- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.521
sonunda uyutttun yuppi.)))))))))))))))
ecemim ben iki sefer verdim kahfaltiyi birgun verip birgun vermiyorum..
90cc devam mamasi hazirladim icine biraz yumurta sarisi suda bekletilmis beyaz peynir ,ceviz ve bir iki kasikta misirli bugdayli kasik mamasi koydum.keci boynuzu pekmezide koyuyordum ama süt urunleriyle pekmez ayni anda verilmemeliymis diye duyduktan sonra cumartesi gunki kahfaltimizdan kendilerini cikarttik.
pekmezi yogurtla yiycez artik:)
aynen benimkide öyle gerçi tuz katsam belki yer çünkü yemek yerken bizm yanımızda dururken ağzına bir kaç kaşık bize yaptığım çorbadan verince yiyor ama tatlı şeyleri daha çok sevdiği kesinya ben bugün havuç ,patates,pirinç verdim ekşitti yüzünü sonra öğürdü ve sonuç kustu hemde içinde ne var ne yoksa çıkardı ,sevmedi,tatlı şeyleri daha çok seviyo ..
canım ben beyaz peynir veriyorum bence keçi peynirini bi doktoruna sor hiç bir fikrim yokbirde bişey sorucam kızlar ya ben peynir için keçi peyniri vermeyi düşünüyorum
hani hem keçi sütü anne sütüne en yakın olan ya , bi de bana bile daha lezzetli geliyor acaba doğru mu yaparım.
peynir benim için hassas biraz çünkü ben de her peyniri yemem kızımda benim gibi olmasın sonra ondan korkuyorum.
sonunda uyutttun yuppi.)))))))))))))))
ecemim ben iki sefer verdim kahfaltiyi birgun verip birgun vermiyorum..
90cc devam mamasi hazirladim icine biraz yumurta sarisi suda bekletilmis beyaz peynir ,ceviz ve bir iki kasikta misirli bugdayli kasik mamasi koydum.keci boynuzu pekmezide koyuyordum ama süt urunleriyle pekmez ayni anda verilmemeliymis diye duyduktan sonra cumartesi gunki kahfaltimizdan kendilerini cikarttik.
pekmezi yogurtla yiycez artik:)
dilokscum cok sevindim canim iyi haberlerle gelmene..insl.tuna oglan bundan sonra üzmez seni.
beyazmelekcim kullanici panelinden bulabilirsin canim .
canım geçmiş olsun çok sevindim devam mamasını yemediğinde kaşık mamalarını bebekler çok seviyor onları dene canım meyve pürelerinide ...sıkma canını kilo önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar benim oğluş aslında iyi yiyor ama yinede daha ayda 1 kiloyu hiç bulmadı 700-800gr alıyor ilk iki ay çok güzel almıştı sonra azaldı ama doktorumuz ortalamaya bakıyormerhaba kızlar...doktordan geliyoruz..iyiyiz..herşey yolunda..dün sağlık ocağındaki tartı sonucu biraz üzmüztü beni..bugün dr de her zaman tartıldığımız tartıda tartıldık..şeytanın bacağını kırdık...2 aydan sonra kilomuzda tükselme eğilimi başlamış..dünyanın en mutlu insanı bir an..sabah yediremedim diye ağladımilk defa..allaha şükür..bir de günlerdir gündüz emmek istemeyen şebek bugün 2 kere emdi..çok mutluyum...böyle malesef zorlaya zorlaya devam edeceğiz..o zaman başka tetkike degerek kalmayacak..bakalım 6. ay oranımız nasıl olcak..
neyse ateşimimz de gece takip ettim hemen düştü..fitil iyi gelmiş...şükür...şimdi gidiyorum...sanırım güzel konular paylaşılmış bugün beslenmeyle ilgili..ağlıyor şimdi sonra bakacağım...öptüm hepinizi..gelirim birazdannn
maşallah bebişine pek tatlıbuyrun teyzeleri benim lokumun bir hafta önceki hali.uyumadan önceki sebeklik dönemi:))
[/url][/img]
bende haftaya başlayayım en iyisi...ecemim üc ögündür veriyorum ben cevizi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?