2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
okuldan geldim biraz oğluşla oynaştık sonra hemen sizin yanınıza geldim
geçmişe şöyle bir baktım
biraz sonra cevaplayacağım
nasıl bir alışkanlıksa girmeyince sizleri özlüyorum ne kaynattığınızı merak ediyoruum
neyse şimdi cevaplar

canım ne güzel hem çok eğlenceli olur hemde zayıflarsın
ama arada yinede uğra seni özlüyoruz

canım çok geçmiş olsun inşallah düzelmiştir aşıdan olmuştur ateşi ama ne aşısı yaptırdınki bu ay canım kocaman öpüyorum bebişini

kızlar benim minnağım koltuktan düştü bugün kıyamam nasıl ağladı bütün gün kendime kızdım durdum Allahtan bişey olmadı yavruma
canım geçmiş olsun allah esirgesin oğluşunu artık büyüdüler bırakmamak lazım 1 saniyede dönüveriyorlar

canım cerenimede geçmiş olsun bende vallahi temizlik yaparken ana kucağından 2 kere düşürdüm sonrada kendime çok kızdım temizlik diye çocuğu düşürüyorum

ben oğlumu yavaş yavaş oturtuyorum sizlerde ıturtturuyor musunuz
bende ara ara destekli oturtuyorum

bu arada sezercik olan annelerr doktorunuz 6 ay sonra kontrole çağırdı mı sizi yaa beni çığırdı daa
ben 40 gün sonra bir gitmiştim bide geçen spiral taktırmaya gittim spirali 6 aydan önce kesinlikle takmıyorum dedi ama muayene edip simir testi aldı hormonlara baktı allaha şükür sıkıntı yok ama 1 ay sonra bi daha spiral taktırmaya gidecem

canım üzme bu kadar kendini ne yapabiliriz onların geleceği için çalışıyoruz unutma bebeğinle saatler geçirmek değil önemli olan onunla geçirdiğin zamanın güzel olmasıdır o 1-2 saat kuzuna yeter

kısçen pek bi güzel maşallah canım allah esirgesin

son bisi daha:) daha evel tel sehriye yapmistim ama bugün kalmamis.arpa sehriye yapip hafif catalla ezsem bisi olmaz dimi?

takilmasin bogazina korkuyorum.

son bisi daha:) daha evel tel sehriye yapmistim ama bugün kalmamis.arpa sehriye yapip hafif catalla ezsem bisi olmaz dimi?

takilmasin bogazina korkuyorum.

bence bısey olmaz
eger cok korkuyorsan bıraz daha fazla pısır ıyıce yumusayınca daha kolay olur hem ezmesı hem tosun pasanın yutması

ama ben herseyı cok ufalamıyorum cıgneme reflexı gelıssın dıye

ben ekmek vermedim hiç çilekçim benimki de sıvı şeyleri hemen kusuyo dediğin gibi ekmek koysam iyi mi oluyo diyosun.biberon mamasını mesala hemen çıkarıyo üstüme başıma kendi üstüne heryer batıyo.alıştık artık ama misafirliğe falan bu yüzden gitmek istemiyorum.bi sürü giysi taşımam gerekiyo hemde kim eline alırsa batıyo:) tuhaf değil halbuki bazı bebekler böyle ama herkes anlamıyo

ben ıspanak verdim
mercimek çorbası verdim
yoğurt verdim
yumurta yedirdim
yemeklerin içine ekmek de koydum
yerken de 2-3 çay kaşığı yemek 1 çay kaşığı su verdim
baştan azxıcık yanakları falan kızardı hatta hala biraz var ama yavaş yavaş geçiyor
alışacak yani...

yazini okurken kendim yazmisim gibi gelldi bana.inan ayni benimkiside fena kusuyor.ama ben kasik mamasina basladiktn snra sanki biraz duzeltti gibi.birde ben once azcik emziriyorum sonra yemek veriyorum o zaman tutuyor midesi. bence sende bi dene hafif kati bisi vermeyi..

tmm pirosum yapicm birazdan su danacigi uyutp.ayy yazamadm

sağolun kızlar valla iyi geldi hem bana hem oğluma hemde eşime :)) kızlar üstüne atladılar kuzumun, hatta bir arkadaş birlilkte taksime gitmeyi teklif etti oğluma:))

ben de sımdıye kadar hıc rondo kullanmadım
arkadasım katı meyve sıkacagı vermıstı onu bıle kullanamadım cam rendeyle devam edıyorum
sebzelerı de buharda pısırdıkten sonra catalla ezıyorum sadece kendı suyuyla acıyorum
esıme kalsa elıne bır dılım armut verıyor o yemesını becerebılır dıye de ben o kadar yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…