2008 Kasım Anneleri

noliyyyyy lo burda...pasaya muhallebi yaptim uzun süredir yemiyordu bakali mne tepki vercek,uyansinda yediriimm..

uff pufff bugün bi hosum yavv niyekine

kalimerocum benim yasadigim ülkede cok önem verirler bu yaga.

ilkini hediye verdi dr bize kücük bisiydi.cok önemli kemik yapisi icin bir aylikken baslayin demisti.

alisti benim kuzucum hergün veriyorum.yalniz yemekelrden önce veriyorum yoksa kusturuyor

allahalla madem bu kadar onemlı neden benım doktorum sımdıye kadar bısı demedı kı
hos bızım doktor ılac kullanımından hoslanmıyor vıtamın bıle verdırmıyor meyve ver daha ıyı dıyor
hadı onu anlıyorum ama balık hergun verılen bırsey degıl cocuklar ıcın
kı sımdıye kadar ben hıc balık vermedım bıle
onun ıcın eger bu kadar onemlıyse hemen baslamak ıstıyorum

bakalım ne dıyecek cumartesı gun kı muayenemızde

burada cocuklar cok fazla günes görmedigi icin veriliyor bu yag.D vitamini ve omega cok önemli biliyosun.bi sor bakalim ne diycek senin dr.

ulen manolya diye birinden davet geldimsn ye bende kimbukim bu diye düşünürkene kabul ettimbakiim kim diye arıyom tarıyomlisteye gelmedi meğer büyük paşanın arkadaşıymış hey allam yaa onun msnsine eklenmiş
valla napıcam ben bu 2 haydut büyünce bilmiyom

isin var mmf iki tane eskiyayla ugras dur artik:)))

kizlar benim lokum coraplarini cikartmasini ögrenmiss sürekli eli ayaginda:)

ben giydiriyorum o gülerek asiltiiyor nerden bulduysa bunu artik.cok fena bisiy oldu ..

hahahahah mmmf kafa kapıya kuruk kuyruk dizeriz telefonlar mailler falan artık bilmem napcaz

banada az önce geldi msn den bi davet rumuzda 3 minik kelebeğim var falan yazıyodu
allah allah bende kim ki dedim kelebek falan burdan diye düşündüm
kabulettim
zööönk dj.ateş diye uzun saçlı küpeli müpeli bi delü çıktı
döşenmeye başladı nası engelledim sildim bilmem
nerden bulurlar neden eklerler anlamam
ateşini gitsin başka yerde söndürsün serserüüüü kötükedihüso :mymeka:

isin var mmf iki tane eskiyayla ugras dur artik:)))

kizlar benim lokum coraplarini cikartmasini ögrenmiss sürekli eli ayaginda:)

ben giydiriyorum o gülerek asiltiiyor nerden bulduysa bunu artik.cok fena bisiy oldu ..
puahahpuhaha
benimki daha o ayakların ne işe yaradığını tutulacağını falan bilmiyo
seninki tutmuş çorabını çıkarıyo
anam seninkinin mayasında ne var böle anlamadım
biz ekisk bişimi yaptık acaba bu çocuğu yaparken çok merak ediyom
stilini alayım looooo :1ninca:

puhahahhh seninki daha komikmiş zeyna
çilek benim böcekte ayaklarını çıplakken seviyo alıp oynuyo ama çoraplıyken ayakları olduğunun farkında diil benimkide bu aralar ellerine taktı gözlerini şaşı yapıp ellerine bibakışı var ölürümyaa çok tatlı bunlar ne acaba benimmi der gibi
kızlar hiç yoktan misafir çıktı yarına
oğlanın sınıf arkadaşı kendini davet ettirdi bigüzel :))) olsun annesini falan çok severim görüşüyoruz ailecek ama ikiz onlar neyse ama karnım çok ağrıyo valla yarın daha çokağrııcak yandım valla ne yapsam şimdi ben bunlara

eeeee iiiiiiiiii hmmmmmmmmm yönetem ayniydii ama icindeki atess accik fazlaydi galiba:)))))))

yaa herkez diyoki bu bi yürüsün yandin sen,hic eli kolu durmadigi gibi simdide coraplara takti kafayi.

nolııı burada doktor eylul nerde el atsın konuya

cılekcım benım pasada corablarını cıakrıyor bır suredır
hatta ayak parmaklarını da yalıyordu
sımdı ıkı gundur yaptıgı sey sag elını sureklı cevırerek ama mezdeke mısalı cevırerek konusuyor
ne var elınde bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…