2008 Kasım Anneleri

herkese günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli umarım herkes iyidir, ben biraz yorgunum oğlum hasta kızlar yaa nezle sanırım hapşuruyor,burnu akıyor, dün gece 21.30da yattı gece 00.00 gibi kalktı emdi tekrar yattı peditus falan vermiştim zaten keyfi yerindeydi gece saat 02.00 ağlayarak bir uyandı yavrun ne olduğunu da anlayamadık, saat 03.30a kadar uyuyamadı artık emziriyorum durup durup ağlıyor ama çığlık atıyor böyle acayip bişeydi yaa uyumak istiyor burnu tıkalı nefes alamıyor ağızda da emzik, emziğini de çıkarıyorum bu sefer daha çok ağlıyor, sonra bir kustu kendi üstüne benim üstüme bir de kakasını yaptı ışığı yaktım altını değiştirip yeni pijama giydireyim diye ona da ağlıyor uyumak istiyor ben ışık yakıyorum diye, burnuna serum fizyolojik yapmaya çalışıyorum zaten burnu kaşınıyor yaa iyice kaşınıyor asla dokundurmuyor bağıra çağıra zorla yaptık babasıyla sonra bir de calpol verdim aramıza yatırdım biraz yattı orada sonra yatağına koydum uyudu kaldı yavrum sabaha kadar kalkmadı artık sabah çıkarken uyandı keyfi yerindeydi az önce aradım uyuyormuş, ama nasıl üzüldüm gece anlatamam yaa o daha küçücük diye, bir de ben daha ilk defa karşılaşıyorum allaha şükür doğduğundan beri hiç hastalanmamıştı bugüne kadar arada hapşurur falan yada ateşi biraz yükselir geçerdi,hiç geceleri uykusunu bölecek ağlatacak kadar olmamıştı kucağımda yatarken yüzüme bakıyor süzgün gözlerle masum masum yanaklarıma dokunuyor çok kötü oldum yaa senağlama

saphıracım ben sadece gece yatarken bir de emmeye kalkarsa gece o zaman çıkarıyorum çünkü emip hemen yatıyor yaa rahatsız olmasın diye hemen çıksın diye, onun dışında uzun zamandır hep kendi çıkarıyor

şu gezme konusu can sıkıcı kızlar allah yardımcınız olsun bende bekarken çoook gezdim, üç ayrı ilde çalıştım ama şimdi zor geliyor, en son taşınmamak için evlenene kadar kütahyadaydım bir yere kıpırdamadım, nazlı ve diloks inşallah ikinizinde tayinleri gönlünüze göre olur

beyazcım geçmiiş olsun cnm okurken içim sızladı.benimki de kendi alttan üstten çıkarıyor aslında ama ne bileyim,o tanıdık söyleyene kadar gazını çıkartma işini birgün bırakmam gerektiğini düşünmemiştim sanırım,daha doğrusu unutmuşum galiba.bizde yavaş yavaş bırakalım bari :))

Teşekkür ederim kızlar
denizcim doğru diyorsun tabi allah dermansız dert vermesin ama işte ilk kez başıma böyle birşey gelince çok etkilendim yaa

dilekcim evet devlet memuru eşim..
denizanası sağol inş. kısmetimize iyi bir yer çıkar doğuda bu sene rahatız şimdilik..
beyazmelek geçmiş olsun canım..
kızlar benim misafirn oğlu hastaydı ya oğlanlarda şimdilik bişey yok biraz kaan hapşırıyor ama burnu felan akmıyor öyle bugün ben,m akmaya başladı inş. hasta olmama yada oğlumunki normal bir durumdur..

gecmis olsun beyazmelekcim,butun tikanmasi cok zor oluyor malesef.

benimkiside anlamsiz yere ishal oluyor kafasi atesleniyor ama sonra geciyor.

bu disler baya zorluycak hepimizi sanirim.

dılokcum canım gecmıs olsun tuna oglana
sen cok guclu bır kadınsın senı gercekten takdır edıyorum ve maasallah dıyorum

beyazmelek senın kucuk pasaya da gecmıs olsun canım
ınsan cok uzuluyor ama bu mınıklerde hastalanmadan buyumuyorlar canım yaa

su mekan degısıklıgını cok yasayanlardan bırı de benım
en son evlenmeme 6 ay kala turkıyeye bır yerlestım daha da kıpırdamak ıstemıyorum buradan
cok zor cunku bu gıtgel olayları hele de mılletlerarası olunca duble oluyor

beyaz melekcim çok geçmiş olsun

ben saat gibi dönen veya dönemeyen
bütün bebeleri tek lokmada yutarım

bizim hiç gaz sorunumuz olmadı Allaha bin şükür
o yüzden devam ediyom falan diyip konuya dalamıcam
aman maşallah diyin bundan sonra gelmesin başımıza

tsk ederım arkadaslar

valla benım arızalık derecesınde kıskanc bır kocam var kı
degıl salonumuzda ablasının evınde bıle benım fotom yok
dugun fotolarımızdan bıle vermedı sonucta ablası evlıymıs ve aıle albumune koyarmıs
kocasının taraflarından bırı bakarsa gorurmus mus mus mus...

bense cok severım foto cektırmeyı ve cekmeyı
hatta annemın evındekı fotolarımı bıle kaldırdı ellerıyle sadece odamda kaldı ona da kımse gıremıyor zaten
dusunun keplı resmımı bıle rıca mınnet odamda tutabılıyorum unı dıplomam hatrına yanyana
bu derecede arızalı bır kıskanc koca
laz usagı olunca cok gormuyorum tabıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…