2008 Kasım Anneleri

Diloskcum hoşbuldum canım.
geçmiş olsun,kaç kez fitil verdin 2 den fazla verilmiyor galiba.Yakınlarda hastane yok mu gidebileceğin,eğer geçmezse? Allah yardımcın olsun canım.ınş. atlatır kuzucuk.

mmfcim sizede geçmiş olsun.Koltuktan derken?Oto koltuğu mu normal koltuk mu?Normal koltuk baya yüksek de ondan sordum.

bende geçen oto koltuğundan düşürdüm.Çok ağladı.Allahtan kafa üstü gelmedi.
Bugün de otururken öne doğru düştü kucağımda,ayağı altta kaldı çok ağladı.bende çok korktum.

yokyaa normal koltuk arkadaştaydım bişey almak için mutfağa geçtimamerikan mutfak görüyorum hiç düşecek hali yoktu yastığın kenarını minderle yükseltmiştim yatıyodu nasıl oldu saniyede anlamadım yastıkla beraber yerdeydi

Diloskcum hoşbuldum canım.
geçmiş olsun,kaç kez fitil verdin 2 den fazla verilmiyor galiba.Yakınlarda hastane yok mu gidebileceğin,eğer geçmezse? Allah yardımcın olsun canım.İnş. atlatır kuzucuk.

canım sağol..yarımfitil verdim...hastane var da yükselmeği için gitmedi..uyuyor elimle kontrol ediyorum daha iyi şuan..çok sıcak değil...doğduğundan beri verdiğim 4. yarım fitil bu..3ünü gaz sıkışması sebeyle vermiştim..rabbime şükür biraz iyi.

dilekcim öncelikle geçmiş olsun canım korkma sen takibini yap.fitil olarak ne veriyorsun bizim doktor paranox öneriyor ve bize her aşıdan 2 saat sonra bir fitil sonrasında 6 saat arayla yarımsardan 1 fitil daha yaptırtıyor çok şükür bugüne kadar hiç ateşlenme yaşamadım bu sayade ..
darkcım hoşgeldin canım karşılaşamadık bu sefer ceren hanımda iyi anladığımız kadarıyla. bu arada halk oyunları süper sen bu sayede eski formuna çpk çabuk kavuşursun :)))
mmf size de geçmiş olsun neyseki bişey olmamaış ama çocuk bu artık düşe kalka büyüecekler ..

bizde mama sandalyesi alımı bir başka indirime kaldı :)) ee işimiz kocişe kaldımı yandık tabi ne dinliyorsun ki adamı al getir eve ama bu sefer bende tutuldum ne dense alma konusunda hani fikir danışayım ortak kararımız olsun dedim ama olmadı. :))

dilek geçmiş olsun canım tunacığıma gecede dikkat et bakalım inşallah tekrar yükselmez, yalnız olmasan iyide sen çok güçlü bir annesin canım şartlar böyle üzülme az kaldı inşallah

mmmf sizede geçmiş olsun canım allahtan bişii olmamış

dark hoşgeldin ve teşekkür ederim canımm

tüm anneleri ve bebeklerini öpüyorum

benimde reglim gecikti bugün test yaptık negatif çıktı allaha şükür:Saruboceq:

denizinanası kalamayacağına üzüldüm canım gerçi bizim buluşmada daha net değil elmalının bir toplantısı varmış o gün onun saatine de bağlı. yarın netleşecek son durumumuz ama sende olsaydın çok güzel olurdu böcüğü görmüş olurduk kızlarımız erkeksiz kalmazdı şimdi asılan falan olur :))

ay iyi geceler ; anca düşebildim çok uykum var ;

dilokscum ateşi mi var tunanın kızlar yazmışta ..eğer öyleyse soy canım badisiyle kalsın ,fitil atmışın heralde ,anlına koltuk altına ve diz kapaklarına ıslak bez koy .düşer canım takip et gecede ..

iyi geceler kızlar nasılsınız bakiim biz çok şükür iyiyiz artık sadece göz kenarında ki
şişlikler hafif kaldı:1no2: bugün ek hiçbişe vermedim lokumuma gayet iyiydik
kayınvalidemin günü vardı bir de oraya indik onun dışında evdeydim hepp
DARKCIM sende hoşgeldin güle güle
ZEYNA nerdee bugün pek girememiş sanki
bu arada bütün geçmiş olsun dilekleri için teşekür ederim kızlarŞeniz
asortie pekmez dokunmuş olabilir.hangi yoğurttan verdin?
bebelac 2 den yoğurt yaptım ondan verdim
hayrolsun canımmcım:CüvCüv:
uzak geçmişe bakıyodum asorticiğim büyük geçmiş olsun Allah bidaha göstermesin canım yaa kıyamam nazarımızmı değdi acaba
canım benim valla bende nazar değdi sanırım dedim ama sizinle alakalı değil
hatim indirdim valla okuya okuyakaydirigubbakcemile3

kızlar benim minnağım koltuktan düştü bugün kıyamam nasıl ağladı bütün gün kendime kızdım durdum Allahtan bişey olmadı yavruma

sizede çok geçmiş olsun canım:teselli: ben artık yere ya da beşiğine bırakıyorum
koltuklar çok tehlikeli olmaya başladı çünkü

bende gunaydın dıyeyım herkese

benım oglum dun aksam cok huysuzdu
okuya okuya bır hal olduk nazarı annesı gıbı cok cabuk alıyor bu cocuk sanırım
oglumu begenen teyzelerının elınden opuyorum yakısıklı yavrum

dun aksam malumunuz uzere kocısın dogum gunuydu ve ben hıc bır hedıye almadım
hatta yuzsuzluk edıp annen 30 sene once o kadar zahmet cekıp benım ıcın dogurmus senı ve sende onun yuzunu kara cıkarma bana hedıye al bak kadın benım ıcın ugrasmıs dedım
neyse aksam ıslerımı toparladım gıdıp oglusumu doyurduktan sonra arabaya attıgım gıbı gıtım kocısın yanına surprız yapmaya
allahtan trafık yoktu ılk kez oglumla tek basıma gıttım arabayla
neyse ıcerı heppppııııı bbbooooorrrrtttdeeeyyyy dıye gırınce adam da sasırdı
herkesler mıncırdı oglumu cok yakısıklı dıye
sonra cekırdek aıle olarak bır yemek ardından pastayı evde annemlerle keserek aksamı sonlandırdık
ıkımızde fecı yorulmustuk ama bocuk uyumadı bır turlu gece 1'de hala mızmızlanıyordu

neyse kı atattık sabah daha ıyı kuzum anneannesı ıle ask yasıyorlardı bırakıp cıktım

dark gelmıs canım sevındım halk oyunlarına katılmana darısı benım basıma sosyal faalıyetlere katılma konusunda
denızanası suphelerının yersız olmasına sevındım
asortı, mmf ve dıloks tekrar gecmıs olsun

eylulun dedıgı gıbı nıye herkesler burayı terkedıyor yawww
gel bakalım nereye gıttınız daha konusacak cok seyımız var

lelal mama sandalyesı alamamıssın ama ben cokta gereklı gormuyorum
belkı de ev salıncagı aynı ıslevı goruyor gıbı geldıgı ıcın ıhtıyac hıssetmedım hıc

baska kım vardı unuttugum bılmıyorum ama herkeslere gunaydın
hadı toplasın bakalım ne var ne yok

günaydın kızlarrr
herkese güzel sorunsuz bir gün dilerim .

kalimerocum eşinin doğum günü kutlu olsun tatlım ama sende hediye konusunda pek bir yüzsüzlük yapmışsın :))
bu arada mama sandalyesi canım bizde sanki ihtiyaç gibi duruyor . açıkcası belki bu aylarda değil ama ilerki aylarda çok işimize yarayacak bir de ben ailenin tüm fertlerinin ne olursa olsun akşam yemek masasında olması olayına çok önem veriyorum.kaldı ki bizim cimcime şimdiden bize iştirak ediyor ama daha ilkel şartlarda. onunda masa ve yemek düzenine uyması için istiyorum ben mama sandalyesi.ayrıca ben salıncak falan almadım bizimki çabuk sıkılıyor o tarz şeylerden o yüzden bari ona boşuna para vermeyeyim dedim.bilmem anlatabildim mi :))

lelal yuzsuzlugumu bılıyorum ama alınması gereken bır lıste olunca bazılarını esıme havale etmek daha kolay olur dıye dusunmustum şakkıdı

mama sandalyesı benım ıcın ıhtıyac degıl sadece canım
bızım kucuk beyde su an tam olarak oturtmadıgımız ıcın her yemekte bır gonullunun kucagında ıstırak edıyor ama tam oturtmaya baslayınca salıncagını kullanıcam
onumuz yaz ve bız hep annemın kamelyasında yemek ve kahvaltı olayını hallederız
salıncagı mını mını bısey olunca masanın yanına cekerek aynı ıslemı gorebıldıgım ıcın soyledım canım

kamelyada oturmak ahh ne büyük zevk valla ..
ben de salıncak almadım çünküm zaten kız annemlerde ve terasta bizimde salıncak var sallanma keyfini annanesiyle veraber öle geçirecek cimcime. annane pek bir hayal kuruyor yaz için havuzlar falan teras çökmezse iyidir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…