- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #27.301
maşallah kara üzümüne pek tatlı allah esirgesin
canım benim ne kadar üzülmüştür ama ilk fırsatta tören tekrar yapılır üzülmesin annesi öpüyorum oğlunugünaydın hatunlar bi,zim tören iptal oldu beklenen son bizde erkenden kalktığımızla kaldık kocişte işe gitti mecbur tekrar neyse iyi oldu fatih çok üzüldü ama ağladı aman boşver dedim giyinirsin bize oynarsın bebem benim yaa
canım geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah:çok üzgünüm: oooooofffffff ya ne sıkıcı bir hava var buğun.zaten canım sıkılıyor havada üstüne tuz biber oldu.kızımın kulağı ağrıyor.ve memeyi red ediyor.kesinlikle emmek istemiyor.memeye koydummu başlıyor ağlamaya netten araştırdığım kadarıyla kulaklarrından olabilirmiş,hafta başında grip olmuştu kulağına vurdu demekki.ya memeyi bu bahaneyle bırakırsa diye korkuyorum,inş bırakmaz.ama sütte nedense giderek azalıyor.cumartesi kontrolumuz vardı bu güne aldık.bakalım dr ne diycek.belki aşıda yapmaz,offffffff ya bu havalar bebeğime hiç yaramadı.hangi hava yarardıysa sanki.senağlama
[/URL][/IMG]
allahım bu ne tatlı bi şey ya kızım küçük olsa kaçırmazdım vallahi
bende vermedim hiç balık yağını sanırım 1 yaş itibari veriliyormuş
belkide ben yanlış biliyorum
ama veriliyorsa versek iyidir
omega olur bebeleere
zeynacım zamanı gelince balık veririz çok daha iyi bende 1 yaştan küçük bebeklere verilmez diye biliyodum
benim oğluşta hiç yemiyor hangi çorbayı verdiysem içmediağlaya inletye yarımkase çorba içirdim içim şişti yaa neden her çorbayı reddediyobu
canım hangı marka bu balık yagıben veriyim balik yagi,1 ayliktan buyana verdiriyor doktorumuz.
baligin karacigerimi yok icinde öyle bisi tadida igrenccc cok fecii..
nereyesunuzzz huuuuuuuuuu
ahahahahahahahahahahha cevrise benden bi slm edermüsün,sevdim kendisini:))
hay koca boğazıma kocaman fıstıklı çikolatayı dalmışım sokmuşum mideye be :bbo: :mymeka:
işteyken benimde pek gelir şimdi evdeyim bi numara yokcok uykum geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?