2008 Kasım Anneleri

len kayınvalide altta oturuyo benim onun altında kaynım onun altında kiracı var onun altı kiralık
en üstte ben oturuyorm kayınvalidenin 3 tane kirada dairesi var zengin hatun

zeyna kııı gel sen otur valla sana indirim yaptırırım bende sıkıntıdan patlamaktan kurtulurummkaydirigubbakcemile3

noluyo leyn ; çekilin dağılın ben bahçıvanım !!!!!!!!!!!!!! amaaannn doktorum işte ..

mmmf gacısı geçmiş olsun canım nazar vsr bu çocukta haaa
,zeyna oğlun bi harika
kıs asortik senin kaynana emme zenginmiş yaw ohhh maşşallah allah artırsın..
bende yemek yapcam daha ,açlıktan da sürünüyorum valla ,

yaa kızlar yaa bugün kendime KPSS eğitim bilimlerinden deneme yaptım bir sürü yanlışım çıktı yaa pufff sinir oluyorum yaa beklediğimin üstünde yanlış yapıyorum deliricem senağlama

çay yaptımmmm gelen varmı
yola çıkan var mııı kaydirigubbakcemile3

hmmm senin kaynana bekardı demi asorti
bi düşünelim kim vardı ona uygun
yaşı kaçtı

geçmiş olsun mmmf kafa
bazen iğne en iyi çare
canları acıyo ama sağlık için
bizde 6 tane yaptırmıştık o bir ben bin ağladım yaaa
ayrıca tamam alnı babaya benziyo ama banada benziyo be
yok yok hatta ona :mymeka: hiç değil tıpkııı ben

ammman cevriye hanim kuzum cevriye canim
güzel göslerin MMF`nin aklini almiss pehhhhhhhhhhhhhhhhh

kuzu senin sekere kesin nazar oluyor co kdatlu cünkü.
gecmisolsun kiyamam o kel adama ben.

cevri ayagiylami okuycak kizim cikar okusun üfürsün kuzumuu

karsinizda k.validesine aksam icin yemek hazirlayan bi hatun var,getirin basimda bi cöp kirin:)

bizde öyle denir masallah anlaminda:))))))))))))

merhaba kızlar
sabah 7den beri koşturuyoruz klasik bir gün daha sabah kalk kızı kaldır kahvaltıyı hazırla bebişi doyur hazırlan okula git öğlen koşarak eve gel emzirmeye çalış tekrar okula dön ders anlat 1 dakka oturama eve dön üstünü değiştir yemeği yap bebişi doyur anca oturabildim dahada ne mümkün akşam yemeği hazırla topla çay demle meyve getir kızın ödevlerini kontrol et bebişle ilgilen.....çalışmayı hem çok seviyorum hem hiç istemiyorum biliyorumki çoğumuz aynı durumdayız ama dinlenemediğim için çok yoruluyorum bu hafta sonuda cuma tatil ya diğer görümcemler geliyor neyseki onlar 3 kişi ama artık ok yoruldum ışığı gören geliyor misali.....
neyse geçmişe bakabildim

mmmf geçmiş olsun canım inşallah düzelir en kısa zamanda sen üzerine titredikçe oğluşun hastalandı ne yapalım böyle büyüyecekler allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin

zeynacım bana dinlenmek ne mümkün bebişinin resmini göremedim ama ...albümde mi ki acaba

eylül geçmiş olsun canım depremden korkmamak mümkün değil inşallah bi daha hissetmezsiniz

minik kalimero canım inan benim oğluşta öyle hep kucakta hep benimle ilgilenin diyor bende bel fıtığıda var belim akşamları nasıl ağırıyor anlatamam yatağa yatınca her yerim sızlıyor bir tek ablasında susuyor ona gülüyor ama oda çocuk sürekli ilgilenince sıkılıyor

elifdem canım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir yer bulursun kolay gelsin şimdiden

çitos sende çalışanlar kervanına katılmışsın hayırlısı olsun canım

nazlı melek geçmiş olsun canım iki çocukla işin çok zor diş mi çıkarıyorlar ki neden böyle huzursuzlandılar inşallah bu gece iyi dinlendirirler seni canım

diloks incileriniz hayırlı olsun bizimkinde belirti çok ama diş yok malesef

saphira kolay gelsin canım

ececim azcık aşağıya in bu sayfadadır resim
daha sayfa atlıcak kadar yazdığımızı sanmıyom

asorti o zaman ona bi 60'lık gider
ben bi bakınayım barime yazık
yanlızlık ve zenginlik bu zamanda zor :jeyyar:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ecemim2001, eylül166, mmmf27, nazlımelek, SAPHIRA, yakamozcuk, yasmin.28, zeyna
neden kimse bi şey yazmıyor

kolay gelsin canım benim temizlikler içinde toz almak en nefret ettiğim yeri kaplar ama o işte hep bana kalır
anam benim için işlerin hepsi aynı tiksinçlikte.ben kompratör soyundan mı geliyom ne :roflol: bana ev işleri için bir kadın lazım diyorum tocaya,tamam diyo neden olmasın,hemen bi moldovyalı alalım hem bebeğe baksın,hem ev işlerine baksın,hem bana baksın diyo :mymeka:
geçmiş olsun cnm,hakkat nazar değiyo galiba bu çocuk çok hastalanıyo kıyamam ya
cnm avatar bir düredir değişmiyor bende denedim,en sonunda imagesahack mı ne var ya öyle bişey,oraya yükleyip ordan yaptım,öyle değişti şutarafagitti
yaa kızlar yaa bugün kendime KPSS eğitim bilimlerinden deneme yaptım bir sürü yanlışım çıktı yaa pufff sinir oluyorum yaa beklediğimin üstünde yanlış yapıyorum deliricem senağlama
moralini bozma cnm ya,yaparsın sen süprizzzzz
çay yaptımmmm gelen varmı
yola çıkan var mııı kaydirigubbakcemile3
kız ben gelemmi ,bugün hiç çay içmedim,canım istedi bak şimdi :içelim:

okurken başım döndü valla,kolay gelsin canım

ben tozumu aldım,bıdık hala uyuyor,anam ne çk uyudu bugün.bu arada babişte geldi,işlere akşam devam etçem artık ama bu akşam canım ailem vaarr yaaa :çok üzgünüm:

maytabım ne olmuş yine hastalanmış minnoşun geçmiş olsun.. gerçekten nazar var bu çocukta yav...cevriyeyyede geçmiş olsun...
zeynacım paşa çok tatlı çıkmış maşallah..
taşınma telaşında olanlara kolay gelsin..
çitos hoşgelmişin iyi çalışmalar sanada..:))
ecemim sağolasın inşallah düzene girerler inşallahhh..
sanada kolay gelsin sende de bir koşuşturma hali mevcutmuş aman bele dikkat benimde fıtığım var artı ameliyatlıyım fıtıktan çok ağrıyor bu aralar belim artık büyüyorlar kucakta zor oluyor koca danaları taşımak yaa..

bende girmek istiyorum yaw nerden yaptın tyesti bana desene bende kendimi deniiveriim
yola çıktık dedikya daha kimi arıyon alooooo
bu arada sağol şekercim ağlıyom ama ilaçtan işyi bence
şaka şaka sana daha çok benziyo canımcım:1hug:

yapma ya tüh tüh geçmiş ola
sağol asortim benim:1hug:
sağol canım onun dediğine göre zaten bizim nazarımız ona vurmuş çok güzelizde ailecek
he bekar 74 görünümlü 55
benimkide 50 görünümlü 61cik aman maşallah hepsine başımızdan eksik olmasınlar gene
karsinizda k.validesine aksam icin yemek hazirlayan bi hatun var,getirin basimda bi cöp kirin:)

bizde öyle denir masallah anlaminda:))))))))))))
maşallah kuzum aferin saa pek hamarat gördüm seni ne yapıyon cevriyeye):))
mmmf geçmiş olsun canım inşallah düzelir en kısa zamanda sen üzerine titredikçe oğluşun hastalandı ne yapalım böyle büyüyecekler allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin

sağol canım benimmm
bu arada ne çok görümcen talukatın var senin yaa aa birazda siz onlara gitsenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…