2008 Kasım Anneleri

saphiracım teşekkür ederim imageshack den de denedim de olmadı diye hatırlıyorum ama şimdi birkez daha deneyeyim

mmmfcim ben de bir sürü KPSS kitabı var onları getiriyorum dershaneye boş kalabilirsem aralardan 3er 5er çözüyorum KK'nın da KPSS forumu var orayı da bir karıştır geçen sene oradan birkaç konu indirmiştim ben istersen özelden falan site de yazabilirim

hadi kızlar ben kaçtım hepinize iyi akşamlar öpüldünüz kuzucuklarınızı da öpün benim için

zerynacım dayanabilirsen dayan derim ben ağır gelmesin ikisi birden ben mümkün olduğu kadar ilaçtan uzak durmaya çalışırım

dışarı çıktık geldik ..mamammız bitmişi..artık rüzgar müzgar koruyarak gidip geldim..hallettim şükür bunu da...

arada gelip ben buradayım diyorum ki kaybolmayayım buralardan..unıtmayın benmi yaniii...geçmişe inanınki bakamadım...ama bakıcam gerçekten..umarım herkes iyidirrrrrr

MAŞALLAH GÜLBEŞEKER ABLACIM
OĞULLARINA VE KIZÇENE

DİLOKSCUM
SENDE DE Bİ GARİPLİK BAŞLADI
KIZ SENİDE BAHAR ÇARPTI GALİBA
Bİ GELİYON CEEE DİYİP KAÇIP GİDEYON
HALBUKİ BİZİ HİÇ EKMEZDİN
İYİ OLUNDA GERÇİ GERİSİ SORUN DEĞİL

zeynacım ben normalde kendimden şikayer etmeyi hiç sevmeme..öyle birşey yapınca da çok üzülürüm..sonuçta geçiyor ya gündeme getirmek isteme..bu her zaman böyle..tuna son zamanlarda normalde kinden daha çok zorluyor beni...diş çıkarmamız biraz sorunlu..ve ben onu bırakıp geçmişi okuyup birşeyler yazamadım..o nedenle giremedim yanlış anlama canım...şimdi anlatsam bitmez..malesef benim tuna daha rahata eremedi..dolayısıyla ben de..artık bu 2.ci de 1-2 güne tamamlanır da ben de katılırım.

mmmf çim hissetmedim allahtan..tunayı kucağımda sallıyordum..artık nasıl sallamışsam:)))

ama duydumya korkudan kalbim sabaha kadar çarptı..yatarkrn tunayı yanıma aldım..kapının kilşdini açtım,..arabanın anahtarını gir,işe koydum vss..şimdi de paranoya oldum..habire sallanıyoruz sanıyorum bugün..
insanın evladı olunca herşeyi değişiyorrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…