2008 Kasım Anneleri

annem bazen diyor ki ay çok yoruldum falan ben de diyorum o zaman keşke senin yerinde ben olsaydım da yorulsaydım

selam kızlar ben geldimm

bugün ders bitimine oğluşum geldi beni almaya, bir an çıkamayacam zannettim okuldan önce öğrenciler sonra öğretmenlerin elinde kaldı çocuğum, sonra sahile yemeğe gittik deniz kenarında oturduk, yemeğimizi yedik, orada bile tüm ilginin odağıydı beyefendi, çok iyi geldi, gelirkende uyudu arabada şimdi uyandı biraz oynaşırız şimdi sonra anne iş yapıcak

bugün dilek girmemiş sanırım tuna nasıl oldu acaba, onun dışında herkes iyi sanırım

bendede face yok bitek bende yok sanıyodum yalnız değilmişim,mmmf cim gezdik valla dışarı çıktık daha çok uyur piroş dedim ama uyandı emzirdim oynuyo şimcik,oohh afiyet olsun mehmet akif e bende veriyorum piroşa tarhana varmı daha besleyici çorba bee gözünü seviyim tarana :))ben bugün ne çorbası yapsam bilemedim

oh ohhh denizcik hava almis bugün,anneyede iyi gelmis anlasilan..

uffff vallahi cok yoruldum bu tosun hep tepemde,kolum agriyor artikkkkkkkk

babamiz gelsede biraz alsaaaa

Benımkı tarhana yemedı yaa ekŞı geldı galıba ılk defa bÖyle bı ırkıldı bı acayıp trıplere gırdı:)) ben de bı daha vermedım.

corbalarin icine ekmek koyuyormusuuzzzzz?

benimkisi ekmeksiz yemiyorr zaten cok sivi alirsada oldugu gibi kusuyor.

ben biraz ekmek koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…