2008 Kasım Anneleri

ben para çekmeye gittim öğlen..karşı komşuma bıraktım rüzgar vardı götürmek istemedim..40 dakika sürdü..ne yapacağı belli olmuyor..canım sıkılıyor bu duruma ya neyse..

ya ikindid de verdiğim yoğurdu gaz sorununa karşın öğlen verdim..tüm düzen bozuldu ne zaman acıktığını anlayamıyorum..uykusunu da uymadı..sizi ne zaman veriyrsunuz kızlar yoğurdu

ya nazlı meleğin avatarından aklıma geldi bari dedim bilgisayarımdan gözatla yüklememe izin vermiyor resmin url adresini gireyim dedim, gitterfy'den hazırladım bende onu girince de site yönetiminden mesaj var geçersiz dosya tipi diyor offf anlamadım bu işi yaa :çok üzgünüm:

sabah emmezse 9 gibi mama 10 kadar yer uyurdu..
2 saat sonra meyve veya suyu ite kaka
2,5-3,5 arası muhallebi..2 saate yakın uyur..
5,5-6 gibi yoğurt yerdi..uyumazdı..7,5-8 gibi mama zorla tabi....uykumuz yaklaşır...ıkın sıkın falan filann ..çoğunlukla emerek 9,5-10 gibi uyurdu..

mamasını bitirmedği zaman uykuya geçerken emziriyorum uyuyana kadar..

bu düzen daha iyi sanırım..ne dersi,nizzzzzzzz

uzun bi aradan sonra merhaba günlerdir pek uğrayamıyorumçok özledim sizi bakalım beni soran merak eden olmuş muD
şaka bi yana çok yorgunum dün akşam misafirlerim vardı bugünde işe gitmedim evdeustalrım var kalorifer boruları değişiyor ev kartonpiyer yapılacak boya badana offff napcam ben yaaaa neyse allahtan teyzem var o yapacak temziliğimi ahh annecim yanımda olsaydı böle olur muydum dur bakalım nelre konuşulmuş gerçi bende dahil bahar girdikçe uğramaz oldu buralara

kızlar slm moralim inanılmaz bozuk annemde kalıodum biliosunuz en son pazar eve gittik ardayı yıkadık biz yıkandık tekrar anneme geldim sizede yazmıştım perşembe artık evimize dönelim dedim apartmandan yukarı çıktık kapıyı tam açıcaktım bi baktım kilit elimde kaldı kucağımda da arda hemen ömeri çağırdım yukarı ömerrrr koş gel dedim ömer geldi kapıyı açmamızla bir şok eve hırsız girmiş senağlama koskoca plazma notebook altınlarımız saatlerimiz herşeyimizi almışlar bütün ev altüst olmuş oğluşumun kıyafetlerini dağıtıp dağıtıp üstüne basmışlar moralim inanılmaz bozuk alyansıma kadar almışlar pislikler annemleri aradım hemen gelin die polisler geldi parmak izi falan bulamadılar giden gitti dediler evi temizledik tekrar anneme geldik cnm çok sıkkın hiç o eve geri dönmek bile istemiyorum poffff

beyaz melekcim boyut 100 olmayınca geçersiz dosya diyor bende çok uğraştım birde urlyi yazarken http ile başlayan ve gifle biteni koy..
birde avatar sayfasında bişey yapmadan çok kalırsa yüklemiyor zamanaşımı diyor yabancı bir şekilde..
bunlara dikkat edersen olur hadi kolay gelsin..
kalimerocum beklyoz bakalım ne zaman kısmet olursa..
kızlar benim kaan oğlanda iyice biberoncu oldu uyurken çok yiyor bu sıpa ya uykuda mızırdanıyor gözünü açmadan biberonu veriyorum hem yiyor hem uyyor.. geceden öyle alıştılar sanırım ama keremde öyle bir istek yok..sadeece o acıktığında uykusuda varsa emerken uyuyor uykuda isteği yok..

sedacım cok gecmıs olsun canım
senı anlıyorum cok zordur ama uzulme
allahtan sız yoktunuz evde bunun ıcın sukret
cana gelecegıne mala gelsın derler ya onun mısalı
allah saglık verır yıne alırsınız canım yaa

allahın belaları bu sıralarda cok kısıden duyuyorum hırsız haberını
sezonu actılar yıne

sağol kalimerocum valla bizde onu diyoruz allahtan biz evde yokken girmişler öle cana geliceğine mala gelsin ama işte kolay alınmıyor bunlar ya insan üzülüyor yinede hepsi devletin suçu insanlarda aç napıcaklar çaresizler dolayısılada hırsızlıklar çoğalıyor

lavinya ve seda hoşgeldiniz..
lavinyacım kolay gelsin işler bitince miss gibi oturusunuz ne güzel..
sedacım çok üzüldüm geçmiş olsun ya ne diyim inşallah bulunur ama parmak izide yok demişin.. sağlık olsun.

annesiyle kuzusunu bir göndereyim dedim

ayy sedacım çok geçiş olsun canım benim yaa üzme canını, hepinizin sağlığı iyi ya önemli olan bu

SEDACIM çok büyük geçmiş olsun canım giden gidiyo gidene değil bıraktığına üzülüyorsun.bıraktığı psikoloji yüzünden evimden eşyalarımdan soğumuştum taşınmayı bile koymuştum kafama günlerce uyku uyuyamamıştım Allah bildiği gibi yapsın hepsini
ben hamileyken girmişti 4 aylıktım ah yaa canım benimseni çok iyianlıyorum çok geçmiş olsun

kızlar selam arkadaşım gitti damladım hemen buraya ufaklığımıda güneşe koydum güneşleniyo badisiyle ayaklaırnı tanıyo
sizler neler yaptınız bi tek sedanın olayını okudum çok kaynatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…