2008 Kasım Anneleri

çilekcimm buu arada enerjiniz gözümden keçmadı
burad ahava iyi değil pek
ben de istiyodum ama çıkmicam bugün parka

tsk,ler caanim..benim sebek acik havada cok guzel uyuyor bende cikartmaya calisiyorum..

ayrica sifacik saglikli olsunda gerisi hic onemli diil.tombis olupta sagliksiz olsa iyimi sani,cok kizdim seni üzenlere.

buraya duzenlı olrak katılmayanlara kızma furyasına bende katılıyorum
sanırım bırbırımıze kızmaktan yazamıyoruz
ıste olunca ben hemen anında cevap yazamayabılıyorum ama sabah gelır gelmez actıgım ılk ekran kk

bır ıkı aya kadar aksama kadar kk da keyıf yapıcam ınsa allah
onumuzdekı hafta eve emzımeye gıtmeyı 1'e dusurmeyı dusunuyorum ama duzen kuramadım henuz bakalım nasıl kuracaksam artık

cocugu zayıf bulunanlardan bırı de benım
ozellıkle esımın aılesı oglumun kucucuk oldugunu ve benım ıyı besleyemedıgımı dusunuyor
hatta dusunmekten zıyade her defasında yuzume soyluyorlar ve benı cıldırtıyorlar
neymıs efendım cocuk ac ac duruyormus onun ıcın buyumuyormus

ama kayınvalıdeye bır kez lafı kondurtunca ıkıncıye belkı kızarsın kızım bana ama cocuk hep yemek ıster dıye cumlelerını yumusatmaya basladı

bende çıkmak istiyorum dışarı ama arabayı merdivenlerden indirmeye üşeniyorum çilekçim piraye de dışarı çıkınca uyuyo hemen,ayy amma bağırıyo benim bu kız yaa koca sesli:)aaııı ııııaaaaaeeeee uuuoooo deli deli bağrıyo annesinin kuzusu

bizimde pazarmız var bugün ,tam çıkıcaktım hadi dedim melisi emzirip öyle çıkıyım uyudu velet ,kaldım öylece 1 saate anca uyanır bende kös kös otururum artık ..

herkese merhabalar nasılsınız kızlar görüşemedik bir türlü, çok yoğun işlerğim yaa şu yıl bir bitse de kurtulsam yaa.
az önce öğle arasında eve gittim oğlum hiç yüzüme bakmıyor başını diğer taraflara çeviriyor babasına gitmek istiyor falan ayy o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam yaa, onu bırakıp gittiğim için küsüyor heralde, annemle eşim öyle olmadığını iddia ediyor ama ben biliyor insan yavrusunun hareketlerini anlamazmı hissetmezmi, çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyorsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…