2008 Kasım Anneleri

ecemim cnm aslında takmıyordum..son iki ay periyodik olarak sürekli, düştü..vev tahliller de temiz...kaşık mamasına göre biberon maması daha fazla enj.içeriyormuş..ama artık sabahhları kaşık maması vereceğim...yoksa aç kalıyor

benimki taranayı sevmedi yaa off neyi sevdiki zaten gıcık ediyo bu mikroskobik beni o kadar uğraşıyorum sebze çorbası yapıcam diye yok yok dili geçit vermiyo ağzına sokmama
her öğünümüz ayrı bi karmaşa sadece yoğurdunu iştahlı yiyo

aynen canım birtek yoğurdu sorgusuz yiyor..bazen içine bisküvi kırıyorum daha iyi yer diye..hiç sevmiyor öyle..sadec olacakk

kendimi iyi hissetmiyorum son günlerde
bu yüzden bazen takip edemiyorum sizi
kafam çok karışık
neden böle bende anlamıyorum
çok mutsuzum huzursuzum
bahar dep. diyorum
umarım daha fazla kasmaz beni
kusuruma bakmayın
sayfaya saçmaladım

olurmu canım ya..çok normal bunlar..zaman zaman hepimize oluyor..tabi sen 2 çocuk ve işle belki daha fazla yaşıyorsun bu duyguları..a.s.

zeynacim canim benimm zaman zaman hepimizde oluyor bu depresif haller

önemli olan böyle zamanlarda iyice kösene cekilmemek,cik gez kafana göre bisiler yap

bazen inisler cikislar oluyor malesef.

biraz önce tosunuma tavuk suyuyla yaptigim sehriye corbasini verdim icinede cavdar ekmegi kirdim

bayila bayila yedi masallah kuzucum.yarinda saphiranin verdigi bi tarifi yapicam insl.onuda yer.

dilokscum hic kafana takma bitanem yaa,bazi bebekler cok ugras istiyor anlasilan.

sagligi yerinde olsunda yeter.

mmfcim senin mikrobigin gözüde fena acildi hani:) adamin damak tadi bile var ,kücük armut kafa:)))))))))))

kalırsa bana ayır cnm...kaç gündür içmedim çorba..yarın yapayımm

cnm çorbadan kaldı ayırdım sana :)fazla içmedi piroş tuzluları pek sevmiyo galiba bebişler elmalı bisküvili yoğurt yaptım dana gibi yidi:)ama benim kızın yeme şekli çok farklı ağzını açmadan yiyo kaşığı dudağının arasına sıkıştırıyo hüüp hüüp çekiyo çok komik oluyo:)
zeynacım arada oluyo böyle cnm insan nedeni belli olmayan bi mutsuzluğa kapılıyo hemen geçer umarım

ayy bende bugünn bunalım takılıyorum mutsuzum özellikle şuan

bende iyi değilim ..

noooooluyonuz kasım analarıııı
toplucana depresyona mı girdiniz
neşelenin bea
yaz geliyo bakın
ayladır bi yaz gelse diye düşünmedik mi hep
takmayın kafanıza bişe
boşveriiin
hayatta önemli bi tek sey var o da evlat
onlar iyi mii
evet cook şükür iyiler
o zaman????
üzülmeyin gerilmeyin bacılarım,:dance::dance::dance:

:roflol::roflol::roflol:

slm kizlarrrr
biz bugün yine doktora gitttik öksürük gecmek bilmiyo eger haftaya kadar ecmezse veya hafiflemezse buhar makinasi vercek doktor agzina buhar tutcam cok canim SIKILDi ya dahada ilerlerse üfffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…