2008 Kasım Anneleri

ecemim senin için baya zor bi gün olmuş
boşanan ailede küçük çocuklar her zaman zorluk çeker
onun psikolojisi çok karışık oluyo
boşanan anna babadan sonra çocukta kimde kalırsa
acaba o benim annem - babam olmayacakmı korkusu olur

ayrıca lösemili kızada çok üzüldüm ailesi ne perişandır
Allahım acısın tüm hastalara şifa versin inşallah

ben pek bu ozel sıgortalara guvenemıyorum nedense
belkı de onyargı benımkısı bılemem

gelecege yonelık baska yatırımları denıyorum kendı capımda yaslılıgımda lazım olur dıye

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr üc gündür benim lokumum cok az kusuyor,acaba birakcakmiki

bu kusma isini?evde yine tüm kusmuk bezlerimizle gezsekte benim lokum yapmiyor..

Allahim geciyordur insl.

denizanasi gecmi kaldi bugün?hala yok ortalikta..

birde kaz zamandir darkcimda yokkk,gelsede yazissak biraz.

ee mmf hatun kesin gezmededir yoksa gelirdi coktan

özel sağlık sigortası olayına kesinlikle katılıyorum türkiye şartlarında gerçekten çok ama çok önemli ve inanılmaz işe yarayor. allah muhtaç etmesin ama en azından insanın kafası rahat ediyor.

canım aylık ödeme ne kadar oluyor özel sigortada??:uhm::uhm:

Senelik 700-800 den başlayıp 3-4 bine kadar gidiyo. Yaptırmak istediğin pakete bağlı. Örneğin sadece yatarak almak istersen 1000 lirayı aşmaz, ama muayene de girsin dersen rakamlar uçuyor...

Kızlar bu arada benim sütüm de bitiyo galiba Akşamları zaten yetmiyodu, şimdi bi de gündüz yetmemeye başladı... Allah'tan önceden sağıp buzluğa atmıştım da bebişimi doyurabildim.. 6 ayı çıkaramıycaz biz bu gidişle sanırım senağlama

kızlar ben oğluşun kabızlığından perişanım günde 1 defa zor yapardı 2 gündür yine yapamıyor zeytin yağıda veriyorum ama bu gün artık yarım deveci armudunu püre halinde verdim zeytin yağıda verdim inşallah yapar çok sıkıntı çekiyor kuzum

ecemim cok zordur yaa kiyamam ona ben..

bizde kasik mamalarina basladiktan buyana o kadar cok yapiyorki anlatamam.

her bezde illaki azicik oluyor.ya hepsini bianda yapamiyor yada az az ama cok yapiyor.

bi karar veremedi benim kuzucugun bagirsaklarida:)

sizdedemi cok kalimero? ayyy biz itfaiye gibiyiz heleki sivi almissak

hemde nasıl
onluk ve mendıl dayandıramıyoruz
elımde 10 onluk 24 mendıl var ama aksam yatmadan eger yıkamazsam ertesıne gune kalıyorum oylece

hatta kocıs cocukla dalga bıle gecıyor lavobo sıfonu baglayacagım sana dıye o da guluyor garıbım ıyı bısey zannedıyor

kızlar az önce mothercare e gittim bugün indirim günü malum :)
249 tl lik mama sandalyesini 119 tl ye indirmişler ilgilenen olursa bence gidip baksın
gayet güzeldi .

kocişe söledim bizim oradaki mothercare bakıcas ben buradan eve götüremem diye .. birde o görecekmiş :)) mama sandalyesi uzmanı ya kendisi görmeden bişey diyemezmiş ona göre karar verip alıcam fiyatı bana çok uygun geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…