2008 Kasım Anneleri

nazlımelekcim oralarda yazanlar bizim küçük fırlamaları kapsamıyor heralde, benim oğlum ilk kırk gün işte 2 saat bir falan kalkıyordu, sonra 3 saatte bir 4 saatte bir derken gece bir kere kalkmaya ya da hiç kalkmamaya başladı, ama işe başladığımdan beri yine geceleri bir yada iki kez kalkıyor, büyüdükçe gece uyanma sayısı artıyor bunun heralde var bir terslik kaydirigubbakcemile3

canım anneme yakın bi yere taşınıyoruz
seneye kızıma annem bakacakda git gel zor olacak diye böyle bi çözüm düşündük
kendi evimizdeyiz şimdi
evi kiraya verip kendimiz de kiracı olcaz
konutkente taşınıyoruz
çayyoluna
aslında çok seviniyorum ben konutkentte büyüdüm kızım da burda büyüyecek inşallah:))
yakın olsak ne güzel olurdu
kayınvalide kaça veriyor evini??

canım baya uzaklaşıyorsun o zaman sen bizden daha tanışamadan giidiceksin anlaşılan neyse sağlık olsun
k.valide evi 500 tl ye veriyor içinide yeni yaptırdı haaa
ZEYNACIM maşallah yiğit efe ye çok yaramaz görünüyo amaa

selaam millet
kıçım şimdi yer gördü,sabahtan beri duru okyansla ilgilenmekten temiziğe girişemedim.yarın da misafirim gelecek.anca ortalığı toparladım,az bişey ütü yaptım.Allahtan akşama yemeğim var,bi de onu düşünmüyorum.kuzucukta uyuyor şimdi uyanmasını istemiyorum,süpürgeyi açamıyorum off,böyle durumlar için evde gırgır bulundurmak lazım galiba.daha ikram hazırlıcam ama o basit.akşamdan ıspanaklı pasta yapayım dedim,buzlukta milföy hamurum var,yarın da onunla börek yapayım tamam.yanına ayrıca ksır,patates salatası gibi şeylerde yapsammı acaba.ne dersiniz.
Zeynacım müthişsiniz maşallah kuzuya

sağolun teyzoşlarıı öperiz sizi

evet öle bi huyumuz var maselef
sadece uykuya geçeceği an takıyo onu ağzına yada uykusu geldiğinde
başka zaman yapmıyo ama
bende bazen elini çekip emzik veriyom
oda bazen atıp parmakla devam ediyor

kız asorti kaynana evi kiraya verirse kendi nerde oturcak
senlemi oturcak yoksa kaydirigubbakcemile3
iyiymiş kira ben geleyim boş kalmasın bari :lepi:

zeynacım çok tatlı bişey bu yaa maşallah, sana çok benziyor

asortie kira hakikaten iyiymiş Ankara daha pahalıdır diye düşünüyordum ben büyük şehirlerde öyle sorunlar oluyor ya malesef

uyanmadan ben gidip bi toz filan alayım bari.toz en sona bırakılır ama napayim şimdi fisfisfis hadi öptüm herkeşi muaaah :)) sonra gelirim yine

biz geldikkkkk
puf diye diye puf olduk ama puf yaani
oğlumun bronşları düzelmiş ama bu seferde kaçınılmaz son kulakları enfeksiyon olmuş viral enfeksiyon dolaşmış dedi ve 10 günlük antibiyotikle uzatmayalım 3 iğne yazdı süprizzzzzcanıma minnet dedim ama döndüm sağlıkocağında yazdırmaya yazmadı uyuz karı:mymeka:uzman olması gerekiyomuş yasakkelime
sağlıkocağında vurdurdum çok canı yandı çok yakıyomuş yavrum yaa neyse eve geldikemiştik bu çocuk emmeyi çook seviyo yaa şeytan diyo bırak herlşeyi emzirmeye devam et ama olmuyo işte ek gıdada lazım
abiside amma kudurdu bugün varya kafam şişti delikafadulden

canııım geçmiş olsun kıyamam ben ona yaa yavrum benim

ben de hamile olmadan önce ya da hamileyken böyle iki sene falan emzirenleri duyunca yok artık oha o kadarda olurmu koca çocuk emzirilirmi 6ay bilemedin 1 yıl yeter diyordum ama şimdi ben hesabını yapıyorum o kadar güzel emiyorki acaba iki sene emzirebilir miyim keşke emzirsem diye düşünmeden edemiyorum

kızlar takvimimi istediğim zaman değiştirebiliyorum hiç bir sorun çıkarmıyor ama avatırımı mümkün değil değiştiremiyorum ve nedenini hala çözemedim resim albümüme fotoda ekleyemiyorum ne iş hala çözemedim vallahi :uhm:

beyazmelek oğlun çokşeker yaa maşallah subhanallah
zeyna kafaarada seninkinide gördüm faceden de baktım maşallah subhanallah ama iddia ediyorum babaya bensiyo puhahhahhahhahhahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…