- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.741
canım kızlar mercimek, pirinç ve bulgurdan oluşan bir tarif vermişler ek gıdalar bölümünde bulabilirsin
[
canım teşekkür ederim bende mercimek veren var mı diye soracaktım vermişler demekki gaz yaptımıki
canım geçmiş olsun düzelir inşallahyaa puffffff başlııcam aşısından hee gene ateşlendi bu yaa
mmfcim cevizi çok ufalamadan verince nasıl yutuyor boğazında kalmazmı ya.birde ben şuan sadece elma havuç puresi veriyorum cevize ne zaman başlıyoruzbende oğluma armut elma hazırladım çilekten öğrenerekten rondoda ceviz öğüttüm çok ufalamadım 1 çay kaşığı kattım hamileykende yerdim ben günde 2 ceviz zekası içinmi veriyos çilekcim cevizi hergün meyvesine katiim bari
canım yerlestım ama detaylı temızlık yapılacak yarın ve butun gardrop utulenecekminik kalimero ne yaptın canım tamamen yerleşebildiin mi
iyi akşamlar kızlar kaç gündür giremiyordum nerdeyse 1 hafta olmuş inş hepiniz ve bebekleriniz iyidir.bizim bebiş hasta hırıl hırıl hırıldıyor bahar dokundu kızıma sadece kızıma değil ailemize .zor günler geçiriyoruz .moralim çok bozuk kaç gündur.evliliğim bir yokuştan aşşağıya doğru hızla yuvarlanıyor kurtarma çabaları içerisindeyim.neyse inş düzelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?