2008 Kasım Anneleri

maytabım misafiri akşam gönderdim arabayla gerlmişlerdi ankaraya 4 saatde giderler..
bende dikkat edeyim bari yarın ateşine.. şurubumuz var gece yatarken versemmiki ben bilmem nasıl veriliyor..

eeeeeeeeeee bi tek ben mi varım burda şimdi nerdesiniz yaaaaaa
diloks canım yok zayıflamadım canım yaaa yüzüm zayıf oluyor benim her zaman problem aşağılardakaydirigubbakcemile3
asortie alemsin haaa senin yazdıklarını okuyunca gülmemek elde değildelikafadulden
mmf canım geçmiş olsun mikroskobik oğluma ama maşallah kilo alımı çok ii bu arada yeni mönünüz hayırlı olsun canımmmm
nazlıcım valla bende kızıyorum böle sorumsuzluğa kızımmkuzeninden hasta oldu 20 gün neler çekti yavrum inş.bişey olmazz kerem ve kaan oğlana maşallah
elifcim zehra şifaya da maşallahhhhh

nazlıcım yarım tatlı kaşığı ver hem huysuzluklarını alır ateşleride çıkmaz ben hep aşıya gitmeden veriyorum hiçbişey olmuyor ben calpol kullanıyorum ama sen dolven kullanıyordun herhalde onun ölçüsü hakkında bi bilgim yok

lavişcim sağol az önce sanki hafif ateş var gibi geldi içindeki kaşıkla üçte iki,sini verdim yani doktorda öyle demişti..
yalnız gündüz teyzemiz var hep beraber ordaydık aşıdan sonra oraya geçtik ilacı evde unutmuşum eşim tylol diye bir şurup almış çok az kaana vermiştim gündüz kerem iyi diye vermedim akşam ikisinede aynı ölçek verdim biraz ateşlenecek gibi kafaları sıcaktı ne bileyim inş. gecemiz iyi olur..

yaa çok garip bi rüya gördüm benim annemle babam vefat etti abimler orda oturuyo şimdi müstakil evneyse rüyamda ordayım abim le yengede var bi tıkırtılar falan oluyo içerde bakıyoruz bişey yok tıkırtı oluyo bakıyoruz bişey yok sonra ayna var bitane karşımda kocaman odada oturuyorum aynaya bakıyorum içerlerde bizler varız ben banyodan çıkmışım odama geçiyorum bekarım konuşmadığım abim annem babam var şimdi evde oturan abim eşlerimizyok hiçbirimizin bekarız sanki orda ayrı bir dünya var aonra abime aynaya bakmasını sölüyorum oda görüyo aynı şeyleri sonra baya bi aynada seyrediyoruz onları yani bizleri:))) özlemişim bekarlık günlerimi tasasız gayesiz resmen hissettim baban duvar gibi arkanda sen yapmazsan annenin yapacağından emin olduğun için saldıkça salmışın herşeyi başına buyruk kıçına kuyruk derlerya aynen öyleyim ve resmen yaşadım sanki ama özlemişim o günleri yaahayırlara gitsin

canım annemın salı ıle denedım dun aksam becerebıldım ama dıktırmeyı de dusunuyorum

kalimerocumn senin canın neye skıın hayırdır?
canım anlamadım sanırım bahar yorgunlugu
hos benım yorgunlugum tasınama faslından bu yana var ya
dınlenmek ıstıyorum ama nerrrdeee

ya kızlar farkında mısınız buraların eski tadı kalmadı ya bi eğlencemiz burası vardıı

dun aynı seyı ben soyledım
nerede buranın mudavımlerı
herkesler bır yerlere kacıyor
hergun sabahtan aksama kadar acık ve ısten fırsat bulur bulmaz yazıyorum ama kımse eskısı gıbı degıl

günaydın kızlar

gunaydın canım
oncelıkle yakısıklı ogluna gecmıs olsun canım
kocaman delıkanlı olmus atlatır merak etme hatırlarsan ben kırkı cıkar cıkmaz hem bronsıyolıt hemde alerjık astım yapmayaı basarmıs bır anneyım
evet ıhlamurun cok faydası var ama senın tahmınınden daha hızlı atacak ınsa allah hastalıgı
ruyan da hayırlara cıksın canım

malumunuz bız tasınma faslı sebebıyle bır suredır annemde kalıyorduk
ama ıslerımız bıtıp evımız yerlesınce ozellıkle oglusun odası ve benım odam
dun aksam evımızde yattık
yıne aksam gıttım annemde yedık ıctık falan yatmaya evımıze gıttık
oglusu odasında yatıraaktım ama ıcım elverdı yapamadım
pazar gunu yatagını yatak odasına aldırmıstım ıyı oldu aynı odada yattık
yaza ayırabılırım umarım odasını
allahtan sımdı kı yatak odam cok buyuk oda kapısını acık bıraktık belkı hava sorunu olursa dıye
kendı yatagını cok sevdı sabah da baby slıng yaptım kendı usulumle anneme bıraktım geldım

günaydın kızlarrrr
dün aldığım bir haberle apar topar çıktım ofisten bir daha da giremedim.
hani ben hep diyordum ya taşınmak istiyorum diye vee sonunda istediğimiz gibi bir ev bulduk tabi gerçi bu da kira ama olsun .. şuan oturduğum ev merkeze biraz uzak yani eşim, araba veya taksi olmadan bir yerden bir yere gitmem neredeyse tek başıma imkansız ayrıca duru da büyüyor onu dışarı çıkarabileceğim bir alan yakınlarımda oyun parkı falan da yok ve bu durum benim canımı çok sıkıyordu. eşimle hep bu durumu konuşup ara ara ev bakıyorduk dün arkadaşım aradı sitelerinde karşı bloklarındaki daire boşalmış ve gelin görün dedi ona bakmaya gittik ve onayı verdik .. böylece ay başında bende taşınmış olacağım sanırım . büyük telaşe büyük koşturmaca başlıyor bende de ..
bu arada elifdem nazlı ve mmf maşalah bebişlere . aman sağlıkları sıhhatleri yerinde olsunda gerisi mühim değil.
mmf bende keçi peyniri vermeye düşünüyorum şuan bizim oeynirden ufak ufak tattırıyorum tadına alışsın diye ama tam kahvaltıya başladığımızda bende keçi peyniri vereceğim.
kalimero nasıl baby sling :) oldukça rahat dimi ben bu hafta teyzeme gidiyorum ona diktirmeye çalısıcam bakalım dikimi nasıl oluyor .

günaydın;
ay mmmf çok ilginç bir rüya ,sanki içinde ben yaşadım gibi geldi çok egzotik ..bekarlık günlerimi ne yalan söyleyeyim özlemişim..ben 4 yıl yalnız yaşadım annemler yazlığa taşınmıştı o zaman bütün eşyaları da alıp evi bana bıraktılar ,ben o evi kendi zevkime göre döşedim ,çalışıyordum da ,kafama göre yaşıyordum ,hafta sonu annemlere gidiyordum hafta içi arkadaşlarla iş çıkışı yemek ,eğlence ,kızlar bende kalırdı filan acayip kopardık ,eğlenirdik ..insan özlüyo ,en çok ta umarsızca saatlerce yürüdüğüm yollar ,deli gibi yağmurda ıslanıp mutlu olmak ,bir kaldırımda oturup sigara içmek ,hiçbişey düşünmemek ,sorumlulukları olmamak ..ah ben ne çok özlemişim bekarlığımı ..

günaydın herkezlere
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
hangi işte :uhm:

valla artık akşamları nete girecek hiç halim kalmıyo neden anlamadım
yaşlanıyom mu ne

mmmf kafa geçmiş olsun canım kısa sürede atlatırsınız inş.boyuna posuna da maşallah
insanlar neden küçük bi bebeğe büyük insan muamelesi yaparlar anlamıyorum
onlar daha dünyaya yeni adepte oluyorlar kaldıki bizim hasta olduğumuz hastalıktaki mikroplar onlara çok ağır
bu büyükler yaş yaşıyorlar ama boşaaa boşaaa

nazlımelekcim sizede geçmiş olsun
mmmf kafaya dediklerim aynen gömürcenede geçerli
ne kadar düşüncesiz insanlar var bölelerini yolmak lazım kaydirigubbakcemile

kalimerocum daha ufak yavrularımız yaza ayır odasını Allah korusun gece uyanır ağlar duymazsın falan bende hemen ayıramam gibi geliyo

lelalcim eviniz hayırlı olsun Allah gönlünüze göre vermiş
hayırlısı ile taşınırsınız inş.

şu baby sling den bende alacağım çok kullanışlı bişeye benziyor
bende kanguru var taşıayacak sırt bel yok bende belki bu o kadaryormaz
sırtı beli çok yoruyor mu ?

lelal cım yenı evın hayıılı olsun
semt olarak dah merkezde olman senın ıcın cok ıyı olur
valla ben merkezdeyım heryere yuruyerek gıdıyorum arabayla gıdecegım zaman toplu tasıma da kullanma sansım yuksek cunku tum duraklar ayagımın altında
butcede onemlı tabıı artık cocuklarımız var daha dıkkatlı harcama yapmak lazım

zeyna hatun gunaydın
merak etme sen bır cok ıste ustasın

baby slıng ısını kullanmadıgım sıyah bır pashmına salım vardı onunla ıdareten hallettım
ama demır halka alıp dıktırmeyı dusunuyorum bu kullandıgım salı
kullanıslı tabıı hergun bebek arabasını bır sokak ıcın ac mervıden ındır gıt kapat uzun ıs
bu sekılde daha kolay olacak bana

teşekkür ederim kalimero &zeyna :)) ..
bu arada sana bişey sorucam sen taşınırken nakliye şirketi ile mi anlaştın yani nasıl taşındınız bana şimdi bir nakliye şirketi lazım .. daha önce hiç taşınmadığım için pek bilmiyorum da.

zeynacım yok canım kanguruya göre kullanımı daha rahat
zaten yan tarafına alıyorsun çocugu ıstersen yonunu de değiştirebilirsin .tek bir noktaya baskı olmuyo yanı bölece

canım bız evı topladık tamamen ve bıraktık
kocısın calısanlar ve yegenler tasıdılar
araba vardı zaten buyuk hıc kasmadan rahat rahar ıkı hafta sonu pazar gunlerı yavas yavas tasıdılar
ben annemde neredeyse aynı sokakta sayıldıgımdan pek kasmadım tasınmayı da yerlesmeyı de yavas yavas hallettım
ama bu ısı profesyonel yapan garantılı calısan ıyı sırketler var
bız ımkanlarımız var dıye tutmadık

iyi araştırılması gereken bir konu garantiliprofesyonel diye çağırıyosun bi çok şeyin kırılmış oluyo sonra muhattap bulamıyosun biçok arkadaşımın başına geldi bence tanıdık vasıtasıyla bulun lelalcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…