- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #27.341
deniz anası sabah beri geliyon yazmadan gidiyon bacım hayırdır küsmüyüz yoosam
eylül dr yok ama hemşire zeyna versem
ay kalimero çok güldüm mezdeke hesabı çeviriyo
aman dikkat et çocuk işaret veriyo olmasın
ben dansöz olcem diye kafamçokkarıştı :roflol:
çilek benim böcekte ayaklarını çıplakken seviyo alıp oynuyo ama çoraplıyken ayakları olduğunun farkında diil benimkide bu aralar ellerine taktı gözlerini şaşı yapıp ellerine bibakışı var ölürümyaa çok tatlı bunlar ne acaba benimmi der gibi
[/QUOTE]
amannn valla aynenn benimkide öle
ellerine bi bakışı var yalıyo yalıyo emiyo
sonra koycak yer bulamıyo gene ağzına sokuyo
ama garip hala onların onun olduğunun farkında değil
kaldıki ayaklar hiç yani
kız şaka tabiki Allah korusun ben senin benzetmene güldüm birden aklıma geldiallah korusun kız ole deme
korkuyorum zaten hersey hormonlu hersey hormonlu bu nesılın cocukları da hormonlu olacak dıye
annem gel dayısı gelll dıye seslenıyor ve elıyle ısaret edıyor aksama kadar cocuga onu ogrenıyor sanırım
yanı ben oyle dusunmek ıstıyorum
geçmişolsun mucizecimm inşallah çabuk atlatır
valla hatırlıyorumda bide kısa çorap zorunluydu totomuz donardı törenlerde hem bizim zamanımız da kar tatilibilem yoktu şimdikiler nazlı miirim:)))))))9
juli kafam dünürüm görüşemez olduk nerdesin yaws
çakması falan kalmamış bunun artık sen gonyalısın işteyavvvv esas gonyali degülük yav,baba tarafi göcmüs gelmizz yan komsudan anamda beysehirli :))))))
vakti zamaninda cok yasamislar gonya sillede ondan gonyaliyim didim:)))
uff bugün bi giciklik var üzerimde hayirlar ola.
juli kafa hg yavrum,mucizecim gecmis olsun kuzuna canim.
mucizecim çok geçmiş olsun
jülicim sende hoşgeldin güle güle
gelirken bi kilo pasturma geti bebeye kurufasulye yapcam
kız mmmmf sen demesende cevriyeyi tanırdık zati
gömürcende jülinin dedüğü gibin pek rahat dönüp vereydi pozu delikafadulden
offffff okurken yoruldumgelelim bana
bugün hiç uyumadım desem yeridir uykusuzluktan ölerek okula gittim kızımda ilaçlarla geldi allahtan hava bozmadan töreni bitirdik bir ara yağacak dedik ama tören sonuna kadar yağmadı
eve koştur koştur geldim oğluş uyuyordu hemen ortalığı topladım malum iki aile misafir bekliyorum yoğurt çorbasını dün yaptım evlki günde yeprak sarmıştım onu pişirdim pilav ve izmir köfte yaptım kayısı hoşafı pişiriyorum cacık salata yeter artık tatlı olarakta revani yapacağım daha doğrusu hazır revani aldım şerbetini dökecem
hadi bu günü atlattıkta daha 2 gün daha burdalar ne yapacaksam vallahi kaçmak istiyorum nasıl yorgunum
neyse herhalde bu iki gün pek giremem kalabalıktan yola çıkmışlar bir iki saate kadar burda olurlar daha oğluşu doyuracağım bu gün çorbası yok artık bıktım denemediğim çorba kalmadı yemiyor ne yapayım
sendekinden bitanede bende var.daha elleriyle derdi bitmediği için ayaklara geçemedi.puahahpuhaha
benimki daha o ayakların ne işe yaradığını tutulacağını falan bilmiyo
seninki tutmuş çorabını çıkarıyo
anam seninkinin mayasında ne var böle anlamadım
biz ekisk bişimi yaptık acaba bu çocuğu yaparken çok merak ediyom
stilini alayım looooo :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?