- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.401
herkese merhabalar nasılsınız kızlar görüşemedik bir türlü, çok yoğun işlerğim yaa şu yıl bir bitse de kurtulsam yaa.
az önce öğle arasında eve gittim oğlum hiç yüzüme bakmıyor başını diğer taraflara çeviriyor babasına gitmek istiyor falan ayy o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam yaa, onu bırakıp gittiğim için küsüyor heralde, annemle eşim öyle olmadığını iddia ediyor ama ben biliyor insan yavrusunun hareketlerini anlamazmı hissetmezmi, çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyorsenağlama
canım calısan annelerın kaderı buherkese merhabalar nasılsınız kızlar görüşemedik bir türlü, çok yoğun işlerğim yaa şu yıl bir bitse de kurtulsam yaa.
az önce öğle arasında eve gittim oğlum hiç yüzüme bakmıyor başını diğer taraflara çeviriyor babasına gitmek istiyor falan ayy o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam yaa, onu bırakıp gittiğim için küsüyor heralde, annemle eşim öyle olmadığını iddia ediyor ama ben biliyor insan yavrusunun hareketlerini anlamazmı hissetmezmi, çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyorsenağlama
ahh canım üzülme yaa.bende sanki biraz aynı şeyleri hissediyo gibiyim bu aralar. Sabah pek yüz vermedi sanki banabana mı öyle geldi diycem ama bilmiyorum ya düşünmek istemiyorum.akşamları çokça ilgilen zaten öyle yapıyorsundur da.biraz akılları başlarına gelip de annenin kim olduğunu anlayınca geçecek bunlar emin ol. ben işe giderken ağlarmı acaba diye düşünüyorum bazen.
ablacım senın cocuklar artık delıkanlı
bılıyorlar annelerı dayanamayıp yeyınce vıcdan yapacak
sevgili derinxby
bende 2008 kasım annelerindenim. ya güzelim şu alttaki tombiş bebeşinin resmini nasıl koydun .ben yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?