2008 Kasım Anneleri

ben geldimmmmmm
öğlene kadar izin aldım gelmedim kızımla oturduk babannesinde kızıma bugün şehriye çorbası yaptım babannemizin serasından pezik derler burda kara lahana gibi ondan kattım patates havuç şehriye bi güzel pişirdim buharında babannesi 3de yedirecek benden bu kadar bakalım siz neler konuşmuşsunuz

Merhaba şekerler!!a.s.a.s.

Ben dün itibariyle ücresiz izinimi kesip işe başladım.Biraz ani oldu ama eğer şimdi başmasaydım yükselme şansımı kaybedecektim,önüğm açılmışken ben de başladım.oğlusa kayınvalide bakıyor..Ben de 9 da işe geliyorum,12 -1 arası evdeyim.3 e kadar çalışıp tekrar eve gidiyorum..

Siz de ne var ne yok,?

hemen hemen bütün makyaj malzemelerim bitmiss bakimlardainda icinde cok az kalmis.

bir ay sonra gidicemya havalimanindan alayim bari,netten baktimda cok güzel ürünlerde katilmis.

off ben oraya girince cikamiyorumki,ama pasaya babasi bakcak ben rahatca alirim,alirimdaaaaa

hesapladim söyle bi baya tutcak..kayinvalidede olcak yanimizda millete söyler artik pufffffffffffffffffffffffffffffff

ne zor is be kadin olmak.

neydi bu yaaaa 5 dk sürmedi okumam
zeyna ilahi nerden bulursun böle şeyleri güldürdün bizi allahta seni güldürsün:))
elifdem canım işin çok zor kolaylıklar dilerim sanada
kalimero benim kızımda aynı yav sadece kucakta olsun bide bu aralar en sevdiği şey babannesinin sırtı babannesinin sırtında her yeri geziyor kuzum gözler fıldır fıldır vallahiiii

çitoş hoşgeldin canım işe başladın demek hayırlı olsunnn tekrar
çileğim valla ben makyaj yapmayalı bayağı oldu yaklaşık 5 aydır valla offff diyorumki önceden ne kadar boş vaktim varmış eve çıkıp oturduğumda bi bakıyorum saat ya 11 ya 12 zor valla yaaa

çitoscum hayırlı olsun canım işin
çilek kafa bende aynı dertten muzdariptim ama geçen tekin acardan hepsini aldım kocişle biraz tartıştık bu
konuda ama alacağımı aldım yinede

ya ben böyle temel ihtiyaclari aldimmi bir süre gidiyor,ufak tefeklerde göze batmiyor.

subatta alamadim kucagimda bebe bakamadim bile.

selam bayanlar,
bugün gecemiz çok kötüydü oğluşlar hep huzursuzdu yanımızda yatağımızda sabahı ettik ama uyku muyku hakgetire yani.. önce kerem 10 da yatırdım bir kontrole gitiim 15dk sonra uyanık bakınıyor almadım ama sesli konuşma çabalarına girince aldım kaanı uynadırmasın diye uyuttum içerde geri koydum üstekiler tepinmeye başladı bir adam bir kadın var anlayın işde ama evde at koşturuyorlar cilveleşiyorlarmıydınedir keremi yine uyandırdılar baktık olmuyor bende ilk defa cnbcede film vardı izleyim dediydim kociş 12de sen sonunu al filmin ben yatağa alayımda uyutum eyakta uyumayacak dedi gititler filmi bitirdim yattım 1-2 saat sonra kaan acıktı mama yedi kerem zaten yattığımda uyanıktı hala uyusada tilki uykusu sürekli kıpraşıyor dönüyor ağlıyor biraz dalmış tam uyuyacağımderken kaan bey uyandı sonra onu yedirdim oda ille yatak istiyor çünki kucağımda uyuyor yatağında uyumuyor beni istiyor yanımda yatmak için keremi yatağına aldım dalmışken onu koydum aramıza iki kıvrandı uyudu sonra kerem yine kalk sbaha kadar öyle devam etti en sonunda eşim ayağına almış yatakata bir yandan uyuyor bir yandan sallıyor.. sabah 7de bezleri dolmuş değiştir yine uyumadılar keremi ayağıma ben aldmıştım kaanı içeri odaya götürdü biz keremle 9,30 kadar 1,5 saat uyuduk işde..

offff anlatırken bile yoruldum yani.. aynene benimde belim çok ağrıyor iki gündür.. birde diş ağrısı eklendi hadi hayırlısı.. 10da kahvaltı ettik onlara ayırca hazırlamıştım bizimlede yediler az öncede yoğurtlu muhallebi yedirip yatırdım...çorba pişecek onlar ne yapacağım daha karar vermedim..

selam kızlar..2. dişmiz çıkıyor patladı..dün iyiydik bugün de 2. diş huzursuzluğu başladı...

dün gece depremi hissetmedim o an tunayı kollarımda sallıyordum...annem aradı..neyse sonrada uyuyamadım..o kadar korktum ki deprem olacak diye.allahtan sabah oldu..sabahları seviyorum.

şimdi biraz geçmişe bakıyorum fırsat buldukça..mucuukksss

bir de kimse yok kimse bişey yazmıyor diyonuz ama bir öğle arasına gidip geliyorum bir bakıyorum geçmiş yine iki-üç sayfa

ya zeynanın şu güldüren yazısı hangi sayfada kızlar ben de okuyacağım merak ettim

dilekcim maşallah tuna oğlana.. 2, dişte geliyor afferin..
geçimiş olsun valla bende hisstemedim oğlanlara mama hazırlıyordum ayaktaydım eşim hissetmiş tansiyonummu düştü depremmi oldu diye lambaya bakmış söylememeiş gece haberlerinde görünce anladık bizde...

dilokscum dişiniz hayırlı olsun ;

yaw bu kızın ayağında çorap morap durmuyo ,çekip çekip çıkarıyo ,birde bulamıyorum ,koltuk altlarından filan çıkıyo çoraplar:)
ay yemiyo diyodum ya maşşallah biraz önce koca tabak sebze çorbasını kolbastı eşiliğinde ve benim şebekliğim sayesinde yedi bitirdi..

afiyet olsun eylülcüm melis ece hanıma..:))
kızlar az önce bebelactan mesaj geldi aynen yazıyorum..
"gece uykuları 6. aydan sonra düzene girer.bebeğiniz kesintisiz uyuyorsa beslemek için gece uyandırmaya gerek yoktur."ya ne uyuması ne düzeni bu gece yorgunluktan bittim kaç kere yattım kalktım diş huzursuzluğumu yoksa kuduruklukmu bilemedim valla..

buldum zeynacığımın yazısını okudum ve çok güldüm çok güzeldi, özellikle dikkatimi iki şey çekti

1- çılgın bir felsefe hocası olarak, felsefe hocasıyla ilgili olan kısım

2- asgari ücretle ilgili olan kısım, söylemesi ayıp ben de küçücük bir çocukken asgari ücreti aynı şekilde biliyordum bildiğimi sandığım için de kimseye sorup doğrusunu da öğrenmiyordum uzun bir zaman sonra öğrendim hey gidi gençlik hey kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…