2008 Kasım Anneleri

lavinya 5. ayınız kutlu olsun daha nice 5 li 50 li yaşlarını görün inşallah
asorti şarküterilerde var canım keçi peyniri. ben bir gece önceden yiyeceği kadar kısmı kesip suya koyuyorum ki tuzu gitsin.

kızlar dÜde sordum ama bİ daha sorİm dedİm cevap alamadım devİt 3 Ü ne kadar sÜre kullanıcaz bebİŞlere

mersi zeynammm
mmmf keçi peynirini denedin mi yiyo mu ben bulamadım bimde yaa

mmmf bimde var demişti de o bakımdan canım bi de oraya bakiim benn
biz dr tavsiyesiyle bıraktık canım multitabs kullananlara bidaha devit gerekmiyomuş aklınızda bulunsun
keçi peynirinibimden aldım canım geçen kilerede sordum ordada var kahvaltıcılarda da bulabilirsin asortikcim

dişi çıkan bebelerin dişlerinin resimlerini koyun yaaa nolur ..bayılıyorum ben yeni dişi çıkan bebelere..

bende istiyomama daha belli olmaz sanırsam.büyümei lazım dişlerin

bimde varsa keçi peyniri bende alayım bari bim yakın bana..
kızlar az önce milupanında numuneleri geldi...:))
içindekiler;
indirim kuponları
bebek bakım rehberi
organik elma kayısı suyu
küçük boy devam maması aptamil 2
aşı bilgilendirme kartları
ıslak mendi nivea baby
1adet sütlü armutlu muzlu gece maması
2 tane huggies 4 numara bez
1 tane nivea baby pişik kremi ..

bendekilerin aynısı ama bizde devam maması değil çorba vardı

eylülcüm biz de diş çıkarıyoruz ama çıktı diyemiyorum henüz..var ısırıyor elimi tak tak ses çıkıyor..havucu verdim iz çıktı dişinin.ama acaba yukarı mı çıkacak bilmiyorum...
asorti çilek sizin dişler nasıl çıktı..görünüyor mu dişi resmen..anlamadım bu işi.bir haftadır çıkarıyoruz ama daha çıktı deyemiyorum..

sağol canım bilgi için..kusura bakma yeni gördüm mesajını..düşünsem nasıl alacağım bilmiyorum..ama alternatifolsun

kızlar benim oğlanda sinir başladı emerken 3 -5 dk emiyor başlıyor bağırmaya dudaklarını birbirine yapiştırarak kızıyormuş gibi sesler çıkarıyor başlıyor heryeri ısırmaya. Çok sinirli oldu göğsümü istemiyor biraz sinirini yatıştırıyorum gazını çıkarıyorum devam emeye. Ama gazdanmı yoksa dişimi çıkacak anlamadım sizinkilerde de sinir ve huysuzluk varmı varsa hangisinden oluyor????????

diş olabilir canım..benim oğlum uyku sersemi iken emiyor genelde..ayıkken o da olmıyor sinirleniyor..ben de alta ek gıdası veya mama veriyorum..bira uykusu geliyor pışpışlarken emziriyorum...

bizim de dişten huzursuzluğumuz varr..umarım atlatırsınız canım

emzırmek ıcın cebellesıp geldım
pasa ac aslında ama kasıkla yemek ıstıyor emmek ıstemıyor
sanırım dıs sorunu ne adı bılmıyorum ama kasık dısıne soguk degdıgı ıcın mıdır nedır kasık ıstıyor pasam

işallah hepimizin bebişleri dişlerini kolay çıkarırlar (( her dönem ayrı bir sorun gaz hafifledi diş başladı allah hepimize kolaylık bebişlere sağlık versin:Saruboceq:

selam kızlar, oğlumu almaya gitmeden önce bir iki satır yazayım dedim

dilekcim denizin dişleri ilk çıktığında şeffaf görünüyordu, 5-6 gün sonra beyaz görünmeye başladı,

eylülcüm henüz çok minik biraz büyüsün hemen çekecem, zaten oğlum sırıtık:))

asorti bizim doktorumuz 5. ay kontrolünde dvit bitince yenisini almayın dedi, onun yerine supravit verdi ama oğlum tadını bende kokusunu sevmiyorum, bitsin değiştirmesini isteyecem doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…