- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #27.601
kızlar dÜde sordum ama bİ daha sorİm dedİm cevap alamadım devİt 3 Ü ne kadar sÜre kullanıcaz bebİŞlere
mersi zeynammm
mmmf keçi peynirini denedin mi yiyo mu ben bulamadım bimde yaa
biz dr tavsiyesiyle bıraktık canım multitabs kullananlara bidaha devit gerekmiyomuş aklınızda bulunsunmmmf bimde var demişti de o bakımdan canım bi de oraya bakiim benn
dişi çıkan bebelerin dişlerinin resimlerini koyun yaaa nolur ..bayılıyorum ben yeni dişi çıkan bebelere..
bimde varsa keçi peyniri bende alayım bari bim yakın bana..
kızlar az önce milupanında numuneleri geldi...:))
içindekiler;
indirim kuponları
bebek bakım rehberi
organik elma kayısı suyu
küçük boy devam maması aptamil 2
aşı bilgilendirme kartları
ıslak mendi nivea baby
1adet sütlü armutlu muzlu gece maması
2 tane huggies 4 numara bez
1 tane nivea baby pişik kremi ..
dilokscum indirimde sanırım çünkü asıl fiyatı 79du bunun banada arkadaşım söyledi 29falandı diye işte bi koşu gittik 27ye bulduk ama tepsisi yoktu tepsiside ayrıca 15lira g-bidaha gidince onuda alıcaz
oturma kısmı ve 4 ayak olarak aldık montesi çocuk oyuncağı çok kolay babamız içine minder dikişcek mehmetakifde çok sevdi içinde oturmayı kahvaltıda yanımızdaydı baya bişeyler soktum ağzına ekmek eşliğinde şokella bile yedi:))))
kızlar benim oğlanda sinir başladı emerken 3 -5 dk emiyor başlıyor bağırmaya dudaklarını birbirine yapiştırarak kızıyormuş gibi sesler çıkarıyor başlıyor heryeri ısırmaya. Çok sinirli oldu göğsümü istemiyor biraz sinirini yatıştırıyorum gazını çıkarıyorum devam emeye. Ama gazdanmı yoksa dişimi çıkacak anlamadım sizinkilerde de sinir ve huysuzluk varmı varsa hangisinden oluyor????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?