- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #27.721
mmmfcim çook geçmiş olun şeker senin lokuma nzar değiyor herhal cevriyeye bi okut bari
NASILIZ alkisalkisalkis
anam benim için işlerin hepsi aynı tiksinçlikte.ben kompratör soyundan mı geliyom ne :roflol: bana ev işleri için bir kadın lazım diyorum tocaya,tamam diyo neden olmasın,hemen bi moldovyalı alalım hem bebeğe baksın,hem ev işlerine baksın,hem bana baksın diyo :mymeka:kolay gelsin canım benim temizlikler içinde toz almak en nefret ettiğim yeri kaplar ama o işte hep bana kalır
geçmiş olsun cnm,hakkat nazar değiyo galiba bu çocuk çok hastalanıyo kıyamam yabiz geldikkkkk
puf diye diye puf olduk ama puf yaani
oğlumun bronşları düzelmiş ama bu seferde kaçınılmaz son kulakları enfeksiyon olmuş viral enfeksiyon dolaşmış dedi ve 10 günlük antibiyotikle uzatmayalım 3 iğne yazdı süprizzzzzcanıma minnet dedim ama döndüm sağlıkocağında yazdırmaya yazmadı uyuz karı:mymeka:uzman olması gerekiyomuş yasakkelime
sağlıkocağında vurdurdum çok canı yandı çok yakıyomuş yavrum yaa neyse eve geldikemiştik bu çocuk emmeyi çook seviyo yaaşeytan diyo bırak herlşeyi emzirmeye devam et ama olmuyo işte ek gıdada lazım
abiside amma kudurdu bugün varya kafam şişti delikafadulden
cnm avatar bir düredir değişmiyor bende denedim,en sonunda imagesahack mı ne var ya öyle bişey,oraya yükleyip ordan yaptım,öyle değişti şutarafagittikızlar takvimimi istediğim zaman değiştirebiliyorum hiç bir sorun çıkarmıyor ama avatırımı mümkün değil değiştiremiyorum ve nedenini hala çözemedim resim albümüme fotoda ekleyemiyorum ne iş hala çözemedim vallahi :uhm:
moralini bozma cnm ya,yaparsın sen süprizzzzzyaa kızlar yaa bugün kendime KPSS eğitim bilimlerinden deneme yaptım bir sürü yanlışım çıktı yaa pufff sinir oluyorum yaa beklediğimin üstünde yanlış yapıyorum deliricem senağlama
kız ben gelemmi ,bugün hiç çay içmedim,canım istedi bak şimdi :içelim:çay yaptımmmm gelen varmı
yola çıkan var mııı kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar
sabah 7den beri koşturuyoruz klasik bir gün daha sabah kalk kızı kaldır kahvaltıyı hazırla bebişi doyur hazırlan okula git öğlen koşarak eve gel emzirmeye çalış tekrar okula dön ders anlat 1 dakka oturama eve dön üstünü değiştir yemeği yap bebişi doyur anca oturabildim dahada ne mümkün akşam yemeği hazırla topla çay demle meyve getir kızın ödevlerini kontrol et bebişle ilgilen.....çalışmayı hem çok seviyorum hem hiç istemiyorum biliyorumki çoğumuz aynı durumdayız ama dinlenemediğim için çok yoruluyorum bu hafta sonuda cuma tatil ya diğer görümcemler geliyor neyseki onlar 3 kişi ama artık ok yoruldum ışığı gören geliyor misali.....
neyse geçmişe bakabildim
bende girmek istiyorum yaw nerden yaptın tyesti bana desene bende kendimi deniiveriimyaa kızlar yaa bugün kendime KPSS eğitim bilimlerinden deneme yaptım bir sürü yanlışım çıktı yaa pufff sinir oluyorum yaa beklediğimin üstünde yanlış yapıyorum deliricem senağlama
yola çıktık dedikya daha kimi arıyon aloooooçay yaptımmmm gelen varmı
yola çıkan var mııı kaydirigubbakcemile3
hmmm senin kaynana bekardı demi asorti
bi düşünelim kim vardı ona uygun
yaşı kaçtı
geçmiş olsun mmmf kafa
bazen iğne en iyi çare
canları acıyo ama sağlık için
bizde 6 tane yaptırmıştık o bir ben bin ağladım yaaa
ayrıca tamam alnı babaya benziyo ama banada benziyo be
yok yok hatta ona :mymeka: hiç değil tıpkııı ben
sağol asortim benim:1hug:yapma ya tüh tüh geçmiş ola
sağol canım onun dediğine göre zaten bizim nazarımız ona vurmuş çok güzelizde ailecekammman cevriye hanim kuzum cevriye canim
güzel göslerin MMF`nin aklini almiss pehhhhhhhhhhhhhhhhh
kuzu senin sekere kesin nazar oluyor co kdatlu cünkü.
gecmisolsun kiyamam o kel adama ben.
cevri ayagiylami okuycak kizim cikar okusun üfürsün kuzumuu
benimkide 50 görünümlü 61cik aman maşallah hepsine başımızdan eksik olmasınlar genehe bekar 74 görünümlü 55
maşallah kuzum aferin saa pek hamarat gördüm seni ne yapıyon cevriyeye):))karsinizda k.validesine aksam icin yemek hazirlayan bi hatun var,getirin basimda bi cöp kirin:)
bizde öyle denir masallah anlaminda:))))))))))))
mmmf geçmiş olsun canım inşallah düzelir en kısa zamanda sen üzerine titredikçe oğluşun hastalandı ne yapalım böyle büyüyecekler allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?