2008 Kasım Anneleri

5 aylık olduk bugün hihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::teytey:alkisalkisalkis

Kızlar ya benim kızım canı sıkılınca bazende emerken kulağının üstündeki saçlarını çekiyor hemde öyle kuvvetli şekilde acımıyor herhalde .1 haftadır yapıyor normalmi acaba niye yapıyor anlamadım

kızlar abisinin yatağında dümdüz yatıyo ayaklarıda çıplak yüzüstü dönmeye çalışıyo aferin benimpaşama sizi geriden takip ediyo ama napalım mikroskobiğiz biz:)))))))

mmmfcim mikroskobik olur mu hiç benimki mikroskobik değildi de noluyor iki uğraşıyor poposunu kaldırmak için baktı olmuyorsa hiiiiç uğraşmıyor tembel tenekem

Benimki dönerken patetes gibi yuvarlanıyor yeni yeni başladı ama kolu altta kalıyor incinecek diye korkuyorum.Dün kıt diye ses geldi kolundan çok korktum ama ağlamadı veya ben yanlış anladım.

1 haftadırda saçlarını yolmaya başladı hiçte acımıyor saçları emerken bile saçlarını yoluyor ne iştir anlamadım

ay selam ,dün bugün hiç fırsat bulamadım girmeye valla ,dün 23 nisandı eşim izinliydi gezmeledeydik ,bugünde lelal cim geldi kızı duru ile oturduk sohbet muhabbet ,1 saat kadar önce kaçtı..bende yemek koydum ocağa buraya bi uğrıyım dedim ..

canımcım acımıyor heralde csaçları acısa ağlar yapmaz belki bir daha, öyle diyorum ama bernimki de tırnaklarıyla elini yüzünü yaralıyor acıdığı için ağlıyor bir daha yapmaz artık diyorum hooop tekrar başlıyor demekki acısa da farketmiyor onlar için bir zaman sonra unutuyorlar

bi göz attım aklımda kaldığınca
mmf
canım maşallah mikroskobik oğluma yerim onun nazar boncuğu gözlerini
elifsevdemaşallah senin üzümde çok tatlı
dilokscum canım incileriniz hayırlı olsun kızlra katılıyorum çok takdir edilecek bi insansın canım
sedacım canım geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum ama cana geleceğine mala gelsin
seyrasizinde 5.ayınız kutlu olsun
ya benim kız tam bi şebek oldu yere battaniye atıyorum el kol hiç durmuyor benim fıstıkta ağzıyla acayip sesler çıkarıyor

LAVıŞCıM,SERACIM,BANLIII MMMF KAFAM HOŞGELDıNıZ
CISTAK CISTAK
SANADA ıYı GEZMELER ÇıLEĞıMMM
EVDEYıM UYKUM VAR HUYSUZUM HER AN ADAMA SARABıLıRıM
ÇOK GEÇMıŞ OLSUN SEDOŞCUM
DEDıĞıN GıBı ıNSANLAR AÇ
AMA BıR ıNSANIN ALIN TERı ıLE ALDIĞINI NASIL GÖNÜLLERı EL VERıP ALIRLAR ANLAMIŞ DEĞıLıM
MAŞALLAH KUZULARAAA
AHHH NE GÜZEL NELER KAYNATMIŞSINIZDIR KıM BıLıR ANLATSANA KIZ ACCIK
BıZ NE ZAMAN GÖRÜŞCEZKı fisfisfis

burdayım şeker prematüre annelerinde dolaşıyodum burda kimseyi bulamayınca
nazlımelekcim ne günler geçirdik dimi çok şükür valla Allaha ne kadar şükretsek azdır
tosun paşam benim yaa gidiimde mıncıriim şunu

ayyyy sedaaa canım ya şimdi gördüm çok geçmiş olsun allah belalarını versin pislikler ...ay çok sinirlendim yaa offf ..üzülme arkadaşım ..

foto çektik te benim makina eşimdeydi şirkete götürmüş ,lelalin makine ile çektik bana yollıcak bende koyarım o zaman..

kesin çekiştirmişlerdir mmmfçim..kulakların çınlamadı mı..kimbilir neler konuştular..
ay kıskandım vallahi..ne güzel buluşmuşlar..ilerde belki ben de buradan bir birileriyle rastlaşırım

ay yok valla hiç sizden bahsetmedik bi arkadaş daha vardı 3 bebe ,onlarla uğraşmaktan size fırsat kalmadı vallah..ama lelal pazar günü döneceği için evine, kk ya girersen kızlara selam söle dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…