2008 Kasım Anneleri

BEN BURDAYIM AMA YOK GİBİ BİŞEYİM VALLA
GÖZLERİMİ AÇAMIYORUM NE OLDUM BÖLE ANLAMIYORUM
GÖZ KAPAKLARIMA BİRİ OTURDU KALKMIYO
GÖZLERİMİ AÇAMIYORUM :1no2: mirmirmirmir

hava cok sogukkkk
ya da ben regl olacagım ıcın donuyorum
eve gıdıp gelene kadar usudum valla
yagmurda atıstırıyor

mmf sen yıne fatıhın gosterısıne tedbırlı gıt gosterı ıptal olmazsa cocuk okuldan ıptal olmak zorunda kalmasın

lelal canım tekrar hayırlı olsun
ınsa allah en ıyı naklıye sırketı ıle anlasırsın
benım ev tasınırken hıcbır sey kırılmadı ama eve yerlestırırken 3 kolı mutfak esyası ve konsolumun camı kırıldı
en az hasarla burgurluya gelın gıdebılmen dılegıyle

slm kıslar
taşınanlar listesine lelalde eklenmiş sanırım kolay gelsin cnm ben h.sonu taşınıyorum şimdi arkadaşım var evi topluyoruz incik cincik herşeyi off birsürü iş var çok zor ev şuan panayır gibi düzenszilği hiç sevmem hemen yeni evime yerleşmek istiyorum,piroşta uyandı ara verdim biraz yarın tatil artık babası bakar piraye ye bende kalanları toplarım

ya kızlar birgün de toplanın şöyle binin otobüse Aydın'a gelin bari, ay ben çok özeniyorum size ama çok uzağım yaa senağlama
kalimerocum hediyemi götüreceksin yoksa böyle yiyecek içecek gibi birşey mi

piroşun anası sanada kolay gelsin..:)) çocukla zor oluyordur..
Allah kolaylık versin tüm taşınanlara...
bende burdayım başka forumlara gittim geldim orada bişey izledim gözlerim açıldı..:))

kılo olmasın o oturan agırlıklar :CüvCüv:
HEEEE KİLO
VALLA AYNI KİLODAYIM ALLAHA ŞÜKÜR AMA Bİ DÜZLESEM YANİ 50 OLSAM FENA OLMICAK
AMA BU BOĞAZLA ZOR GİBİ :bbo:
AY NE GÜZEL OLUR VALLA BİZEDE TATİL ÇIKMIŞ OLUR AMA NERDEEEE
BENİM Kİ HAYATTA YOLLAMAZ kötükedihüso

kalimerocum hediyemi götüreceksin yoksa böyle yiyecek içecek gibi birşey mi
hedıye olarak altın takıcam zaten de ayrıca ne gotursem bılemıyorum

HEEEE KİLO
VALLA AYNI KİLODAYIM ALLAHA ŞÜKÜR AMA Bİ DÜZLESEM YANİ 50 OLSAM FENA OLMICAK
AMA BU BOĞAZLA ZOR GİBİ :bbo:
ben allahıma bın sukur tamı tamına 50 kıloyum şakkıdı
aslında ne bulursam yıyorum neredeyse ama maasallah almıyorum
eeee ama cok yuruyorum ben şakkıdı

Zeynacım heriflerin her işe karışmasa olmaz zaten püfff, ben gidecek olsam hemen bekimki de takılır arkama ben nereye o oraya, beraber takılıyoruz kaydirigubbakcemile

kalimerocum bana doğumda meyve suyu falan getirmişlerdi n çok onu severek içmiştim yanında da böle kek-pasta börek vs...
hediye olarakta o anlık en iyisi böyle küçücük kıyafetler olmuştu, o günlerde çok ihtiyaç oluyor yaa sık sık değişiyor bebeğin üstü, herkes büyük kıyafetler getiriyor o dönemde giyebileceği bişey kalmıyor o yüzden küçücük kıyafetlere daha çok sevinmiştim ben

uyuyan bebek yarışmasına resim gönderen kız analaruuuu son sayfada bebek sahiplerinin isimleri nickleri açıklanmış..
daha erkek analarununki yazılmamış onuda birazdan yazarlar...
kalimero valla bende en çok o an giydirebileceğim şeyler hoşuma gitmişti büyük getirenler hala olmuyor çoğu bazılarınıda kollarını bükerek kullanıyorum küçülen olunca ne yapım.. ama çok yakın arkadaşımsa giderken ek olarak bir kek yaparım birde meyvesuyu alırdım ben..:))

üfffffffffff havalar sogudu yag kizlar ne güzel t-shirtle gezerken simdi yine kazaklarini giydiler hatta kizim hasta olmus yarin dr götürüyüm bizim bagdemcik problemimiz varya görseniz göz gibi kocaman olmus ama intihabli degil bakalim ne der yarin doktor durmadan sisiyor ya

bır sey yapamam kendım maalesef o kadar vaktım yok
bana lukse gırıyor mutfakta bırseyler yapmak

bakalım ya gıderken bırseyler alırım artık olmazsa yesın bol bol sutu olsun dıye
zaten uzak kalıyor hastane bana bır suru trafık olur yıne hava bozuk
kımbılır kacta gelırım eve

akşam küçük kadınlara pek bakmadım buralardaydım bugün ne olmuş diye o taraflara okumaya gittim bunu gördüm gözlerim açıldı birden..bunlarda ar namus kalmamış anacumm..
birkaç kere bende zaping yaparken bu yarışmayı açmıştım (alman kanalınınki)bu kadar olmasada benzer şeyler görmüştüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…