herkese günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli umarım herkes iyidir, ben biraz yorgunum oğlum hasta kızlar yaa nezle sanırım hapşuruyor,burnu akıyor, dün gece 21.30da yattı gece 00.00 gibi kalktı emdi tekrar yattı peditus falan vermiştim zaten keyfi yerindeydi gece saat 02.00 ağlayarak bir uyandı yavrun ne olduğunu da anlayamadık, saat 03.30a kadar uyuyamadı artık emziriyorum durup durup ağlıyor ama çığlık atıyor böyle acayip bişeydi yaa uyumak istiyor burnu tıkalı nefes alamıyor ağızda da emzik, emziğini de çıkarıyorum bu sefer daha çok ağlıyor, sonra bir kustu kendi üstüne benim üstüme bir de kakasını yaptı ışığı yaktım altını değiştirip yeni pijama giydireyim diye ona da ağlıyor uyumak istiyor ben ışık yakıyorum diye, burnuna serum fizyolojik yapmaya çalışıyorum zaten burnu kaşınıyor yaa iyice kaşınıyor asla dokundurmuyor bağıra çağıra zorla yaptık babasıyla sonra bir de calpol verdim aramıza yatırdım biraz yattı orada sonra yatağına koydum uyudu kaldı yavrum sabaha kadar kalkmadı artık sabah çıkarken uyandı keyfi yerindeydi az önce aradım uyuyormuş, ama nasıl üzüldüm gece anlatamam yaa o daha küçücük diye, bir de ben daha ilk defa karşılaşıyorum allaha şükür doğduğundan beri hiç hastalanmamıştı bugüne kadar arada hapşurur falan yada ateşi biraz yükselir geçerdi,hiç geceleri uykusunu bölecek ağlatacak kadar olmamıştı kucağımda yatarken yüzüme bakıyor süzgün gözlerle masum masum yanaklarıma dokunuyor çok kötü oldum yaa senağlama