2008 Kasım Anneleri

ben keçi peyniri vermeyi düşünüyorum canım ama alana kadar evdeki peyniri akşamdan suya koyup vericem büyük oğluma ekstra peynir almıyodum evdekinden veriyodum ama keçi peynirini anne sütüne çok yakın diye öneriyolar
bimde var alıp deniicem

ay bugün doğum yaptığımhastaneye gititm doğumkatına çıktım eşimin kuzani doğum yaptı dün ziyarete bebek yoğun bakım ünitesinin önünde öyle fena oldumki bayılıcaktım az daha nasıl dayanmışım o günler valla allah sabrını veriyo çok şükür ki bebeği gördüm minnacıktı sordum 3800 müş benimki onun yarısı kadardı nasıl bakmışım büyütmüşüm görmedimki valla Allah göstermedi herhalde

hatun geziyon geziyon durmuyonki buralarda juli desen yoğunum diye giremiyo azo zati unuttu bizi sünneti vardı nasıgeçti acaba ata arada geliyo e herkesler işe başladı fırsat bulamıyolar napalım yazın iyice girilmez kasım 2007 analarına döncez onlar zaten hamileyken değil bebeleri büyükken açmışlar topiği fazla paylaşım olmamaış

huuuuuuuuuuu ben geldim kızlarrrrrr..
maytabım geçmiş olsun hala iyileşememiş yavrun en kısa zamanda atlatır inşallah..demek birinden kapmış valla 3 gündür görümceöler vardı bizimde 3 yaşındaki oğlu salya sümük öksürük hastaydı korkuyom onun kaşığı iler çorba verdiler bugün. bende görür görmez aldım oğlanı..
elifcim maşallah emeklemiş senin kız hadi hayırlısı..
zeynacım oğluşunun o hailne çok güldüm bizim kaan da öyle onun o yaprak dolması ellerini yerim ben...:))
kalimerocum güle güle kullan perdelerini..
lavişşş güzel çıkmışınız anakız
bebişinle gözleri sana benziyor..

bize gelince 3 gündür misafirim vardı.. oğlu hastaydı dediğim gibi.. birde bugün aşıya gittik 3 iğne birde ağzıdan bişey verdiler enişte götürdü bizi ihaleye gidecekti aceleyle ne diye soramadım ağızdan verdiğini..
benim oğlanlar giysi ile kerem 7550 70 cm kaan 8400 71 cm geldi..
ateşleri olmadıda uyku hali vardı oğlanlarda çok gürültülü ortamda iyi uyudular..
bu arada kaan oğlum beni nasıl seviyor elleriyle öyle uyuyopr sabahları uyanınca öyle uyutuyorum.. kaan beyde dönmeye başladı sayılır.. hareketlendi iyice..
birde dişleri yakın olabilir çok acayip kaşınıyor ne bulurlarsa ağızda ve ekmek elma çok güzel kemiriyorlar.. kaanın sanki bir sertlik var gibi ama yinede belli olmaz heralde.. işde böyle gelişmeler aklımda olanlar bunlar..

nazlıcım geçmiş olsun şeker
de anlamadığım evde hasta bir çocuk var ve 2 bebek var bir de onun kaşığı ile çorba veriyorlar
ne kadar sorumsuzca bir davranıştır bu yaa nasıl tipler var bölee

nazlıcım hoşgeldin özletme kendini boşver misafiri :)))
maşallah oğluşlarına canım
görümcenede bi araba sopaaa hasta çocuğuyla gelip bide kaşığıyla bıdığamı yedirdi yazık yaa

asorticim sağol öyle valla görürgörmez abla verme dedim oda anlamadı çorbadan bişey olmaz ya diyor.. inş. bişey olmaz ne diyim ben okadar dikkat ettim hastalandırmadım ama bakalım ne olacak kaan hafif hapşırma öksürme var gibiydi bazen tükkrüğü kaçıyor elini emerken midesi dönüyor ama inş. öledir yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…