigortam ve ayrı özel sağlık sigrtam var. bi de bağ-kur var tabi bu arada... hayırdır?
kızlar çok alakaya maydanoz bi sorum olacak sizlere
hayat sigortası-sağlık sigortasemeklilik özel yaptıran ve ödeyen var mı?
canım maşallah kızına bu ne güzelllik böyle allah esirgesin nazarlardan korusun canım benim kocaman öpüyorumay çok fenayım resmen darlandım artık ve gözüm hiçbişey görmüyorr ..
denizinanası :) cuma günü inşallah bir aksilik olmazsa levent tarafına geçmeyi planlıyorum. mutlaka haberleşiriz madem sende bu taraftasın benım yarın aksam zaten durumum bellı olur .
bu arada bilmem becerebildim mi ama bu da benim cimcimem
canım çok üzme kendini hiç kaşık biberon denedin mi canım benim oğluşta biberon mamalarını hiç sevmedi ama ilk zamanlar mecburen kaşık biberonla verdim onla alıştır bu kadar zor olmaz yemeyen çocuk çok zor olur ama doktorun neden ısrarla biberon maması diyor?...canım benim..:1rolleyes:
aslında koyacaktım ben de resim ama valla artık yazdıkça yuhh diyeceksiniz ama tuna çok yoruyor beni..kahrolası mamadan nefret ediyor..gündüz emmiyor...doktor mama dedi...ama biberon maması..biberon almıyor..kaşıkla mama bitmiyor yarısı üzerine dökülüyor..sebzye geçemedim toparlanmaşlı diye bu ay..
yoğurdu çok seviyor..dün de kavanoz mamaları aldım..yani meyve püresi ve armutlu muh..sevdi ama yarısını..buna da şükür..diğerlerine düzenli geçersek öbür ay kahvaltı falan mama sayısı azalır ben de rahatlarımo da.ayy yine döktüm içimiiiii....yine yazdım....
ayy benim kızımın burnu akıyor yineeyaa offf
piroşum iyi oldu allaha şükür ama inanılmaz kötü oldum anlatamam size yavrum perişan oldu sabaha kadar ateş kusma dışkısı inanılmaz kokulu ama allaha şükürler olsun düzeldi şimdi annemlere gidiorum inşallah orda üşütmem çocuğu yin
elmalıcım 5. ayınız dolmuş kutlarız efendümmmm..
asorti canım geçmiş olsun sanki alerji belirtisi gibi çünkü benim görümcemden biliyorum oda bir kaşık bile bal yese yüzü gözü şişer tanınmaz hale gelir ilk kez verdiğin bir şey var mı aralarındamerhaba kızlar dÜn Çok kÖtÜ saatler geÇİrdİm yaa kızımı hemen hazırladım kocİŞİ aradım doĞru hastaneye
gÖtÜrdÜk neyse gÖz kapakları falan ŞİŞtİ Çocuk gÖzÜnÜ aÇamadı burnu tıkalı allahım
yaŞadıklarım kabus gİbİydİ Çok korktum neyse gÖtÜrdÜk doktora acİl doktoru vardı
Çok İyİ bİrİsİydİ Çok ŞÜkÜr her yerİne baktı bİŞey dokunmuŞtur ya da grİbal enfaksİyonlar bÖyle Şeyler yapabİlİr dedİ
dıŞarı Çıktıysa olabİlİr dedİ senİn bİ kıyafetİn parfÜmÜn herŞey dokunabİlİr dedİ
İlaÇ vermek İstemİyorum Şİmdİ dedİ burnuna serum
fİzyolojİk verdİ
sabaha kadar geÇmezse getİr dedİ Çoook ŞÜkÜr kİ geÇtİ ama bende bİttİm
sanırım yedİĞİ bİŞey dokundu yaa ama ne mamadan yoĞurt yaptım bİ onu vermİŞtİm bİrde karıŞık sebze pÜresİ verdİm kavanoz hangİsİ oldu bİlmİyorumm off Çok kÖtÜydÜ kızlar ya
allah kİmseyİ evladıyla sınamasım o gÖzlerİnİ gÖrÜnce bİr de hastanede bana bİ bakıŞı vardı
tutamadım kendİmİ bende aĞladımm
canım ne güzel tam düzenini oturtmuş doğrusu da o zaten ama benim oğluş hala 2 3 kere kalkıyor merak etme acıksazaten kalkarKızlar bir şey sorucam;
Benim kızım yaklaşık 2 aydır falan gece beslenmeyi bıraktı. En son 11-12 gibi sütünü içip yatıyo sonra sabah 9 gibi ben kaldırıp besliyorum. Bıraksam kaça kadar uyur bilmiyorum da bu şekilde 9-10 saat aç kalıyo nerdeyse... Ne yapsam bilemedim, sabah daha erken kalkıp beslesem mi yoksa tatamaiylşe ona mı bıraksam... Sizde durumlar nasıl?
canım hiç korkma benim kızımda oğlumda hep yüzükoyun yattılar doğdukları günden itibaren onlar kendilerini ayarlar hiç tedirgin olma hele hele şimdi kocaman oldular boş yere endişelenip uykundan olma bebişleri de rahatsız etmekızlar bende dün yazdım kimse cevap vermedi..
bugün yine soruyorum ben kerem oğlanaın yatış şeklinden korkuyorum..
şimdi dönmeyi öğrendiği için yatarkende dönüyor ve yüzüstü yatmak istiyor gece kaan'a mamasını verirken döndüğünü gördüm çevirdim uyumadı sızlandı bende yatağımıza aldım uyandırmasın kaanı diye yataktada kıvrandı durdu huzursuzdu ters dönüp yüzüstü yatınca uyudu biraz eşim kafası yanda nefes alıyor merak etme dedi ama aklım ondaydı.. ne yapacağım ben yaa.. hani biraz daha büyük olsa diyeceğim yatsın ama küçük bazen dönünce yoruluyor gömüyor kafayı basıyor ağıdı ama kussa nasıl anlayım ben gece.. offff oofff.. şimdide dönmüş yüzüstü uyuyor..
oğluşuna maşallah canım koca delikanlı olmuş çantanı da güzel günlerde kullan canımbu benım yakısıklı oglum
bu da yenı aldıgım cantam merak edıp gormek ısteyenler ıcın
kızlar çok alakaya maydanoz bi sorum olacak sizlere
hayat sigortası-sağlık sigortasemeklilik özel yaptıran ve ödeyen var mı?
yok yaww ondan değilde ilerde kısmet olur sskdan olunca bide bu olur türkiye şartlarında o emekli yetmiyo kaldıki yaşlılıkda zor zahmet çekmek istemiyorumçocuklarıma zahmet olmasın bana bişi olsa onlar faydalanıryakısıklı oglumu begenen tum teyzelerıne tesekkur ederız
zeyna hayırdır emeklılık sıgortası falan ne ıs yas ılerledıkce gelecek kaygısı mı basladı
valla daldım gidiyom iştezeyna sigortaya filan dalmisin ne is?ben esim üzerinden sigortaliyim bu ülkenin o avantaji cok güzel iste.
sağol canım ya baya iyi anlattınteşekkür ederiz teyzesi :))
zeyna ben yaptırdıktan 3 veya 4 yıl sonra falan bozdurdum .. babam başlatmıştı zaten ilk pirimlerimi falan hep o ödemişti. ama hatırladığım kadarıyla o zamana kadar ödediğimiz tutardan %10 -15 fazla para almıştık. bildiğim kadarıyla zaten ilk 2 yıl dokunamıyorsun paraya yanı dokunursan yanıyor falan gbilerinden bişeyler var .
babamda da vardı hatta 2 sigorta şirketinden bi tanesini babam 8. yılında mecburiyetten bozdurmuştu o zaman için hiç fena sayılmayacak bişeyler aldı tabi bu senin yatırdığın pirim tutarıyla da alakalı olan birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?