2008 Kasım Anneleri

ya ben rüyamda hamileydimm bak vallahi simdi animsadim..hesap ediyorum Deniz`in dogdugu zamana denk geliyomus ayyy cok üzülüyordum.acaba bunumu konuscaktikki burda.ayyyy Allah isteyene versin insl.

çilek bu yaptığınız çorbaları günde bir veriyorsunuz değil mi..başım döndü vallahi her yer çorba çeşidi..yakalayamıyorum..ben 15 gün sonra verecğim çorbayı..şimdi sadece har yemekten tadıyoruz..meyve ve yoğurt ..

tayinimiz kıbrısa çıkarsa bu yaz hemen düşünüyorum..orada ücretsiz izinli sayılacağım..döndüğümüz de ele gelir ..çıkmazsa oraya biraz zor bakalım artık..herşeyi iş durumuma göre ayarlıyorum artık..

beyazmelekçim teşekkür ederiz cnm
dilekçim ben günde 1 öğün veriyorum çorbişini kızıma
valla allah kısmet ederse ben bi tane daha istiyorum 3 sene sonra filan hatta 3.bile uzak gelmiyo bana:))

ben hem çalışıyorum hem de seneye bu zamnalar tekrar hamile kalmayı düşünmeye başladımbi daha izin alır ikisini de büyütürüm diye düşünüyorum
bakalım kısmet

yettimmmmmmmm gariiiiiiiiiii :)))

dilokscum ben simdilik tek ögün veriyorum cünkü aralarda beni emiyor yogurt yiyor

fazla olmasin diye tek ögündeyiz simdilik.zaten birer kaselik yapiyorum kalmasin diye.

ecemim geldim yavrumm,lokuma corbasini icirdim aradada buraya bakiyorum daa

burdayimmm ben:))))))))))))) ama heran kacabilirim lokum yemek yediyaa hemen basladi altini doldurma calismalarina.

elifcim bana kocis getircek disardan,salata yapicam sadece.

KIZLAR YAA OĞLAN GÜNDÜZLERİ FAZLA EMMİYOR BENİ HATTA HİÇ EMMİYOR DESEM YERİDİR ÖĞLENLERİ GİDİYORUM AMA CANI İSTEMİYOR GECELERİ ÇOK GÜZEL EMİYOR.
AMA GÜNDÜZ EMMEDİĞİ İÇİN SÜTÜM AZALMAYA BAŞLADI NE YAPICAM ŞİMDİ YAA NASIL ARTAR BU SÜT :çok üzgünüm:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ecemim2001, ata_tanem24, beyazmelek, derinxby, mysever, yasmin.28
neden kimse bir şey yazmıyor

bizim hic emismedigimiz olmadidaaa bir kere yada iki kere filan emisiyoruz.geceye daha iyisütüm oluyor o zaman.ama gecen gün gün boyu emdigi icin gecede mamaya talim olduk.ek gidalardan sonra yer kalmiyor galiba emmeye..benimkisi meme hastasi oldugu icin illaki emip kusuyor emdigini,amac memeye yapismak galiba.

selam kızlaaar napıyonuz

mmmfcim geçmiş olsun bebişine bişey olmamış çok şükür walla 1 saniye gözünden ayırmaya gelmiyo bu afacanları hemen bişiler karıştırıyorlar

dün drdaydık kontrolde oğluşum çok iyiymiş hatta okadar iyiymiş ki ek besine başlama sütün çok iyi dedi ama listeyi verdi incelemem için tam 6 aylık olunca başlıycakmışım.ohhh 1 ay daha rahatım walla.

buarada oğlumu bugün tek başıma yıkadım ay çok rahat ettim klimada üşür diye hep anneme taşınmak zorunda kalıyodum çok rahat yıkadım allaha şükür.

canım aynı durum bizde de var gündüz 2-3 kez emiyor gece güüzel emiyor ama ben de elimden geldiğince sağıyorum
sütün artma işine gelince şimdiye kadar sağdan soldan ne duyduysam yaptım ama bi yere kadar
artık bu süt stresini yaşamak istemiyorum valla ben
kasmicam kafaya takmicam dert etmicem
gittiği yere kadar
eğer biraz daha süt artırma işini düşünüp uğraşırsam kafama bi huni takıp gezmem gerekecek:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…