2008 Kasım Anneleri

elifcim iyi cesaret 2.yi düşünüyon ama 1 yaşında bir çocukla uğraşmak okadar zorki sen seneye bu zamanlar kafanı kaşıycak zaman bulamıycaksın.çünkü 1 yaşında okadar yaramaz oluyolarki devamlı bişiyler karıştırıyolar.2yaş daha da zor.tam inat dönemi.enzor yaş 2 yaş.ancak 3 yaşında rahat ediyosun.doktorlar kardeş için enuygun zaman 6 yaş diyo ama tabii sen büyütüceksin karar senin.

kızlaaar akşama ne pişirdiniz bi annatın da fikir olsun yaa
bi kaşık yemek yok akşama herife ne yedircem ben??
canım benim akşam yemekte mercimek çorbası, ekşili pırasa(çok güzel oluyor) ve makarnam var tatlım yok çünkü rejimdeyim

canım benimkide gündüz pek emmiyor ben gündüzde her uyutuğumda veriyorum öğlen geliyorum o zaman emiyor ama uyanıkken gündüz pek emmiyor

kız ecemim biz senle aynı günmü doğum yaptık bak şimdi farkettim sanırım aynı gün doğum yapan bi ikimiz varız yanılmıyosam.negüzel:)))

çilek piraye sizin tahıllı çorbayı yaptım içmedi benim böcük, dünde şehriyeli olanı denemiştim onuda beğenmedi, sebzeleri yiyor allahtan, yarında tarhana deneyecem, yalnız itiraz etmiyor ağzını açıyor kuş gibi veriyorum geri tükürüyor, sanki çok ekşi birşey yemiş gibi yüzünü ekşitiyor çok komik bu halleri

bu arada bugün çıkmadım eşimin işleri çıkmış, bizde yarın doktordan sonra gezeriz inşallah

görüşürüz kalimerocum

atatanem maşallah paşaya, boyu kilosu ne durumda oğluşunun

bu arada 14 kasım günü tam dört bebişimiz dünyaya geldi, denizanası, zeyna, asorti, yasmin:)) en bereketli olan 14 kasım sanki

Benimkisi hem sehriyeliyi hemde tahilliyi cok sevdi.

birde ilk defa tattircaksam cok ac zamanina denkgetiriyorum ben,belki bununda etkisi vardir.

evde kaldin demek,denizcik nasil peki neler yapiyor?

ufff bizde cikmadik bugün bunaldik evde,babamiz gelsede cikarsa bizi hic yürüycek enerjim yok bugün.

Valla ben de takmayayım diyorum takmıyorum da aslında ama iki-üç gündür sağma işini de bıraktım baktım ii ce azaldı,sağmaya devam etsem iyi olacak,iş yerinde de sağamıyorum sağsam biraz daha artar sanki dimi

evet canım çıkamadık, aslında iyi oldu oğlum dünde dışarıdaydı, yarında dr kontrolü için çıkıcaz, bol bol oynaştık bir ara güzel uyudu iki saate yakın bende ütü falan yaptım iş yapılmış oldu, sen neden çıkamadınki

sonra tekrar deneyecem artık yada daha sonra sebzelere katarım, benimki çok açken biberondan başka bişii almıyor, çok sevdiği şeyleri bile yemedi çok açken

canım aslında ek gıdalara başlayınca emme işini bazı bebekler azaltıyor belki sağarsan artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…