2008 Kasım Anneleri

selam kızlar ve mmmf

neden küs olalım ayol, benimki diş çıkarıyorya çok huysuz ikiside baya görünüyor artık, benim pc hep açık, arada fırsat buldukça ancak okuyabiliyorum, şimdide küçük adamı uyutmaya çalışıyorum ayağımda sallayarak, birde ders notu hazırlıyorum diğer taraftan( ev temizlemem lazım falan benim iş çok anlayacağın, sizi özlüyorum yazamasamda okumaya çalışıyorum işte

eylül dr yok ama hemşire zeyna versem

ay kalimero çok güldüm mezdeke hesabı çeviriyo
aman dikkat et çocuk işaret veriyo olmasın
ben dansöz olcem diye kafamçokkarıştı :roflol:

eylül dr yok ama hemşire zeyna versem

ay kalimero çok güldüm mezdeke hesabı çeviriyo
aman dikkat et çocuk işaret veriyo olmasın
ben dansöz olcem diye kafamçokkarıştı :roflol:

allah korusun kız ole deme
korkuyorum zaten hersey hormonlu hersey hormonlu bu nesılın cocukları da hormonlu olacak dıye
annem gel dayısı gelll dıye seslenıyor ve elıyle ısaret edıyor aksama kadar cocuga onu ogrenıyor sanırım
yanı ben oyle dusunmek ıstıyorum

kız şaka tabiki Allah korusun ben senin benzetmene güldüm birden aklıma geldi
ama dediğin gibidir
çünki benim kaynanada cama vuruyo camdan baktırıken
benimkide şimdi cam gördümü vurmaya çalışıyo
ondandır yani merak etme

selam kızlar misafileri yolladım attım kendimi buraya ama çok yoruldum yaaa yemek yap
servisyap çay yap tatlı ver bu arada kızımla uğraş of off bugün yattığım yeri eğenirim yatabilirsem tabe
elifsevde maşallah seni üzüme
mmmf bacım çok şeker bu sıpan senin ya maşallah subhanallah

canikom geçmiş olsun canım ya çok dikkat etmek lazım yaa valla bende çok korkuyorum
yalnızken ya beşiğine ya da yürütecine koyuyorm

kızlar merhaba..ama çilekçim geçmiş olsun canım....gözümüz üstünde olmalı..bakma ben de bazen yapıyorum öyle ahmaklıklar..

asorti memnunmusun yürüteçten..bana da lazım sanırım..kurulmalı bu yürüteçler parçalardan mı oluşuyor,yoksa tek parça mı satılıyor..almak istiyorum ama şimdi buradayım..evime gideceğim haziranda 1 ay ev toplayacağım..2 ay yine buradayım..sonra yeni tayin yerine..valla eşya taşımaktan bıktım artık sanırım..herşeyi ona göre alıyorum..

çok zor bi gece geçirdim...uyumaduk ağladık falan.....

saolun kizlarr hala icimdeki titreme gecmedi yaa cok kizdim kendime hic böyle bi hata yapmazdim..

dilekcim senin isinde zor canim insl.tayin olayiniz hallolurda yerlesirsin güzelce evine..

kokosum yorulmusun anlasilan,gel sana sicak bi cay verim.elimden bi cay ic kokos kokoss..

ya alakasiz olcak ama bi saattir filan kirac dinliyorum "bulamazsin" cok etkilendim yaa aglamamak icin

zor tutuyorum kendimi..

bulamazsin bulamazsin benim gibi seveni
bulamazsin bulamazsin seni mutlu edeni..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

HATUNLAR NÖÖRDÜNÜZ
Geçmiş olsun çilekcim yaa benimki düştüydü hala nasıl düştüğünü anlamadım bir anda iniverdi gözümün önünde bende kendime çok kızmıştım

iyi geceler kızlar,

çilekcim geçmiş olsun canım, artık hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor, benimki bugün yüzüstünden sırtüstüne dönmeyide öğrendi koca göbeğine rağmen, artık fırıl fırıl tutamayız bunları, oyun parkı alıcam sırf bu yüzden

bu akşam yemekten sonra tm mutfak fayanslarını silmeye hazırlanıyordumki bir telefonla eşimin arkadaşlarından biri size geliyoruz diye aradılar, neye uğradığımı şaşırdım çok sinirlendim, bütün gün bebekten fırsat bulup sadece yerleri süpürüp, banyoyu temizleyebilmiştim, heryer heryerde bir görseniz rezilliği, ve evime ilk defa geliyorlar, nasıl toprladım, yerleri sildim, toz aldım bilmiyorum en son üzerimi değişip, kek çırpmaya başladım geldiler, gittikten sonra yine ortalık toparlla, oğluşu yıka, uyut bu saat oldu(

bu arada 1 aylık bebişleri vardı allahım bana nasıl küçük nasıl hafif geldi benim topitoptan sonra, sanki kucağımda bişii yokmuş gibi, çok sevimliydi maşallah:))

yavvvv esas gonyali degülük yav,baba tarafi göcmüs gelmizz yan komsudan anamda beysehirli :))))))

vakti zamaninda cok yasamislar gonya sillede ondan gonyaliyim didim:)))

uff bugün bi giciklik var üzerimde hayirlar ola.
çakması falan kalmamış bunun artık sen gonyalısın işte

juli kafa hg yavrum,mucizecim gecmis olsun kuzuna canim.

hepinize teşekkür ederim kızlar.ya teşekkür etcem ama izin vermiyor.bu kullanıcıyı değerlendirmeniz için diğerllerine de.........falan filan tamamda kim ki bunlar ya onlarıda değerlendiriyim de bende kurtuluyyum onlarda

offffff okurken yoruldum

sendekinden bitanede bende var.daha elleriyle derdi bitmediği için ayaklara geçemedi.

dr gittik kulağıımız iltihap olmuş.yine antibiyotik ve bir damla verdi.kilomuz iyi ama boyumuz uzamamış.artık çorba vermemis gerekiyormuş,rota aşımızı olduk geldik.

günaydın
aman ya haftanın son günü kendimi hafta başı gibin hissettim be
arada tatil bana yaramadı

denizanası akşam ne kadae sinirlendiğini tahmin edebiliyorum
şahsen valla kisme alınmasın ben son anda arayan olursa muhakak mazeretle nazikçe geri çeviriyorum

ahhh kalimerocum bilirim aft acısını
doğumdan sonra bende çok olmuştu
sıkıntı ve vitaminsizlik başlıca sabepleriymiş
geçmiş olsun
bide yapabilirsen tuzlu suyla gargara yap
az yakıyor ama iyi geliyo
bide ben sıcak basıyom üstüne mesela sıcak çaydan çay kaşığını çıkarıp basıyom üstüne
baya baya sönüyo

cılek gecmıs olsun canım
lokumlar artık cok hareketlı cok dıkkat gerektırıyor allahtan bırsey olmadan yakalamıssın canım

denızanası hamarat kadının halı baska oluyor
son dakıka haberıyle gelen mısafır oncesı evı duzenle toz al paspas yap ustune de kek cırp
maasallah valla hem de hepsı cocuklu bır evde
evet evet bılıyorum ben cok becerıksızım yaaaa

dılek kolay gelsın sana canım
hakıkaten ısın cok zor ama esyan da bu duruma uygun olduktan sonra daha kolaydır tabıı

zeyna yok mu bır selam sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…