2008 Kasım Anneleri

saol zeyna
cok zor ıs bu yaaa
hıcbır sey yıyemıyordum sımdı cıkan 3 aftla bırlıkte konusmam da cok zor
yarın kuzuyu doktora goturucem kocıs kendıne al randevu dıyor
bas donmelerım de sıklastı zaten bakalım ne cıkacak yıne

günaydın kızlar,

mucize geçmiş olsun canım umarım kısa sürede atlatır bebişin

zeyna beni arasalardı yarın bekliyoruz derdim ama eşime ulaşamayıp kayınvalidemi aramışlar, suç gelende değil kabul edende, hala sinirliyim, gerçi bebişi görmek çoook hoşuma gitti benim lokum dev gibiydi yanında sanki hiç o kadar küçük olmadı:))

kalimero bir öneride benden aft için koyabileceğin bir yerdeyse kesme şeker veya toz şeker koy yavaş yavaş erisin, bana çok iyi gelirdi geçmiş olsun canım

günaydin sekerlerrrr,bugün sabah sabahh oglusumlaa bi saat yuvarlandik yataktaaa sebegimi tamamen

soydum öptüm hertarafini ben geri cekilinceee bekliyor öpsün diyee ama yordu benii..

denizanam bravo vallahi sana,bende zeyna gibi geri cevirirdim ama sanirim k.validen kabul etmis

neyse gelip gitmisler artik sinirlenme bosver.

mucizeee cani mtoppraaamm benim:)))

kalimerocum varsa yakin biyerde karbonatla sil agzinin icini yada pudra sekeriyle cok faydasi olur.

günaydın hanımlarrrr..
maytabım gece nördünüz sorusuna cevap yazdım ama hata verdi gönderemedi bende bıraktım canım..
denizanası canım okadar iş yoğunluğuna rağmen yaptıkların hamarat bir hanımold. gösteriyor bencede çocuk olan evde her saat iş olur ne yapalım..valla bravo son anda gelen misafiride ağırlamışın. benimde geçen görümceler aniden gece 11 de geldiler eşim gitti karşıladı nasıl ortalık toparladım bir görseniz çocuklu ev olunca illaki dağınıklık oluyor...
oğluşunada bir maşallah daha oh yüzüstündeyken sırt üstü dönmeyi beceriyor artık tutamazsın dediğin gibi.. benim kereme yakında öğrenir gibi geliyor yüzüstü uzun süre kalabiliyor ama çabalarını bir görseniz emeklemeside yakındır gibi geliyor ama belli olmaz yinede..
mucizecim geçmiş olsun kızçene..
kalimerocum benimde vardı yeni geçmek üzere birde dışarıdan uçuk olmuştu kaçgündür öpemiyordum oğluşları onuda geçirdim şükür..
bende kekik çiğnemek iyi gelir diye biliyorum eşimin çok olur o ilacı var onu kullanıyor çabuk geçiyor..

tsk ederım canlar
ama dun gece yaptıgım gargara fayda etmedı
bakalım eve gecınce karbonat ve seker olayını deneyecegım

yaa su bahar yorgunlugumudur nedır ama artık cok etkılemeye basladı benı
sureklı bır uyku halı
ve eklemlerımın dokulmesı ılıklerım bosalıyor neredeyse
yaz gelsın bu durum benı cok etkılıyor sanırım
ya da ben cok yorgunum cıkıyor bunlar benden yavas yavas

kızlar dark gelmiyor kaç gündür dün 23 nisandı bugün onlara tatil olması gerekmiyormu..
juli desen oda eskisi gibi değil işden çıkarılanlar olmuş işi yoğunlaşmış
kızlar gelin arada yahu gece mece iki döktürüverin şuraya..:)) özletmeyin kendinizi...

günaydın anneler..kalimero cnm geçmiş olsun..ben de bilmiyorum ne yapılır..
denizcim deniz diş çıkarmadan önce nokta nokta beyazklıklar olmuşmuydu diş yerinde..3-4 gündür böyleydi..bugün alt ortalardan biri sanki biraz işaret verir gibi..hafif yarılöma var ama diş görünmüyor..çıkacak yakında sanırım..

dün ve evelsi gün tuna gaz sancısı çekti yine..malesefki son çare fitil verdim...komşular geldi ağlamasdına yani..hele dün akşam...şimdi iyi gibi..mamasını yedirmeye çalışıyorum ama herzaman ki gibi bitiremedik mide gazını çıkarömaya çalışıyoruz..

dün gece 2,5 ta uyandım emzirdim..sonra neden bilmiyorum ama korktum..sanırım son günlerin sıkıntısı içime ata ata gece açığa çıktı..ilk defa yalnızlıktan çok korktum..ki 13 ayın 11 ayı ı eşim yokken 9 ayını da kimse yokken geçirdim..belki de dışa vurumdur..okumadığım dua kalmadı...iyi ki dualar var..

herkese bakamadım kızlar bir ara bakarım...sevgiler:))

dilokscum geçmiş olsun tuna beye ve dişiniz inşallah hıyırlı olsun

sen gene cesaretli bi kadınsın
ben bu kadar uzun süre hatta 1 ay bile yanlız kalmazdım
seni bu konuda tebrik ediyorum ve her zaman takdir ediyorum
az kaldı sık dişini sende rahat edeceksin allahın izniyle

dilekcim geçmiş olsun tunacığıma ve sana, bende evlenmeden önce uzun yıllar yalnız yaşadım normalde korkmam ama arasıra senin gibi olurdum, iyi yapmışsın dua etmekle bende öyle yapardım allah kolaylık versin,
diş çıkarmadan üç hafta kadar önce beyazlıklar belirmişti dediğin gibi, ama sonra bir ara kayboldu falan çıkmasıda birdenbire oldu zaten, huysuzluk tavan yaptı, yanaklar ateş gibi ve kıpkırmızı idi, tunanında yakın sanki dişi hadi kolay gelsin,

nazlıcım teşekkür ederim canım,
yüzüstünden nasıl döndüğünü göremedim çok üzgünüm( bir dahada yapmadı zaten serseri,
benimkide seninkiler gibi tırtıl hareketiyle ilerliyor yüzüstüyken, dizlerini çekiyor, kafasını uzatıyor, sonra ayaklarına dayanıp kendini ileri ittiriyor, ama burun sürekli gömülü durumda tabii, birde deniz kendini sırtüstü yatarken saat yönünde çeviriyor bazen yatağa yanıma alıyorum azcık dalıp uyanıyorum bakıyorumki kafa olması gereken yerde ayak var:))

günaydınn şekerler:) sabahtan itibaren yazdıklarınızı okudum,yine hastalıklar var sanıırm,geçmiş olsun arkadaşlar.
diloksçum ilk inciniz hayırlı olsun :)

dilokscum geçmiş olsun oğluşuna..
Allah sanada kolaylık versin yine iyi altından kalkmışın okadar ay.. tayin durumunuzda varmış taşınma işinde de kolay gelsin.. valla çoğu zaman benide dualar ayakta tutuyor.. aklıma gelen her duayı okuyorum...en çokta ayetel kürsiyi.. bizimde bu sene vardı tayin durumu bebeklerden dolayı iptal hakkımızı kullandık.. seneye bizde doğuya gieceğiz bakalım nere düşerse kısmetimize..

canım aynısını benimkide yapıyo bizim yatağın ortasına koyuyorum
saat yönünde dönmüş
ama başka numara yok bazende yan dönüyo ama tamamen döndüğünü hiç görmedim :1no2:

kızlar diloks yazınca aklıma geldi,ben hala su bile içirsem sırtını ovalayıp gazını çıkartıyorum.geçen gün bi tanıdık kocaman olmuş o artık,gazını kendi çıkarır,senin çıkarmana gerek yok dedi.sizde çıkarıyormusunuz

saphiracim ben ciakrtmiyrum artik gazini..ilk üc ay canima okudu gaz yüzünden ama sonradan gecti kendiliginden.

simdi ziyadesiyle kendisi cikartiyor..

sağolun kızlar..çok şükür bugünümüze diyerek saphiraya cevap veriyorum..canım rtuna kendi çıkarıyor ama bazen mamasını yerken de tıkandığı oluyor bir seferde bitiremiyor kucağımda gezdiriyorum yada dizlerim üzerine yüz üstü yatırıyorum..ama yemek dışında yapmıyorum..bir de biz mamayı kaşıkla yiyoruz çok hava yutuyor maleseff..

nazlıcım eşin devlet memuru mu..ben düngece saydım da doğduğumdan beri 9 şehirhe yaşadım bu 10 şehir olacak..30 kadar da il gördüm..bizzat gezdiğim..çok güzel ama çok yorucu..umarım doğuda da rahat bir yere düşersiniz...

saphiracım hareketlenmeye başladıktan sonra kendi çıkarmaya başladı, dönmeye falan çalışırken özellikle kendini zorlarken pırt pırt çıkarıyor, bence seninkide çıkarır artık

zeyna yerim ben saat yönünde dönen yiğit beyicokacimcoook

duru okyasnunda gaz problemi yok artık ama ne bileyim biz hala alıyoruz.hatta ben uğraşıp çıkaramazsam yüz üstü yatırıyorum hemen çıkarıyor.acaba bende bırakayım mı artık gaz çıkarmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…