- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.441
merhaba kızlar
okuldan geldim biraz oğluşla oynaştık sonra hemen sizin yanınıza geldim
geçmişe şöyle bir baktım
biraz sonra cevaplayacağım
nasıl bir alışkanlıksa girmeyince sizleri özlüyorum ne kaynattığınızı merak ediyoruum
neyse şimdi cevaplar
ama arada yinede uğra seni özlüyoruz
okuldan geldim biraz oğluşla oynaştık sonra hemen sizin yanınıza geldim
geçmişe şöyle bir baktım
biraz sonra cevaplayacağım
nasıl bir alışkanlıksa girmeyince sizleri özlüyorum ne kaynattığınızı merak ediyoruum
neyse şimdi cevaplar
canım ne güzel hem çok eğlenceli olur hemde zayıflarsınGeldim canım anca gelebildim
bizim pc yi virüsler basmış,kardeşim anca temizledi bugün
Devamsızlıktan kalcam galiba benp
geçmiş olsun canım öğrencinize kıyamam ben ona,Allah acil şifalar versin.Löseminin de çeşitleri var inş. tedaviye olumlu yanıt verir.
Benimde bitti bitecek daha 5,5 aylık kuşum ya(
Geçmiş olsun canım.
dark sağol canım bugün ziyarete gittik bir kaç öğretmen arkadaş hacettepede yatıyor 1 ay içinde durumu belli olacakmış tedaviye yanıt verip vermediği belli olacakmış inşallah iyi olur anne babası perişandı
Selam kızlar ben geldim,nasılsınız iyisinizdir inş.
beni soran herkese teşekkürler ediyorum.Canlarım benim.
Pc de sorun vardı bugün halloldu
Birde ben halkoyunlarına başladım günde 2 saat baya yorgun geliyorum eve.
Kilolar gider mi acaba bu tempoyla yaza kadar:)):teytey:
ama arada yinede uğra seni özlüyoruz
canım çok geçmiş olsun inşallah düzelmiştir aşıdan olmuştur ateşi ama ne aşısı yaptırdınki bu ay canım kocaman öpüyorum bebişinidarkçım hoş geldin öncelikle...
zor bir gün yine..sabah aşımızı olduk..10 gündür mama vermeye başladığım biraz toparlaması uğruna gündüz emmesini bile azalttığım oğlum yine tartıda beni üzdü..ama hiç sorun yapmadan geldim..gün boyunca çok güzel yedirdimtabi kaşıkla,,her yemeden sonra 1,5 saat auyudu..herşey güzel öyle mutluyum ki yedi ve uykusunu aldı diye derken..akşam üzeri durgunlaştı tık yok..öyle memlul memlul duruyor..sonra ateşi çıktı..38.1..kardeşimi aradım ateş düşürücü ver dedi.verdim..5 dakikaya kalmadı neredeyse 1 kase kustu..tekrar verdim..bekledim inmiyor..soymuştum bu arada.dr aradım biraz bekle düşmezse fitil dei.hala düşmedi..verdim fitili..yeme vakti geldi ateşinden veremedim..b37 küdürlerde mam yaptım almadı,emzirmeyi denedim emmedi..emziği verdim biraz sersemledi o halde emzirdim..şimdi uyuyor..takipteyimm..yalnızım...hengi birisine üzleyim bilmiyorumm...gerçekten bilmiyorum..
canım geçmiş olsun allah esirgesin oğluşunu artık büyüdüler bırakmamak lazım 1 saniyede dönüveriyorlarkızlar benim minnağım koltuktan düştü bugün kıyamam nasıl ağladı bütün gün kendime kızdım durdum Allahtan bişey olmadı yavruma
canım cerenimede geçmiş olsun bende vallahi temizlik yaparken ana kucağından 2 kere düşürdüm sonrada kendime çok kızdım temizlik diye çocuğu düşürüyorummmfcim sizede geçmiş olsun.Koltuktan derken?Oto koltuğu mu normal koltuk mu?Normal koltuk baya yüksek de ondan sordum.
bende geçen oto koltuğundan düşürdüm.Çok ağladı.Allahtan kafa üstü gelmedi.
Bugün de otururken öne doğru düştü kucağımda,ayağı altta kaldı çok ağladı.bende çok korktum.
bende ara ara destekli oturtuyorumben oğlumu yavaş yavaş oturtuyorum sizlerde ıturtturuyor musunuz
ben 40 gün sonra bir gitmiştim bide geçen spiral taktırmaya gittim spirali 6 aydan önce kesinlikle takmıyorum dedi ama muayene edip simir testi aldı hormonlara baktı allaha şükür sıkıntı yok ama 1 ay sonra bi daha spiral taktırmaya gidecembu arada sezercik olan annelerr doktorunuz 6 ay sonra kontrole çağırdı mı sizi yaa beni çığırdı daa
canım üzme bu kadar kendini ne yapabiliriz onların geleceği için çalışıyoruz unutma bebeğinle saatler geçirmek değil önemli olan onunla geçirdiğin zamanın güzel olmasıdır o 1-2 saat kuzuna yeterherkese merhabalar nasılsınız kızlar görüşemedik bir türlü, çok yoğun işlerğim yaa şu yıl bir bitse de kurtulsam yaa.
az önce öğle arasında eve gittim oğlum hiç yüzüme bakmıyor başını diğer taraflara çeviriyor babasına gitmek istiyor falan ayy o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam yaa, onu bırakıp gittiğim için küsüyor heralde, annemle eşim öyle olmadığını iddia ediyor ama ben biliyor insan yavrusunun hareketlerini anlamazmı hissetmezmi, çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyorsenağlama
kısçen pek bi güzel maşallah canım allah esirgesinkızlar yeni ticker daki kısçemin resmi nasıl oldu
bu aralar azıcık photoshop öğrenmeye çalışıyorum da
üstüne yazı yazmalar resmin ebatlarını pixelini küçültmeler falan
yani çoook amatörce işler
ama ilerleteceğim
benim kızkardeşim tam bir photoshop ustasıdır da...