- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #27.641
NASI BEZELYE YEMEĞİbenim böcek bezelye yemeğini yaladı yuttu bir kase daha istedi ama vermedim akşama sakladık o hakkını
BİZİM HALA BİŞİMİZ YOK YAAA senağlamadilekcim denizin dişleri ilk çıktığında şeffaf görünüyordu, 5-6 gün sonra beyaz görünmeye başladı,
eylülcüm henüz çok minik biraz büyüsün hemen çekecem, zaten oğlum sırıtık:))
BİZİM ŞEFFAFIDA YOK DİYOM YAmrb herkeze böcekle ugrasiyordum amma huysuz bu oglan yaa,ne yapsam mutlu olmuyor birde yalandan dudak kivirma ögrenmis habire onu yapiyor bana..
dilekcim bizim disimiz henüz seffaf denizanacigimin dedigi gibi.daha dün cikti zaten heralde bikac gün icinde beyazlasir.yalniz yanindakilerde patlamak üzere:)
MİSAFİRLERİNİN GİTMESİNE SEVİNDİM AÇIKCASImerhaba kızlar
zor ve çok yorucu bir hafta sonunu bitirdim hiç dinlenemedim malum tam 8 kişi yatılı misafirim vardı 3 gündür yemek yapmaktan canım çıktı allahtan bulaşık makineleri var yoksa ne yapardım aslında yardım ettiler ama ev sahibi olunca hiç oturamıyorsun
hiç giremedim sizleri özledim geçmişe bi bakayım dedim ama sonra gözüm yemedi bir ara okurum artık
umarım herkes iyidir bebişlerde ...bakıyorum inciler çıkmaya başlamış bizde belirtiler çok ama hala diş yok çok huysuz her şeyi ısırıyor elimi zorla çekip ağzına götürüyor bir iki gündür calgel sürüyorum biraz rahatladı gibi ama gündüz neredeyse hiç emmiyor çok üzülüyorum uyku arasında veriyorum birazcık emiyor
ben çok yoruldum ama oğluşun keyfi yerindeydi kalabalığı çok seviyor bir göreceksiniz evde 8 çocuk bir ona bakıyor bir diğerine nasıl kahkahalar atıyor anlatamam çok mutluydu onu öyle görünce bende mutlu oldum
benimde sıkıntım oğluş hiç çorba içmiyor denemediğim çorba çeşidi kalmadı yemiyor tatlı şeylere ise bayılıyor milupanın hazır çorbalarını aldım bakalım onu yiyecek mi
BENİMKİNDE DE Bİ NUMARA YOK ÜZÜLMEkızlar benim mavi boncuk 25 kasım 2008 doğumlu daha diş miş yok.ama eli ağzında hep.yakınmıdır sizce..
BENİMKİDE İŞTAHSIZ EYLÜLCÜMbenim kızda da iştahsızlık var.daha önce yediği bi çok şeyi reddediyor ..üzülüyorum valla ,yoksa hiç yemiycekmi diye ,güya erken alıştırın reddetmez diyorlardı..alıştırdık ne oldu şimdi de istemiyor,değişik tatlar deniyorum yok mümkün değil..bir iki kaşıktan sonrasını almıyor..offf napıcam ben..ya hiç yemesse ..
MAŞALLAH AZMİNE :hooray:denedim canım 15 gün oldu soğan +lahana denedim 1 kilo verdim fazla olmadı ama adet haftamdı bakalım bu hafta nasıl olacak
BENDE MÜLUPANIN TEKLİ PAKETTEKİ SÜTLÜ SEBZELİ ÇORBASINDAN ALDIM YEDİRDİMmilupanın çorbasını içti canım hemde severek
bugün gene kavga dövüş zorla içti bikaç kaşık
ama drumuz önermedi çok hazır çorbaları kendin yap daha sağlıklı dedi ama ne denediisem yemedi mikroskobik
bugün bi değişik bu kuzu yaa huzursuz ve sıcak ateşine bakıyorum 36.6 normal ama anlamadım yaa inşallah hasta masta olmaz
ÇOK SEVİNDİM CANIMay kızlar çok sevinçliyim yaa benim dondurucudaki sütleri içmiyoduya bu sıpa hepsini çıkardım çöpe atrıcaktım sonra tekrar koydum kıyamadım bitane çıakrdım salındı 120cc yaptım içine de 1 bebe bisküvisi attım içti hatta bi ara biberon ağzını ayarlamak için çıkarıdm ağzından dötünü yırttı böyle böyle içiricem galba 2 günde bir bi tane içer 15e yakın var 1 ay da bter
çalışıyosun şeker yapan varya boşver Allah razı olsun gene kaynanandan
BENDE MÜLUPANIN TEKLı PAKETTEKı SÜTLÜ SEBZELı ÇORBASINDAN ALDIM YEDıRDıM
AMA ALLAH RAZI OLSUN KAYINVALDEM HERGÜN TAZE YAPIYO ONA GEREK KALMADI
NE KADAR OLSA HAZIR ÇORBA DıYO EV GıBı OLMAZ DıYO KIYAMIYO
AMAN BENDE ANA OLCAM TÜÜÜÜ BANA :mymeka:
ÇOK SEVıNDıM CANIM
BAK BıDE O SÜTLERı ŞÖLE DEĞERLENDıREBıLıRSıN
KAHVALTI YAP ONLARDAN
BEBE BıSKÜVıSı PEYNıR PEKMEZ FALAN KARIŞTIR YEDıR
KEŞKE BENıM OLSA ÖLE
YOK BAKTIN SENıNKı ıÇMıYO YOLLA BANA
YALAR YUTURA BENıMKı cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?