2008 Kasım Anneleri

selamlar ben geldim Adanadayım kızlar,
dün geldik
bu hafta burda kalcaz sonra döncez annemle.

bugünde avm ye gittik Cerenim çok mutlu oluyor kalabalıkta çığlıklar atıyo cadı.
Gitmişken yürütecinide aldım biraz tuzlu oldu ama güzel baya.

sedoşum çok geçmiş olsun canım.,nasıl yicekler çaldıklarını acaba.Çok insan kılıklı var çok

beyqzmelek fotonuz çok tatlı.

herkese günaydın kızlar oğluşumu iyileştridim çok şükür ama ben hasta oldum bu sefer eşim de hasta evdeki halimizi görmeniz lazım koro halinde sümük çekiyoruz önce oğlum sonra ben sonra babamız. soyadımızı değiştirelim sümüklü ailesi yapalım diyorum kaydirigubbakcemile3

darkcım benim oğlum biniyor yürütece ve ben çok memnunum zaten uzun süre bırakmıyoruz içinde ama artık kendi de orayı istiyor çünkü özgürce yürüyebiliyor

günaydin fistiklar aksam niye yezismadiniz bea,hicbisi yok sayfada..

kocise biraktim böcügü 4 kiz arkadas ciktik disariya önce bi cafede oturduk deniz kenari

kalabalik püfür püfür temiz hava ayyy nasil ihtiyacim varmiss orda anladim.

9,30 gibi döndüm ben kizlar kaldilar cünkü 10`dan sonra cafe bar oluyordu canli müzikte vardi ama

benim evdeki pasalarin uyku vakti gelisti birde ilk defa bu kadar uzun kaldi pasam babasiyla

icin hep tedirgindi.bu huyum hic iyi diil ama ben kendimden baskasina co kzor güvenirim.

neyseki sorunsuz atlattik..hee bu arada babasiyla oglumda alisveris yapmislar kuzucuga kocaman bir

oyun halisi almis babasi üzerinde ayna tirtil filan var bizimki bayildi bayildiii

çilekcim çok iyi olmuş yaa benim de çok ihtiyacım var valla şöyle deniz kenarı bir yere gitmeyi çok özledim bir tatile girseydik hayırlısıyla :Saruboceq:

akşam hiç birşey yazmamışlar ama bir yandan da iyi olmuş çok kolay okudum geçmişi kaydirigubbakcemile3

günaydın

23 nisan da havanın kötü olmasından dolayı ertelenen gösteriler bugün yapılacak burda ,stada gitcez kızımla biraz eğlence seyredip gelicez ,eeee millet napıyonuz bakim

kızlar herkeze merhaba geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir değilse hastalara şifa ,dertlilere deva,borçlulara eda versin Allah :Saruboceq:
merkez müftüsü gibiyim mübarek dua ile açılış yapıyım dedimalkisalkisalkis

günaydın

23 nisan da havanın kötü olmasından dolayı ertelenen gösteriler bugün yapılacak burda ,stada gitcez kızımla biraz eğlence seyredip gelicez ,eeee millet napıyonuz bakim

SİZE İYİ BAYRAMLAR Bİ TANE DE BAYRAK AL KIZINA SALLASIN ELİNDE

BEN BU İŞTEN BIKTIM ARTIK GÜZELİM TATİLLER BİLE BURADA GEÇİYOR YAZ TATİLİNİ İPLE ÇEKİYORUM VALLA:smiley-cool:

SANA MERHABA CANIM BENİM HOŞGELDİN HAKKATEN NOLDU SANA ERDİN Mİ KIZ :1ninca:

hosgeldin polipe eylül..benim lokum uyuyor bende ona corba yapiyorum hava yine co kgüzel.ögleden sonra gezmeye gidelim ogluslaaa,cocuk oturdumu koltuguna agliyorsa bile kesiyor hemen biliyor cikicagini.

amiiiiiiiiiin

çilekçim bi de bana yapsan bi case sıcacık bir çorba..tavuk sulu şehriye tercihimdir..

eylül çık canım..o böceği gördüm bugün..yirim onuu

beyaz melek yazın ne kadar iznin var canım..dersaneleri bilmiyorum nasıl yapıyırlar..neyse az kaldı sabret..

mmfcim cok iyi geldi inanki arada yapmak lazim..

dilosum ben tavuk sulu tahil corbasi yapiyorum simdi sehriyeyi dün yedik:)

ama sana yaparim bi kase kap gel tuna oglani hadii..

beyaz melek erdimmi kafayımı yedim bilemiycem.çilek yaptığın kaçamağı okurken aya çıkmışın gibi okudum walla daha ben yarım saat bile bırakamadım paşamı kimseye ahh ahh ne süper olurdu 6 aydır kuaföre bile gitmedim tazmanya şeytanı gibi geziyom ortaokuldan beri ilk defa kendi saç rengimi kullanıyom:bbo:

canım normal branş öğretmenlerinin 1ay oluyor izni genelde ama ben rehber öğretmen olduğum için tercih döneminde çalışıyorum yani 15gün falan oluyor sonra tercihlerden sonra belki verirlerse bir hafta 10 gün daha veiryorlar genellikle o dershanesine göre değişiyor artık, ama ben yaza bu dershaneden ayrılmayı planlıyorum yeni anlaşacağım yerde eğer tercih zamanı maaş vermeyecekse çalışmayacağım madem para almıyorum bari doya doya tatilimi yapayım yok maaşı başlatırız derlerse o zaman gelirim tercihlere ama bu dershanede kalmak istemiyorum

babasiyla yürüyüse filan gidiyorlardi ama o zaman arabada uyuyordu benim lokum,simdi ilk defa böyle uyanik birakinca sanki bi tarafim yarim gibi oldu.hatta elim ayagimi koycak yer bulamadim:) ilginc bi duygu yaaa...

karsilastigimizda nasil suratina bana getiriyor salya sümük nevarsa suratima sildi sanki beni kokluyormus gibi yapti icimi eritiyor bu sipa benim.

bence bi dene bakalim birakmayi yarim saatten bisiy cikmazki.

pişşşşşttttttttttttt ben düştüm

napıyonuz bakim naniknanik

bizim evde hummalı bi temizlik var valla ben bişi yapmıyom ama ayakta dolanmaktan yoruldum

kendi evimde nereye girsem fazlalık gibi oldum

aman neyse en azından mis gibi kokcak evim 1-2 gün

şansımada hava çok güzel

çilekçim iyi yapmışsın kuzum insanın açılmaya ihtiyacı var

günaydın kızlar

bende bugün bir ilk yaşadım sayılır, sabah kuşum 8 gibi uyandı ama ben gözümü açamıyorum, babası mama yapmış yememiş falan neyse, babamız bakmış acil bir işi yok işe gitmemiş oğluşu giydirip çıkarmış saat 9 gibi, bir uyandım saat 10 ve oğluşum yok anladım tabi babayla çıktıklarını ama hep onun sesine uyandığından olsa gerek kötü oldum, aradım geldiler, kahvaltı yaptık sonra ikiside uyudular:))) canlarım benim,

çilek sanada iyi olmuş canım, arada yapmak lazım, ben zaten işe giderken bıraktığım için başka zaman bırakmak istemiyorum, yoksa babaannemiz bırak gidin gezin diyor hep

zeyna gülü güle kirlet canım evini, keşke kirlenmese dimi:))

polipe hoşgeldin canım,

diloks, mmmf, beyazmelek bunlar sizea.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…