2008 Kasım Anneleri

ev isi kadar nankör bisiy tanimam üstüne..bu ne ya ben süpürüp siliyorum bi gün sonra yine ayni puffff

zeynacik güle güle kirletin :)))

benim lokuma mama sandalyesi aldim ikeadan cok basit bis cünkü tr`de annanesi almis gitmemize 1 ay kaldi burdada onca para vermekistemedim.görseniz bizimki cok sevdi önünde masasida var aman ne sebeklikle yapiyor bize..birde hafif yüksekte oturuyorya kendine güvenimi geldi nee,acayip mutlu oldu kuzucum.

selamlar,
polipe hoşgeldin canım..
zeynacım güle güle kirlet evini..
maytabım bazen bende bizimkilerin eski minyatür resimlerine bakıp ne kadar yol katetmişiz diyorum... artık minik tosun paşa oldular minyatürlükten normal boyutlara geçiş yaptılar..:))
çilekcim iyi yapmışın arada öyle değişiklik lazım gerçekten...
denizanası sizinkilerde gezintiyle başlamış güne iyi olmuş oğluşunada sanada..
afiyet olsun maytabım..
bende oğluşlara iki elmayı rendeledim verdim.. uyuttum..
sabahta yumurtayı peyniri pekmezi güzel yediler minik olkmaları nasıl şaır şupur yiyorlar ya büyüdüklerini belli ediyorlar artık...
kızlar kerem oğlan bana çak beşlik yapıyor birgün eli öyle açık havada çak beşlik dedim çok güldü sürekli yapa yapa el artık havada bekliyor..
kaan oğlanda bugün uyurken heni züğürt ağadaki dede vardı ya kulaklarına değip ben karı isterem diyordu ya benim oğlanda uyurken aynen öyle yapıyordu.. bir iki gün öncede içini yolmuş kanatmış endişelenecek bir urum yoktur değilmi şimdilik sağlığı yerinde.. diğer forumda okumuştum diş çıkarırken kulaklarıyla oynarlarmış inşallah buda öyledir..
çilekcim mama sandalyenizi güle güle kullanın..

güle güle kullanın mama sandalyenizi
bizde istedik ama almıcaz
evde durduğumuz mu var
dursakta baba kucağı yetiyo benim paşama

aman çilek valla ev işi nankör dediğin gibi
yarın bak gene aynı
bıktım valla

nazlicim senin sebekelrde cok fena yaa,oy oy ikisini birden yerim ben onlarin.

dilos sana cvp yazdim ek gida bolumune bi bak istersen.

kızlaarr..hava çok güzel..ama bizim burada hep rüzgar var..dışarı çıkabilirim bugün...bir iki kıyafet bakmak istiyorum..cıvıl cıvıl..

çilekçim bakıyorum hemen..

mmmf ohh yarasın paşama..

nazlı o kahvaltı için anlattıklarını sade mi veriyorsun yoka mamanın içine mi katıyorsun canım yaa..bi aydınlat şu kulu:)

denizcim ohh eşin ne güzel yapabiliyor..ben eşim için çok üzlüyorum..izne geldiğinde hadi bir iki şeyi sen yap diyorum..adam hayatında bebek tutmamış..neyi nasıl yapacağını bilmiyor..halbuki bana yardımı olmasını çok isterdim..bir kere ona bıraktım ablamın doğumu için hast. gittim..1 saat..geldiğim de tuna ağlıyor eşim bitmiş durumdaydı...ne yapacağını bilemiyor..

zeynoşş ne güzel mis gibi ev ..bayılırım temizliğe.bende çamaşır as topla bulaşık yıka yerşeştir..yemek yap ye...hiç derin iş yapamıyorum ne zamandır.

sağol çilekcim bu gidişle dahada fena olacak bu canavarlar..:))
dilekcim bazen biberon mamasının içine bir tatlı kaşığı peynir yarım yumurta ve 4-5 tane cicibebe büsküvisi koyup öyle kaşıkla veriyorum uykuları varsa bazende bu daha çok oluyor sabah biri bende diğeri babada ağızlarına minik lokmalar halinde küçük ekmekbiraz peynir biraz yumurta biraz pekmez ayrı ayrı veriyorum aynı bizim gibi kahvaltı ediyorlar işde ekmekle birde hemen bitirip tekrar istiyorlarmı çok hoşumuza gidiyor.. benimkiler pütürlü şeylere ekmeği dönderip yemeye çoktan alıştılar yani.. akşamlarıda gündüz eşim olmadığı için evde akşamda bizmle yemekte ne varsa mesela dün patatesli tavuk ve pırasa vardı biraz patates biraz zilmiş tavuk biraz pırasanın suyundan yediler yine.. yemekten öncede onlar için yaptığım yoğurt çorbasını içmişlerdi..

yoğurt çorbasını ilk yaptığımda yemediler kalanı buzluğa koymuştum dün çıkardım aç olmaları gerekiyor yemeleri için biraz toklarsa yemiyorlar bazen öğün atlamasın diye yarı tokken veriyordum şimdi acıktılarmı yiyorlar güzelce...

ya bnede mama sandalyesi almak istiyorum şimdilik yemek yerken bebek arabasını mutfağa götüryorum onun içine oturtuyorum ama orada bile sıkılıyor oturmak istemiyor geçenlerde bir restauranta gittik orada mama sandalyesine oturttu garsonlar ama oturmak istemedi biraz duruyor sonra sıkılıyor kucağımızda oturunca sorun yok o yüzden almaya çekiniyorum kullanmazsa diye ne yapsamki

hatunklar çilek ikeadan mama sandalyes aldım diyince eşime söledim bizimde aklımızdaydı ikeadan almak eşimde hadi dedi gittik tam bizimmuffağa göre ufak bişi pek iyi bişey değil ama olsun ne kadar oturcakki
yarın sabah adam gibi sofraya oturcak diye çok hoşumuza gitti

mmmf, çilek, güle güle kullanın mama sandalyesini, kaça aldınız birde resim koyarsanız sevinirim, bizde almadıkta daha , çilek oyun halınızıda güle güle kullansın denizciğim, onun resminide istiyorum:)) zahmet olmazsa tabii

[/URL][/IMG]

brnimki bu canım 27 milyona aldım sadece sofraya otururken alıcaz yanımıza öyle büyük bişey istemedik çünkü büyük oğluma heves edip en iyisinden aldırmıştık dedesine 5 dk oturmadı içinde oda çalındı zaten

dilekcim eşim ilkenin herşeyiyle ilgilenebiliyor, hiç gözüm arkada kalmıyor, ben işe giderken çıkıyorum oğluş uyanıyor, babası mamasını yediriyor, altını değiştiriyor, üstünü giydirip babaanesine götürüyor, ama ilkeye kadar hiç bir bebeği kucağına almamıştı, senin eşinde daha çok birlikte olsa yapar herşeyinide ne yazıkki şimdi uzakta, inşallah tez zamanda doya doya birlikte vakit geçirebilirsiniz,

kızlar biz bugün oğluşum dışarıya çıkardık, canikom bir güzel temiz hava aldı, size bişii soracam bebişlerinize güneş kremine başladınızmı, ben daha başlamadım ama başlamak gerekiyor, hangi markayı kullanacaksınız?

mmmf sağol canım bunu biliyorum karpiye gittiğimizde bundan vardıda benimki oturmayı becerememişti ve sevmemişti iki dakika bile oturmadı nedense

güle güle kullanın fiyatıda iyiymiş senin paşada sevmişş, yesin yesin kocaman olsun:)))

merhaba kasım anneleri ,
geçen hafta sonu bebeğimin kontrolü vardı, doktorumuz nihayet meyve suyu ve pürelerine başlayabileceğimi söyledi, gerçi bi süredir başlamıştım ben zaten...özellikle meyve pürelerini ve kaşık mamalarını(tahıllı pirinçli, muhallebi vs.)verirken yatırmamam gerektiğini ve bir mama sandalyesi kullanmam gerektiğini söyledi...bebeğim doğmadan bi sleeper almıştım, bilirsiniz dondolinonun bi çeşidi elektrikli...önünde mama tablası var ama masa seviyesine yükselmiyo, onu kullanırım diyordum ama doktor masa seviyesinde olmasının iyi olacağını hatta artık öğünlerde uyanıksa yemek biz yemek yerken bizimle oturmasını söyledi...

ayy çok uzattım galiba, yani şimdi mama sandalyesi bakıyorum bi kaç gün içinde karar verip alıcam, sizler aldınız mı? konuyla ilgili önerilerinizi yazarsanız sevinirim...chicco poly macig düşünüyorum ama kararsızım...alıp kullanan var mı?
sevgiler

selamlar ya kmseyi yakalayamıyorum ben galiba
bugün annem dışardaydı gelene kadar cerenle ilgilendim sonra kızkardeşimle aşışverişe çıktım bikaçşey aldım kendime iyi geldi:)

Slm Şekerler ben ogÜnden sonra eve gıdemedım hıÇte gıdesım yok annemde ablamda dayımlarda gÖrÜmcemde takılıyorum Şuan gÖrÜmcemdeyım maldan zıyade psıkolojımı nasıl dÜzeltırım kara kara onu dÜŞÜnÜyorum eŞımınde uykusu aĞır bıŞey duyduĞumda adamı kaldıramıyorum bızı alsalar yanından adam duymaz uykusu o kadar aĞır napıcam bılmıorum pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…