2008 Kasım Anneleri

maytabım dün benimkilerde güzelce yaptığım yoğurt çorbasını yemediler ya baktım yemiyorlar geniş ağızlı biberona döktüm yok yine istemediler tadına baktım güzel olmuş .. bende aç kalmasınlar diye muzlu pirinçli muhallebi hazırladım kocaman ağızlarla şapır şupur yediler.. ilk defa sevmediler bişeyi..
ama pes etmek yok kalanı artan süt poşetine boşaltıp attım dolaba yarın birgün çıkarıp yedireceğim..

ben veriyim balik yagi,1 ayliktan buyana verdiriyor doktorumuz.

baligin karacigerimi yok icinde öyle bisi tadida igrenccc cok fecii..

zeyna ne bilim lo neyim varrr,komsum vardi simdi gittii acep disarimi ciksemki

kara üzümüm benim
maşallah kara üzümüne pek tatlı allah esirgesin

canım benim ne kadar üzülmüştür ama ilk fırsatta tören tekrar yapılır üzülmesin annesi öpüyorum oğlunu

canım geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah

gelelim bana
bugün hiç uyumadım desem yeridir uykusuzluktan ölerek okula gittim kızımda ilaçlarla geldi allahtan hava bozmadan töreni bitirdik bir ara yağacak dedik ama tören sonuna kadar yağmadı
eve koştur koştur geldim oğluş uyuyordu hemen ortalığı topladım malum iki aile misafir bekliyorum yoğurt çorbasını dün yaptım evlki günde yeprak sarmıştım onu pişirdim pilav ve izmir köfte yaptım kayısı hoşafı pişiriyorum cacık salata yeter artık tatlı olarakta revani yapacağım daha doğrusu hazır revani aldım şerbetini dökecem
hadi bu günü atlattıkta daha 2 gün daha burdalar ne yapacaksam vallahi kaçmak istiyorum nasıl yorgunum
neyse herhalde bu iki gün pek giremem kalabalıktan yola çıkmışlar bir iki saate kadar burda olurlar daha oğluşu doyuracağım bu gün çorbası yok artık bıktım denemediğim çorba kalmadı yemiyor ne yapayım

ne hocasımı :)))) kuran öğretmiş zamanında şimdi köşesine çekilmiş dünyayla alakayı kesmiş diyemiicem:))))))))
bana zamanında daha tanışmamışken ben kuran okumasını bilen namazında niyazında kapalı gelin istiyom oğluma demişti çıka çıka ben çıktım şansına :))) inşallah olur ne diyim

valla bu kadın çok yaşar onu biliyorum neler çekmiş ama kırışığı yok hatunun Allah biçene vermiş onunla hallediyo her işini sıkıntısını atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…