2008 Kasım Anneleri

piroş çok güzel maşallah
mmmf cim çok geçmiş olsun canım,benim kayınvalidenin misafiri vardı oraya indik biz daha yeni geldim ve hemen burayı açtım ve 11 sayfa okudum ayol
burası bugün soğuk gezemios ama yarın güzelmiş kocişte evdee artık yarın gezcez

merhabalar
yine ek gıdadan konuşulmuş.
benim kızda bugün dondurma yemiş ya siz hala muhallebide felanmısınızDDD
Ay annemden korkuyorum walla bu ne hız ya böyle.

vbende sütlaç yerken kızım isteyince ona biraz sıcak suyla karıştırıp verdim yaladı yuttu.

iyi akşamlar kızlar kaç gündür giremiyordum nerdeyse 1 hafta olmuş inş hepiniz ve bebekleriniz iyidir.bizim bebiş hasta hırıl hırıl hırıldıyor bahar dokundu kızıma sadece kızıma değil ailemize .zor günler geçiriyoruz .moralim çok bozuk kaç gündur.evliliğim bir yokuştan aşşağıya doğru hızla yuvarlanıyor kurtarma çabaları içerisindeyim.neyse inş düzelecek.

mmmf bebişine çok geçmiş olsun canım.

darkçım senin bi tek annen benim etrafımdaki konu komşu annem arkadaşlarım herkes bi şeyler tıkıştırıyor çoçuğa.çokokrem.pasta kreması,hamsinın bile tadına baktı kızım.engel olmak istiyorum kimse tınlamıyor aslında bu konuya da çanım sıkılıyor

mucizecim çok geçmiş olsun cnm kızına,ailenizdeki problemlerde biran evvel geçer cnm inş.cnm aslında bu ara herkes problemli cnm sadece sizde yok yani bebişler bizi çok yoruyo galiba

mmfcim cevizi çok ufalamadan verince nasıl yutuyor boğazında kalmazmı ya.birde ben şuan sadece elma havuç puresi veriyorum cevize ne zaman başlıyoruz

teyzeleri piraye geldiiii
bantını ben yaptım piroşta size göstermek için mankenlik yapıyo:))

ya bu nasıl bir şeker bakış çok güzel bu kız maşallah.valla pireyecim senin bantını piraye çooooooook gölgelemiş onun ballığı yanında bantı inceleyemedim

mucizecim yutacağı şekilde kıydım pürenin için de pek belli olmadı aslında çok küçük diilerdi ama
piroşcuk kızın çok tatlı yaa maşallah subhanallah gamzelerini yerim onun benn

mmmf tekrar geçmiş olsun canım

mucizecim sizede geçmiş olsun, umarım herşey en kısa zamanda düzelir herşey

piraye kızımızada maşallah, yerim o elleri ben, gelen yüzü hiç solmasın inşallah, kız annelerine özenenlerden biride benim, oğlum olduğu için çok mutluyum ama mağazalarda falan kız bebek reyonlarına uğramadan kendimi alamıyorum

minik kalimero ne yaptın canım tamamen yerleşebildiin mi
canım yerlestım ama detaylı temızlık yapılacak yarın ve butun gardrop utulenecek
yarın yardım ıcın kadın gelecek sanırım ıkı kısı hallederız aksama kadar

canım hersey ıcın hakkında hayırlısı olsun
ınsa allah hersey en kısa zamanda duzelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…