2008 Kasım Anneleri

Günaydin herkeze...saphiracim mmf ve ben aldik ikeadan mama sandalyesi ben önünde tepsisiyle beraber aldim.

cok hafif tasinabilir bisiy bir ay isimizi görsün yeter bize.

nazlicim senden etkileniyorum galiba ben rüyamda ikiz bebeyle dolastim tüm gece:) ayy ne zor diyede icimden geciriyorum habire:)))Allahim sana kolaylik versin arkadasim.

mmfcim acaba dislerden olmasin senin sari pasadaki huysuzluk?kasim bebeleri yavas yavas dislenmeye basliyorlar galiba kokosumdada ayni sorun olabilir.

benim lokum gece iki enfazla 3 saatte bir kalktigi icin aliskinim uykusuzluga galiba.dün gece yine aldim yanima uyuduk ücümüz.ama sabah uyandigimizda benim göbegimde iki minik ayak babasinin kolundada kocaman bir kafa vardi: nasil yattiysa artik ayni kücük adamlar gibiydi.

eskilerde hep öyle der ya diş geç çıkınca daha sağlam olur diye..
şimdiklier 3,5 aylıktan başlıyor çıkarmaya benim en son diş çıkardığını duyduğumda şaşırdığım bebek 3,5 aylıktı..
dişleri kaşımada çok var zaten gündüz iilerde gece huzursuzlar kaç gündür benimde gözlerimden uyku akıyor..
neyse inş. sorunsuz diş çıkarırlar sağlam olur..

hamileyken alinan demir cok cabuk cikartiyor disleri derler hep..kuzenimin bebegi iki aylikken patlatti ilk disini milleti aldi bi korku:) doktorda korkmayin anne cok demir almis ondan demisti.ee bende co kaldim ama bizim yeni cikti:))

günaydınn günaydınnnn
dün akşam kimsecikler yoktu kendi kendime yazdım açıp baktım yine kendi yazdıklarımD
herkesin ortak şikayeti sanırım kızlar benim kızımda pek huysuz asorite benim kızımda gündüz hiç uyumuyor babannesi sırtına bağlıyor geziyorlar evde oda etrafı izleyip görmediği yeni yerleri geziyor kuzum ama allahtan benim kızım geceleri uyuyor gündüz uyumadığı için
birde artık sütümü yetiremiyorum yaaa 3 saate bir 120-130 cc içen kızıma artık 150 cc kesmiyorrrr yaaaaa
veeee kasım ayının en küçük mucizesi olan kızım artık bugün tam 5 aylıkhihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray:alkisalkisalkis:dance:

lavişcimhayırlı olsun canım 5.ayınız nice aylara senelere inşallahj
belkide diştendir hee ağzını sratıma geitiriyo kaç gündür ağzının içi alevtopu gibi
yaa bide benim lokumum su içmiyo tadını hiç sevmiyo süt veriyorum diye önemsemiyorum pek ama gün içinde ıhlamurda içiyo suya ihtiyacıo olurmu acaba
kalktı

sağolun şekerler çileğim ve mmfcim
mmf ya çıksada rahatlayıverseler artık kızım ne bulsa atıyor ağzına dişliğini istemiyor artık yorgan battaniye badysi ne varsa ağzındaaaaa benim kızda sevmiyo pek suyu bende çay kaşığıyla veriyorum yarısı ağzına yarısı dışına dökülüyor yalnızzzz:))))

Sağol canım.Benimkide durmuyo pek.Ben de uzun süreli bırakmak istemiyorum.5 dk falan duruyo.Zararı olur mu acaba?Yeğenlerim için kullandık, bir problem olmadı.

mmf benimkide su icmiyor..onca denedim suyu alinca suratini degisiyor yada cikartiyor.biberondan zaten icmiyorda suluk denedim onuda kabul etmedi.gün icinde emziriyorum meyva suyuda iciyor belki o yüzdendir diycem ama,bazende bardaktan veriyorum kana kana iciyor ama sadece bardaktan iciyor.

yani nasil cözcez bilmiyorum bende ara ara bardakla veriyorum susamissa iciyor biraz.

teşekkür edeiz teyzeleri
agulardan başladıkk,dönmeleri,diş çıkarmaları,emeklemeler 5-6 ay sonrada ayaklanmlaar başlar hepsi ayrı güzel yavaş yavaş hep birlikte büyüyoruzzzz rabbim hepisni göstersin bizeeee

laviş 5. ayınızı kutlarım canım

benim kızım suyu çok seviyor ,ama kendi suluğundan değil biberondan seviyor..bırakmıyor biberonu su içerken ben çekiyorum ağzından,ama bazen boğuluyor,boğazında kalıyor ,1-2 dakika öksürüyor çıkarmak için..o yüzden korkuyorum bende fazla vermiyorum..

slm kızlar

oğluşumun 23 nisan gösterisi vardı
pek bi gururlandım geldim
yavrular nasıl dondular bizki kalın giyindiğimiz halde üşüdük
inşallah hasta olmazlar yaww

çilek kafa yeni inciniz hayırlı olsun
bizimkinden hiç bi belirti yok
şişlik bilem yok
zaten ben fazla demir kullanmadım sanırım geç çıkacak
mmmf'nin dediği gibi geç çıksın sağlam olsun

mmmf kafa geçmiş olsun
çocukların anı anını tutmuyo
merak etme ilaçta kullanıyormuş
ilaç kullanırken bi enfeksyon kapcağını sanmıyorum

lavişcim 5. ayınız kutlu olsun daha nice 5'lere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…