2008 Kasım Anneleri

günaydinn herkeze...6 aydir ilk defa oglum gece bir kez uyandi ve hemen uyudu.cok özlemisim uzun uyumasiniii

ve isin ilginc tarafi 9`a kadarda yataktaydik.bücürüm dün cok sevindirdi beniiiii..

gecmise bakayim simdii

Canım biz bugün arabayla gidiyoruz , daha önce yazmıştım kedi yüzünden ama dönüş uçakla olacak
Bugün araba koltuğunu götürmek zorundayım , dönüşte napıcam onu şaşırdım , onurla uçucaz inşallah alırlar uçak içine , kargoya vermek istemiyorum ya mahvederler orda
Kızlar dua edin bizim için kazasız belasız gidip gelelim , çok heyacanlıyım batu ile yolculuk yapacağım için hay allahım ne panik bir insan oldum ben böle , dünyanın en serinkanlı insaıyken nasıl böle bi canavara döndüm aklım almıyo valla

andidacim ucakta senden koltugu aldiklarinda yer varsa arkaya koyuyorlar yoksada valizlerin yanina indiriliyor ve banttan cikiyor.ama bizim koltugumu kirilcak hassas esya bolumunden cikti o tarz seyleri oraya veriyoruz demisti gorevli.ucagin bagajina sigmiyor canim koltuk illaki aliyorlar yani.

yok canım zaten bız öle tasınamayız bıze profosyonel yardım şart ama işte daha önce tecrübe ile sabit iyi referans veren yerlerden olması lazım hanı kullanmıs tanıdık bıldık birileri varsa bana önerebilirmi diye sordum. vakti zamanında annanem istanbuldan iskenderuna taşınıyordu butun esyalar sağsalim yüklendi arabaya ama yolda artık her ne olduysa iskenderuna eşyalar indiğinde vitrin dahil birçok şey kırılmıştı. aklımız almadı o yüzden iyi bir yer olmasını istiyorum. bakalım kısmet bulucam inşallah.

günaydın herkese geçmişe şöyle bir göz atıp geldim hatırladıklarımı yazmaya çalışacağım

andinacım hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız gidin inşallah a.s.

mmmf cim bebişine hem geçmiş olsun hem de maşallah diyeyim

şu bekarlık günlerinden bahsetmişsiniz hiç açmayın o konuları yaa bne de çok özledim

lelalcim bulduğunuz ev hayırlı olsun, bizim de ev şehrin biraz dışında merkezde bir ev var, hem de kaloriferli oraya taşınmayı çok istiyorum adam içini yaptırıyor şimdi bitsin öyle göstereyim dedi bekliyoruz, fiyatta da anlaşırsak çok istiyorum valla orayı, ama tabi önce devlete atanmayı istiyorum atanayım da neresi lursa olsun gideyim yeni evim oralarda olsun artık :Saruboceq:

ben de dün gece oğlanı yatırdım bir süt sağayım dedim süt sağarken aniden midem bulanmaya başladı kalbim çarpmaya başladı ay ne kadar kötü oldum anlatamam, bulaşıklarda duruyordu dedim onları atayım makinaya gidip yatayım mutfağa bir gittim ama sen misin ayağa kalkan başım nasıl dönüyor çarpıntı ne kadar arrtı, tüm vücuduma nasıl sancılar ağrılar girdi anlatamam sonra gittim attım kendimi zorla yatağa anında uyumuşum, eşim zencefilli-ballı süt yapmış gece onu içtim uyanınca artık sağolsun bulaşıkları falan da halletmiş ay üşüttüm heralde anlamadım ama felaketti bir ara kalp krizi geçiriyorum sandım neyse şimdi biraz halsizlik var ama daha iyiyim

saolun kızlar iyi dilekleriniz için , dualarınızı esirgemeyin bizden ay çok da poyraz var , benim banka denize sıfır nasıl dalga var anlatamam ve biz arabalı feribotla yenikapıdan yalovaya geçicez inşallah midesi bulanmaz oğlumun.. sakin olmam lazım , gidip bi kahve içim bari..
çilekcim seyahat uzmanım benim saolasın bilgiler için a.s.

teşekkür ederim beyazmelekcim inşallah gönlümüze göre olur herşey .
bu arada sana da geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize kızlar .

Lelal'cim hayırlı olsun yeni eviniz. Yoksa bizim yakaya mı geliyosunuz? Bu arada nakliye firması sormuşsun da biz geçen sene Oruçoğlu ile taşınmıştık. Öyle titiz çalışmışlardı ki tek bi bardağım bile kırılmadı. Hem fiyatı pek çok yerin altında hem de hızlı ve güleryüzlü ekibi aynı zamanda.
www.orucoglunakliyat.com'dan alabilirsin irtibat numarasını.

lelalcim nereye taşınıyosun hakkat ortaçeşmeyemi yoksa puhahah
hatunlar nerdesiniz yaw hava buzhane gibi kış geri geldi yarında 23 nisan gösteride kapri vekısa kollu gömlek giyicek fatih inşallah iptal olur yoksa yanmışız gerçi müdür kendini meb zannediyo iptal etmeyebilir insiyatifine kaldık artık

günaydın kızlar,
maytabım hayır olsun rüyan bazen bende düşünürüm bekarken herşey dah laylaylomdu ne güzel dert geçim derdi neyim yoktu ama şimdide memnunum halimden ben ya nankörlük etmeyim kocişe..:))
lelalcim hadi gözünüzaydın güle güle oturun iyi olmuş hem senin hem kızın için bu ev..kolay gelsin şimdiden ...
andina sanada kazasız belasız kolay yolculuklar..
baby sling güzel bişeymiş baktım bende.. bazen biri uyurken diğeri uyanık oluyor bende evden bişeyle bir deneuyim olacakmı oğlum hiç olmazsa mutfakta bana yardım eder..:))
zeynacım sağol evt bazen insanlar bebek old. unutuyor dün yaşadıklarımı anlatsam okaşık meselesi hiç kalır yanında ama neyse....

oğluşlarım gee iyi uyudular gece yatmadan biraz şurup vermiştim.. sabahta kerem biraz ateşliydi tekrar şurup verdim ikisinede dün balkon kapılarınıda açtılar oğlum yerde ayağımda sallarken inş. üşütmez..

Hava buz oldu gerçekten de. 2 gündür günlük güneşlikti dışarı çıkamadım, bugün çıkayım diye niyetlendim hava bozdu Çıkmam lazım artık yarı açık cezaevindeyim sankim!

leloş hayırlı olsun yeni evin ; kazasız belasız taşınırsın umarım allah kolaylık versin..

andinaaaa iyi yolculuklar canım panik yapma geçen yaz antalyada bir suru rus alman italyan hatun bebekleriyle gelmiş tatile hemde bir çoğu 2 aylıktan küçüktü..hatta biriyle konuşma şansım olmuştu yunanistan dan antalya ya arabayla gelmişler ..bebek daha 1,5 aylıktı,senin danaya bişey olmsaz merak etme ..

mmf ben ve ortaçeşme aman allah korusun :)))
elmalıcım teşekkür ederim canım nakliye şirketi için arayıp bilgi alayım onlardan da bir iki yerle konustum bakalım artık.ama hala anadolu yakasındayım ben avrupa yakasına zor tasınırım malum duru ya annem bakıyor ..
libadiye bulgurluya taşınıyorum kızlar .. yani bulgurluya gelin gidiyorum gibi bişey oldu :))

tamam bana yakın bır yer artık teyzene geldıgınde bana da beklerım zeynacım
hatta taşınayım birgün buyrun gelin bana kızlar ne güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…