2008 Kasım Anneleri

ne güzellll ben istiyorum oğluşumla gezmek ama işteyimmm neyse buna şükür diyeyim yinede dünyanın binbirtürlü hali var. çok şükür.ben şükürsüzlükten nankörlükten çok korkarım allahım cezalandırır sonra diye söylemeden edemedim yine:))

ahh canım üzülme yaa.bende sanki biraz aynı şeyleri hissediyo gibiyim bu aralar. Sabah pek yüz vermedi sanki bana bana mı öyle geldi diycem ama bilmiyorum ya düşünmek istemiyorum.akşamları çokça ilgilen zaten öyle yapıyorsundur da.biraz akılları başlarına gelip de annenin kim olduğunu anlayınca geçecek bunlar emin ol. ben işe giderken ağlarmı acaba diye düşünüyorum bazen.

canım calısan annelerın kaderı bu
yalnız degılsın
benım oglumda aksama kadar sadece annemle oldugundan
ve altını degıstırmekten oyun oynamtmaya varana kadar onunla ılgılendıgınden benı emerken bıle annem seslendıgınde bırakıyor
anneme karsı asırı bır duskunlugu var
uzulme su an ılgı gordugu yone kayıyor o kadar
ılerıde duzelecektır ya da sen duzelmesı ıcın elınden gelenı yapacaksındır emınım

ilk zamanlarda bu kadar anlamıyordu ama şimdi kapıdan çıkarken gideceğimi biliyor sanırım dudaklarını büzüyor, ağlıyor. Artık o görmeden kaçmak lazım evden sanırım,akşam tüm ilgimi ona veriyorum tabiki ama doyamıyorum bebeğime, işten saat 19.00da çıkıyorum eve gidene kadar 15 dakika geçiyor işte oğlumu da alıyorum biraz oynuyoruz falan ilk başlarda yüz vermiyor sonra barışıyoruz ama oğlum saat 21.00 de yatıyor yani toplasan 1-1,5 saat görebiliyorum uyutmamaya çalışıyorum bu sefer huysuzluk yapıyor kıyamıyorum öğlenleri de bir saat falan görüyorum işte o kadar. ben pazartesi günleri tatilim o kadar mutlu oluyorki o gün anlatamam ne yapacağımı şaşırdım senağlama tabiki daima allaha şükrediyorum en azından yavrum sağlıklı, yanımda işsizlik almış başını giderken ben maaşımı gününde alıyorum diye ama çok özlüyorum bebeğimi,çok üzülüyorum ve buna engel olamıyorum senağlama

bizim hanıefendi de uyumak üzere
tv açık evde işler duruyor ben ne yapıyorum pc başında yani öğlen işleri... oğlanlar okuldan geldi de
hamburger istedi canları
bende dışarıdakileri pek vermediğim için evde yaptım
kızlar bi tane de ben yedim :1no2:senağlama
cüneyt diyoprki anne bir saat tepineceksen ye yoksa akşama sana yemek yok... ayol çocuklar bile bi tuhaf oldu ya

beyaz melek ben dısarı cıkarken cocuktan kacılması tarftarı degılım
ben kırkından bu yana dısarı cıkarken nereye gıttıgımı ve ne kadar surede gelecegımı soyluyorum
onu cok sevdıgımı soyleyerek ayrılıyorum yanından

uyku saatlerıne bır duzenleme getırebılırsın
aksam 1-2 saat daha gec yatması ıcın gunduz uyku saatlerı ayarlaman lazım
merak etme bıraz daha buyudukten sonra senın varlıgını daha ıyı anlayacaktır

kızlar yeni ticker daki kısçemin resmi nasıl oldu

bu aralar azıcık photoshop öğrenmeye çalışıyorum da
üstüne yazı yazmalar resmin ebatlarını pixelini küçültmeler falan
yani çoook amatörce işler
ama ilerleteceğim
benim kızkardeşim tam bir photoshop ustasıdır da...

ablacım senın cocuklar artık delıkanlı
bılıyorlar annelerı dayanamayıp yeyınce vıcdan yapacak

evet canım ya biliyorlar işi
birde babalarından fırsat bulamıyorlar
adamım annen evlenirken de siz doğduktan sonra da bu kadar şişman değildi...
sizin hatunlarınız manken gibi olur bırakın benim hatunun yakasını diyor onlarda susuyorlar

vaktiyle...
sametim 6 yaşındayken(şimdi 11 yaşında) anne çocuk eğitimi ne(AÇEV) katılmıştım
o zamanlar bir de kadının insan hakları eğitim programına (yani KİHEP e)katılmıştım.
o pragramın sonunda belgelerimizi alırken programda bir konuşma yapmıştım o gün de kızkardeşim resmimi çekmişti
ben o günün resimlendiğini unutmuştum
bacım geçenlerde o resmi bana getirdi
ayol megalomanlık mı dersiniz artık nasıl tarif edilir bilmem ama
ben kendime hayran oldum
hatun flinta gibi maşşalh
o zamanda 2 oğluşum vardı yani yaşımda 35 di yani...
şimdi sanki :CüvCüv: klava: klava: klava:

sevgili derinxby
bende 2008 kasım annelerindenim. ya güzelim şu alttaki tombiş bebeşinin resmini nasıl koydun .ben yapamadım.

canım bebek takvimi yaparken resim de eklemiştim sanırım.myticker di galiba bak herkesin yan tarafında yazıyo yaptıkları adresler.oraya girip takvim yaparken resimde ekledikk galibaa:) unutmuşum valla kafa kalmadı bende.

kalimero evden çıkarken ki davranışta sana katılıyorum.
her sabah benim cimcime beni yolcu ediyor öpüp kokluyorum anne işe gidiyor akşama geç kalmadan gelecek diyorum gülücük atarak yolluyor cimcime beni .. akşamda yine kapıda veya arabada karşılıyor ve gördüğünde önce tavır alsada sonrasında gülücükler başlıyor ..
bizimde evdeki zaman çok kısıtlı toplasam 1,5 saat etmez ama o 1,5 saati son damlasına kadar kullanmaya çalısıyorum mıncıklaya mıncıklaya özlem gideriyorum neler yaptıgı anlatıyorum sürekli konusuyoruz. o da cevap veriyor sanki .. ay özledim ya şimdi ısırmak istedim

Gülbesekercimm zamanla yine filinta olursun tatlim takma bence bu kadar..

ayy lelalll senin fistigada ben bitiyorum yaa o ne havalar öyle masallahhhh durucuguma.

sabah bende vedalaşıp çıkıyorum şimdilik ilerde ne olur bilmem ama.Geçen sabah bana camdan baktı arkamdan tanıdı dışarda bile olsam güldüü.zor geliyo bırakıp gitmek onunla kalmak varkenn. anneme diyorum ne şanslısın bütün gün buğrişle oynaş dur ohh valla.

teşekkür ederim çilekcim valla bi değişik bu kız :)) gördün mü bilmem facedeki resimlerini daha öle neleri var .. bu aralar yeni sitil gülüş eindi kızım kahkahanın farklı bir versiyonu sonu ğğhııı gibi değişik bişeyler bitiyor .. o gülmeyi bırakınca bu sefer biz ona gülüyoruz o da bişey var sanıp yine aynı şekilde gülüyor ama hali çok komik.. :))

kalimerocum ve lelalcim doğru söylüyorsunuz ben de şimdiye kadar hep kapıda bıraktım oğlumu her defasında anlattım olanları işe gittiğimi hemen döneceğimi onu çok sevdiğimi vs... eve döndükten sonra da bol bol konuşuyorum onu ne kadar özlediğ*imi gün içinde neler yaptığımı anlatıyorum oğlum bu konuda müthiş bir dinleyici onu farkediyorum
anneme gündüz biraz daha fazla uyut diyorum oda olmuyor,zorla uyutmaya çalışınca da ağlıyor sakal bıyık hesabı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…