2008 Kasım Anneleri

kalimerocum maşallah paşaya çantanıda güle güle kullan bende inşallah kendime bi çanta bulacağım

benim oğlum normalde sırtüstü uyuyro ama sabaha karşı kalkışında yüzüstü 3-4 saat deliksiz uyuyor. bi garip düzen ama böle.sabaha karşıdan önce yüzüstü koymayı denediğimizde uyumuyo tek sabaha karşı yani.

Canım emziriyorsan son öğün için sütünü sağ ve yatağına yatırdıktan sonra ver. Eğer uykusunun içinde emebiliyorsa bu yöntem çok işe yarıyor. Benim kızım da gece uyuma güçlüğü çekiyor, şimdi böyle yaparak uyutuyoruz.

kalimerocum maşallah oğluna saçlarına maşallah inşallah büyük adam oluncada saçlı olur..:)) benim kerem biraz dedesine benziyor saçları öyle olursa kel kalma ihtimali var ama kaan oğlan dayısı gibi gür saçlı olacak kesin..
çantanıda iyi günlerde kullan..
zeynacım benim oğlanda öyle bir düzenmi oluşturacak kendine acaba.. yatırırken sırtüstü bazen sırtüstü kafası yana dönük uyuyor 3 gündür yüzüstü uyumayı adet edindi dediğin gibi hep kalkmasına yakın öyle dönüyor ve uyuyor..büyüyorlar o zaman afacanlar..

benim kızım yeni doğduğunda daha düzenliydi yukusu ben uyandırmassam emzirmek için hiç uyanmazdı şimdi 10- 11 arası uyuyo saat 2 ya da 3 te emiyo uykunun arasında yatağına yatırıyorum sonra hep dönmeye debelenmeye çalışıyo uyanmadan ama bende dalsın diye alıp emziriyorum bikaçkere,sabahta 7 gibi uyanıyo pusetine koyuyorum tekrar uyuyo sonra
kalimerocum oğluşun çok tatlı maşallah,çantanda çok güzel güle güle kullan

bende kesintisiz 4 saat uyuduğunu hiç görmedim.Gece yat kalk gece bekçisi gibi oldum.alıştım galiba artık.ama bu aralar mama hazırlamama bile fırsat vermiyo çığlık kıyamet ağlıyo anlamadım ne oluyo

Benim mortgage'dan dolayı hayat sigortam ve ayrı özel sağlık sigrtam var. bi de bağ-kur var tabi bu arada... hayırdır?
benim 11 senedir ssk var Allaha şükür devlet bakıyo
şimdi ben bunlardan bririniki en gözümde olan emeklilik
ne kadar ödeniyo nasıl falan merak ettim
kaza sigortam var bide akbanktan
eşim diyo ssk bakıyo zaten sağlığı hayatı bırak
emeklilik 10 sene ödeyip bekleriz diyo
ona karar veremedim sizce??

kalımerocum maşallah paşaya .. çantanda hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullan canım.

benim kızımda artık yan yatmaya başladı ik yatağına koyduğumuzda yan yatıyor hanfendi sonra keyfine göre sırt üstü dönüyor ama kafa hep yanda :))

zeynacım benimde ssk var onun dışında eşimden dolayı sağlık sigortamız var .. ama bence de eğerki sigorta yapmayı planlıyorsan emeklilik yaptır en güzel birikim ayrıca .. benim vardı ama ben bozdurmak zorunda kalmıştım (

kızlar çok alakaya maydanoz bi sorum olacak sizlere
hayat sigortası-sağlık sigortasemeklilik özel yaptıran ve ödeyen var mı?

ben gıttım geldım kımse bıseyler yazmamıs
herkesın mı ısı var nerdesınız heyoooooo

zeyna benım 2 yıl oncesıne kadar hayat sıgortam vardı
ama calısma sıstemlerı oyle reklamı yapıldıgı kadar degıl onun ıcın sozlesme feshı yaptım

merhaba kızlar
her zamanki gibi okuldan geldim karnımı doyurdum bebişi doyurdum onunla geçmişi okuduk uyuttum ve burdayım çok yorgunum ve bu gün hiç keyfim yok okulda canım çok sıkıldı bir öğrencimin anne ve babası ayrılıyorlar çocuk nasıl ağlıyor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama bir yerde söz bitiyor çocuğun o hali gözümün önünden gitmiyor
bu yetmiyormuş gibi birinci sınıf öğrencilerimizden çok güzel bir kızımız vardı onada lösemi teşhisi konmuş bütün gün ağladım okulda sonra bizim üzüldüğümüz şeyler aklıma geldi yemek yemiyor pişik oldu...diye üzülüyoruz allah hiç birimizin bebeğine dermansız dert vermesin
neyse benim canım çok sıkkındı paylaşmak istedim ama sizide üzmeyeyim

canım maşallah kızına bu ne güzelllik böyle allah esirgesin nazarlardan korusun canım benim kocaman öpüyorum

canım çok üzme kendini hiç kaşık biberon denedin mi canım benim oğluşta biberon mamalarını hiç sevmedi ama ilk zamanlar mecburen kaşık biberonla verdim onla alıştır bu kadar zor olmaz yemeyen çocuk çok zor olur ama doktorun neden ısrarla biberon maması diyor?...

ayy benim kızımın burnu akıyor yineeyaa offf

elmalıcım 5. ayınız dolmuş kutlarız efendümmmm..

asorti canım geçmiş olsun sanki alerji belirtisi gibi çünkü benim görümcemden biliyorum oda bir kaşık bile bal yese yüzü gözü şişer tanınmaz hale gelir ilk kez verdiğin bir şey var mı aralarında

ZEYNA geçmiş olsun canım

canım ne güzel tam düzenini oturtmuş doğrusu da o zaten ama benim oğluş hala 2 3 kere kalkıyor merak etme acıksazaten kalkar

canım hiç korkma benim kızımda oğlumda hep yüzükoyun yattılar doğdukları günden itibaren onlar kendilerini ayarlar hiç tedirgin olma hele hele şimdi kocaman oldular boş yere endişelenip uykundan olma bebişleri de rahatsız etme

bu benım yakısıklı oglum

bu da yenı aldıgım cantam merak edıp gormek ısteyenler ıcın

oğluşuna maşallah canım koca delikanlı olmuş çantanı da güzel günlerde kullan canım

kızlar çok alakaya maydanoz bi sorum olacak sizlere
hayat sigortası-sağlık sigortasemeklilik özel yaptıran ve ödeyen var mı?

canım ev alırken hayat sigortası yaptırmıştık emekli sandığı da var yetiyor hayırdır bebişi mi yaptırmayı düşünüyorsun sağlık sigortası?

ayyy ecemim cok üzüldüm canimya,ne zor bi durumdur ögrencin icin.

bence en sagliklisi bosanmadan evel cocuklari buna hazirlamak bi psikolog yardimiyla filan.

digerinede cok üzüldüm Allah yardimcisi olur insl.en kisa zamanda atlatir.

zeyna sigortaya filan dalmisin ne is?ben esim üzerinden sigortaliyim bu ülkenin o avantaji cok güzel iste.

teşekkür ederiz teyzesi :))

zeyna ben yaptırdıktan 3 veya 4 yıl sonra falan bozdurdum .. babam başlatmıştı zaten ilk pirimlerimi falan hep o ödemişti. ama hatırladığım kadarıyla o zamana kadar ödediğimiz tutardan %10 -15 fazla para almıştık. bildiğim kadarıyla zaten ilk 2 yıl dokunamıyorsun paraya yanı dokunursan yanıyor falan gbilerinden bişeyler var .
babamda da vardı hatta 2 sigorta şirketinden bi tanesini babam 8. yılında mecburiyetten bozdurmuştu o zaman için hiç fena sayılmayacak bişeyler aldı tabi bu senin yatırdığın pirim tutarıyla da alakalı olan birşey

yakısıklı oglumu begenen tum teyzelerıne tesekkur ederız

zeyna hayırdır emeklılık sıgortası falan ne ıs yas ılerledıkce gelecek kaygısı mı basladı
yok yaww ondan değilde ilerde kısmet olur sskdan olunca bide bu olur türkiye şartlarında o emekli yetmiyo kaldıki yaşlılıkda zor zahmet çekmek istemiyorumçocuklarıma zahmet olmasın bana bişi olsa onlar faydalanır
zeyna sigortaya filan dalmisin ne is?ben esim üzerinden sigortaliyim bu ülkenin o avantaji cok güzel iste.
valla daldım gidiyom işte
burda da eğer ben çalışmasam kocam üzerinden bende sağlık haklarını kullanabiliyom ama emekli olma şansı yok tabi
oralar burdan daha iyi bu konuda
sağol canım ya baya iyi anlattın
ben yarın gidip akbnkla görüşüp tam bi bilgi alayım
geçen haftada kaza sigortası yaptırdım
bide bu olsa tam olur

yoğurtu ilk defa verdim kızlar bir de sabah sütlü pekmezli hero baby kahvaltısı verdim 1-2 kaşık yedi başka yemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…