2008 Kasım Anneleri

denizanası teşekkür ederim canım ya evet galiba grip oluyorum kafamı zor ayakta tutuyorum bu gece annemdeyiz annem ikimizede bakacakmış saolsun :)
piroş valla aklımdan geçeni sen söylemişssin sende gelsen ne güzel olur gerçi ev sahibi eylül ama geri çevirmez o dimi eylül :)) biz 24 eylül cuma günü eylüldeyis :)
dilokscum merak etmiştin seni de tunayı da iyi olduğunuza sevindim canım ek gıda olayını çok dert etme yavaş yavaş alışacaklar şimdi bir anda yaptığımızın tamamını hüpletecekler diye birşey yok onlarda şimdi damak tadlarını oluşturuyorlar kendilerince ee kolay değil bu zamana kadar yedikleri bildikleri tek bir besin vardı şimdi heran farklı şeyler ağızlarına tıkılıyor onlarda kendilerince tavır alıp yeme yememe özgürlüğünü kullanıyorlar zamanla alışacaklar tüm tadlara
zeyna asorti eylül hoopp hanımlar kendinize gelin yok öle depresif halde kenara çekilmek. siz kaçtıkça bu üstünüze gelir kızlar .. burada iyi anlarımızı paylaştığımız gibi depresif hallerimizi de tabiki paylaşacağız ki bazı bunalımlardan çabuk kurtulalım .. kendinize dikkat edin kızlar olmadı bir gün bırakın bebişleri evde bi günlük annaneler babanneler teyzeler baksın idare etsinler siz de atın kendinizi dışarı bir soluklanın.tamam artık hayatımız onlarla ama arada kendimiz içinde kısa molalar vermek zorundayız hayat bir şekilde akıp gidiyor kaçırmayın.

valla canım bi huzursuzluk bi keyifsizlik var üzerimde nedir bilmiyorum ,allah hayırlara çıkarsın ..

bugün genel bir şey var herkezte sanırım..ben de akşama kadar öyleydim..şimdi de kendimi telkin ediyorum eğlenmeye çalışıyorum..başım çok ağrıyor..yarın herkes için çok güzel olur umarım..

lelalim teşekkür ederim hayatım..anlattıklarında haklısın..onlar daha minik şeyler..cennet diyorum ben oğlıma..durup durup ağzını kokluyorum..harika bir koku...

bewnde de var aynı durum yaklaşık 3 haftadır bi türlü kafamı toparlıyamıyorum sepet gibi hiç mutlu değilim hep huzursuz hep düşünceli
sanırım dra gitmem gerek terapiste yaani

elifsevde geçmiş olsun canım..elbet geçecek nerede görüldüğü hiç bitmediği...haftaya kadar da geçmezse veriri buharı..önemli olan çözümü olması sorunlarımızın..iyi düşün lütfenn

diloks bişey sorucam sana sen tekirdağda yalnızmısın ? hani arada diyorsun ya yine kaldık başbaşa oğlumla diye .. kaçırdığım bişey mi var acaba?

Merhaba kızlar dizi bitti herkes damlamış

bugün keyifler pek iyi değil sanırım inşallah şimdi daha iyisinizdir.geçecek bu günler,minnoşlarla çıkıp gezcez tozcaz.Cıvıl cıvıl olcak dünya

bu çocukta ateşli hemde öksürüyo tamda aşı günü başladı aptal doktor aşı olabilir dedi bişey olursa sorarım ona büyüğüde öksürüyo diye gösterdim ağzına baktı üşütmüğş dedi ne alakaysa ateşi yok neden antibiyotik verdi anlayamadım dostlar lışverişte görsün çalışıyomu çalışıyo işte

evet haklisin diloks ama insan yinede üzülüyo acaba iyi bakamiyormuyum diye ama öylede degil yavrum aglamasin diye isimi gücümü birakiyorum önce onun gönlünü görüp sonra isime koyuluyom yada babasi bakinca yapiyom

mmf bende gecen nöbetci doktora gittim oda antibiyotik verdi öksürüne bende gerek yok diye vermedim cünkü daha iki hafta önce icmisdi sonra doktoruma sordum iyi yapmissin verme dedi atesi de yoktu yani durmadanda verilmezki antibiyotik güya doktor olcak hic bakmadan yazdi ilaci ilk defa yasiyorum bende bu olayi birde avrupa iste hic biri bi moka yaramaz bunlarin

diloks bişey sorucam sana sen tekirdağda yalnızmısın ? hani arada diyorsun ya yine kaldık başbaşa oğlumla diye .. kaçırdığım bişey mi var acaba?

canım şöyle anlatayım..annem bi doğumuma geldi bir de ablamın doğğumuna..bir süre durup gitti.babam yalnız çünkü mersinde çalışıyor babam tabi annem de yanında olmalı..eşim 2 kere izne geldi..onları çıkarırsak geri kalan zamanlarda hep yalnızım...sadece oğllum ve ben...24 saat...eniştem uğrardı kışın bana bir şeyler alır ben idare ederdim..ya da tunayı komşuma bırakıp ben alırdım..son zamanlarda güneşli havalarda tunayı kanguruya koyup alışverişe gidiyorum taksiye atlayıp geliyorum...bir süre daha böyle yalnız kalacağım..allahtan tayinimiz çıkacak ta yaz itibari ile eşimle birlikte olacağım inşallahhhhhh

ben gezginci kk üyesi oldum dur eylülden sonra sana da bir el atayım :)) bende bu kadar dağınık akraba olunca tüm kk üyelerini ziyarete giderim valla :))

sağol darkçım hoşgeldin..nasılsın..ben de biraz vakit buldum takılayım dedim ama uzun sürmez sanırım..çok yorgunum..zaten uyanıp ağlıyor..pış pış ah ah hu hu ...daldı yine neyseki...

selam kizlar napiyonuz??darkcim hosgeldin canim.

uff benim böcük hala uumadi onun yerine babasi uyudu kaldi,böyle erken uyuyunca sinir oluyorum bu adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…