2008 Kasım Anneleri

mrb herkeze böcekle ugrasiyordum amma huysuz bu oglan yaa,ne yapsam mutlu olmuyor birde yalandan dudak kivirma ögrenmis habire onu yapiyor bana..

dilekcim bizim disimiz henüz seffaf denizanacigimin dedigi gibi.daha dün cikti zaten heralde bikac gün icinde beyazlasir.yalniz yanindakilerde patlamak üzere:)

Canım çalışmaya başladığımdan beri benim bebiş de sinirli ve huysuz oldu.Diş falan gözükmüyo.Emmiyor, sütümü sağıp veriyorum.Bebeklerin zaman zaman huyları değişiyo galiba.

merhaba kızlar
zor ve çok yorucu bir hafta sonunu bitirdim hiç dinlenemedim malum tam 8 kişi yatılı misafirim vardı 3 gündür yemek yapmaktan canım çıktı allahtan bulaşık makineleri var yoksa ne yapardım aslında yardım ettiler ama ev sahibi olunca hiç oturamıyorsun
hiç giremedim sizleri özledim geçmişe bi bakayım dedim ama sonra gözüm yemedi bir ara okurum artık
umarım herkes iyidir bebişlerde ...bakıyorum inciler çıkmaya başlamış bizde belirtiler çok ama hala diş yok çok huysuz her şeyi ısırıyor elimi zorla çekip ağzına götürüyor bir iki gündür calgel sürüyorum biraz rahatladı gibi ama gündüz neredeyse hiç emmiyor çok üzülüyorum uyku arasında veriyorum birazcık emiyor
ben çok yoruldum ama oğluşun keyfi yerindeydi kalabalığı çok seviyor bir göreceksiniz evde 8 çocuk bir ona bakıyor bir diğerine nasıl kahkahalar atıyor anlatamam çok mutluydu onu öyle görünce bende mutlu oldum
benimde sıkıntım oğluş hiç çorba içmiyor denemediğim çorba çeşidi kalmadı yemiyor tatlı şeylere ise bayılıyor milupanın hazır çorbalarını aldım bakalım onu yiyecek mi

denizanası canım bende hem devit 4 damla hemde supravit kullanıyorum oda yarım ölçek akşam 6da mamalarına katılıyor..son kontrolümüzde supravit bitmişti onuda yazdı devitede devam .. biz hastaneden çıktığımızdan beri ikisinide kullanıyoruz 6 aydır yani.. keremin bıngıldağı setleşmiş sayılır.. kaanınki yumuşak biraz onun için kullanıyoruz biz galiba.. genelde bir sene kullanılıyormuş öyle okudum bir yerde..
ecemin misafiri atlatmışın gözünaydın..

benim kızda da iştahsızlık var.daha önce yediği bi çok şeyi reddediyor ..üzülüyorum valla ,yoksa hiç yemiycekmi diye ,güya erken alıştırın reddetmez diyorlardı..alıştırdık ne oldu şimdi de istemiyor,değişik tatlar deniyorum yok mümkün değil..bir iki kaşıktan sonrasını almıyor..offf napıcam ben..ya hiç yemesse ..

sağol nazlı melek atlattım şükür
bizede hacettepede polivit vermişti doktorumuz 1 yıl bunu kullanacaksınız demişti geçen ay kontrole gittiğimizde neden devit vermediniz deyince bunun içindede var demişti ama sonra devitle kan damlası yazdı ilacımız bitmişti ama kesinlikle ikisini birden verme dedi yani hem devit3 hemde poliviti seninki neden ikisinede devam ettirdiki acaba...

yer canım merak etme belki diş sıkıntısı vardır benimkide bir ara hiç yemiyordu ama hiç ısrar etmedim şimdi yine yemeye başladı ama benim oğluşta hiç çorba içmiyor ona çok sıkılıyorum

mmmf senin oğluşta çorba içmiyordu değilmi bende ne yaptıysam 2-3 kaşıktan fazla yemedi bakalım bu gün milupanın çorbasını aldım onu deneyeceğim inşallah içer sen denedin mi

milupanın çorbasını içti canım hemde severek
bugün gene kavga dövüş zorla içti bikaç kaşık
ama drumuz önermedi çok hazır çorbaları kendin yap daha sağlıklı dedi ama ne denediisem yemedi mikroskobik
bugün bi değişik bu kuzu yaa huzursuz ve sıcak ateşine bakıyorum 36.6 normal ama anlamadım yaa inşallah hasta masta olmaz

Sekam kızlar nöbetçiyim bugün prensesimden gün boyunca ayrı kaldığım ilk gün.Annem yanında içim rahat ama özledim tosunumu.
4 saatte bir süt sağıyorum inşallah azalmaz sütüm.Ek gıdaya tam başlayamadım bir düzen oluşturmam lazım.Sizler düzene sokabildinizmi

ay kızlar çok sevinçliyim yaa benim dondurucudaki sütleri içmiyoduya bu sıpa hepsini çıkardım çöpe atrıcaktım sonra tekrar koydum kıyamadım bitane çıakrdım salındı 120cc yaptım içine de 1 bebe bisküvisi attım içti hatta bi ara biberon ağzını ayarlamak için çıkarıdm ağzından dötünü yırttı böyle böyle içiricem galba 2 günde bir bi tane içer 15e yakın var 1 ay da bter

mmf sevindim canım anne sütü atılırmı ya yoğurt falan mayalarsın.
Kızlar ya ben burada sağdığım sütleri buzdolabına koyup yarın öğleye doğru dondurucuya koysammı daha iyi olur yoksa burada dondurucuya koyup 1 saatlik yol var 1 saat sonra tekrar evdeki dondurucuyamı koysam.Herhalde öyle soğuk zinciri bozuyorum.En azından buzdolabında normal gözde 48 saat bekliyebiliyor ama 1 saat çantamda kalacak süt poşetlerine koydum.Bozulmaz dimi ya

soğuk tutan poşetler varya onlardan al bence onlarla taşırsın eve kadar işyerinde de buzdolabında tutarsın
canım ben yoğurt mayaladım tutmadı çok kötü oldu çok denedim olmadı

maytabım hadi gözünaydın oh ne güzel anesinin sütünü içmiş mikroskobik paşa..:))
bizde az önce yemek yedik bizimkilere kabak patates havuçlu çorbamsı bir yemek yaptım iki minik kaseye koydum tosbik oğlum kaan bitirdi keremde az bıraktı dibinde..
milupanın gelen aptamil 2 mamasının yarısıyla yoğurt yaptım diğer yarısınıda yarın yapacağım.. 180cclik mamaydı ikiye böldüm..
seyracım süt oda ısısında 24 saat dayanıyor diye biliyorum ben bişey olmaz heralde..

yaa bu havalar ne zaman ısınacak ..her gün diyorum ki yarın çıkacağız...her sabah kapalı bi havada uyanıyoruz..allahtan sonlar bu günlettr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…